Актуален ценоразпис за раждане в Майчин дом - София

• 102 360
  • 629
  •   1
Отговори
# 90
Момичета има ли някои раждал след август тази година 2009 в МД. Предстои ми раждане януари и моята докторка ми каза че от август цените били 900 лв. за избор на екип за секцио.
Някои зснае ли нещо повече?

# 91
 Laughingне е верно , цените са същите ,аз раждах на 21.10 09г.

# 92
Мерси, това ме успокоява, все пак едно е 900 друго 500. Аз ще съм с показания най-вероятно, но предполагам за упойки и такива неща не се плаща допълнително?

# 93
Мерси, това ме успокоява, все пак едно е 900 друго 500. Аз ще съм с показания най-вероятно, но предполагам за упойки и такива неща не се плаща допълнително?

Мисля, че ако отидеш с показания (направаление за секцио по медицински причини) без да си избираш екип, дори и упойките не трябва да си плащаш. Ако пък си избереш екип, мисля че в цената обявена от болницата за избор на екип при секцио, влиза и цената на упойките. Ако раждаш нормално и избереш епидурална упойка, само тогава си я плащаш. Това не съм сигурна дали е точно така, няма да споря ако не съм права, но можеш да провериш дори по телефона.

Hug

# 94
Момичета изчетох цялата тема.Предстои ми и на мен раждане там,дай Боже,всичко да е наред.
Записвам се,за да следя темата,ако има промени,да сам запозната Grinning
Аз ляжах там юли месец и цените си бяха такива каквито сте ги писали вие.450 за нормално раждане с избор на екип и 550 лв. за секцио с избор на екип.Дано не се покачат цените,че в Тина Киркова до колкото знам,за секцио всимат 900 лв.

# 95
И аз стискам палци, че ще съм със секцио вероятно. Скоро така или иначе ще ходя и ще пиша. Скорпи ти кога ще влизаш горе долу, аз съм януари.

# 96
И аз стискам палци, че ще съм със секцио вероятно. Скоро така или иначе ще ходя и ще пиша. Скорпи ти кога ще влизаш горе долу, аз съм януари.

Термина ми е на 20 февруари,но по преценка за сега на докторите,6те ме "срежат" по рано,някъде около 5-10,макар че всичко е относително Simple Smile
А ти за кога си?

# 97
Моя е 21.01.10. Със сигурнст ще ни резнат по-рано. Аз до сега не съм ходила в МД за консултация, декември когато ми даде направлението моята докторка тогава, и тя каза, че там ще определят дали съм с показания за секцио. Така ли е и при теб?
А иначе мислиш ли да избираш екип и насочила ли си се към някой доктор?

# 98
Моя е 21.01.10. Със сигурнст ще ни резнат по-рано. Аз до сега не съм ходила в МД за консултация, декември когато ми даде направлението моята докторка тогава, и тя каза, че там ще определят дали съм с показания за секцио. Така ли е и при теб?
А иначе мислиш ли да избираш екип и насочила ли си се към някой доктор?
Аз съм вече с едно секцио и сега искам пак така да родя.Карам тежка бременност и хич не мисля да им се оставям да ме мъчат да раждам нормално,поне вече веднъж съм го изживяла.
Да,насочила съм се към доктор и определено ще си избирам екип,така беше и при първото ми раждане и съм благодарна че го направих!
Ако искаш да си пишем на личните,да не спамим темата?
А,аз искам да попитам останалите на скоро преминали през Майчин дом майчета,какво е необходимо сега при раждане?През 2005 искаха да си с нощница за раждането,което е разбираемо и за сега,но после горе в отделението си ходехме,който както си иска.За бебето искаха "памперси".Сега какво искат за родилката и за бебето?

# 99
Нощници дават на гардероба в болницата (но трябва да оставиш своя вещ в залог), можеш да ползваш тяхна, ако желаеш, ако не - с твоя си.
Тоалетни и лични принадлежности за себе си носи каквото прецениш, кърпи задължително. Отделението на 12 ет. е скоро ремонтирано, чисто, приятно, баня във всяка стая, доста са добри битовите условия там. 
Горе в отделението нямат някакви специални изисквания. Аз носех няколко нощници, за смяна, всичките удобни за кърмене. Зависи колко време ще прекараш там, аз стоях 1 седмица и се наложи мъжът ми да ми носи допълнително дрехи и вещи, и храна, понеже храната в болницата беше ужасна и имах киселини от нея.  Mr. Green
За бебето трябва да носиш памперси и мокри кърпи, които можеш да държиш в количката при бебето или да оставиш направо в бокса, където правят тоалета на бебетата. 

# 100
Little wingels благодаря за отговора Peace
Май нищо не се е променило от преди няколко години.Аз все пак мисля да си се разхождам по анцунг,по ще ми е удобно,а и знам ли през февруари каква ще е температурата там,дано да е топло.

# 101
Little wingels благодаря за отговора Peace
Май нищо не се е променило от преди няколко години.Аз все пак мисля да си се разхождам по анцунг,по ще ми е удобно,а и знам ли през февруари каква ще е температурата там,дано да е топло.

Аз раждах февруари миналата година. Беше страшна жега. Все пак бебетата са при майките в стаите и поддържат температура навсякъде, в коридорите също беше топло. Когато аз раждах, навън беше страшен студ, виелици сняг, една седмица така и не разбрах нищо от този студ, вътре по нощница си ми беше идеално. Simple Smile

Hug

# 102
Скоро родих в МД.Бях на 12 ет. в двоет ВИП.Беше ~30гр. , много топло ... неможеше да се спи.Имаш всичко необходимо.Вземи си храна ,тази от столовата нестава ... поне на мен не ми хареса.

# 103
Здравейте,на всички мами.Родих дъщеричката си 2006г- в МД без никакви протекции и плащаници.Доволна съм защотовсичко мина нормално,бяха токущо направили ремонта на 12ет. Сега дочух че са го направили вип и се заплаща.Знаете ли дали е със сигурност е така.Чакам второ дете и ми предстои да раждам март.Бих искала пак да съм на 12ет. но знаете ли колко се заплаща и дали нормалното раждане ги качват там.  newsm78

# 104
Целия 12ет.е ВИП... с изключение на  една- две стай за майки на близнаци...плаща се по 35 лв на ден за двойка стая и 60 лв. за единична ....Аз раждах нормално и по мое желание да си платя ме качих на 12ет...Има ТВ, хладилник и санитарен възел...За 7 ет - Laughingне знам, но казват че е мизерно...

Общи условия

Активация на акаунт