ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 26

• 19 777
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Грация, а на теб какво ти пречи моето мнение? Не съм го натрапвала докато не стана въпрос. Звучи ми лигаво и детинско такова заглавие например: "Ще растат тумбачета ни до юли, но после няма да приличаме на дюли!" или пък "Бебенцата риткат здраво, юли ще ни викат мамо!" Е, не ми харесват! Което не значи, че ходя да държа сметка на някой, които е пуснал тема с такова заглавие.

# 76
  • Canada
Здравейте и от мен
fleur Lilia, съжалявам за проблемите ви със сестрата на мъжа ти, наистина ситуацията е адски неприятна. Но наистина и аз приемам изказването за "копеле" като крайно, грубо и най-вече много остаряло като разбиране. Аз лично имам брак с мъжа ми, но не считам че за да се роди дете е задължително хората да са в брак...Нито пък, че "копеле"-то е по-лошо от децата родени в брак...

Що се отнася до спора за заглавието на темичките - не можах много да разбера какъв е проблема, но ми се струва глупаво да се карате за подобни неща. Все пак сме се събрали в този форум с приятни новини и не е хубаво да разваляме всичко с мнителност, тънкообидност или пък заядливост. Praynig Praynig Praynig

# 77
Goldi 81   честита ви количка. Със здраве да си я ползвате. И ние тази  ще купуваме. Би ли пратила сайта от който я поръча, че доста евтино ми се вижда. 

Сайта е kiddicare.com Аз хванах тази промоция, но количките бяха 64 някъде и свършиха за три дни. Но пак има много и разнообразни комплекти и промоции

# 78
Привети , момичета !
Включвам се , за да отговоря на въпросите на Мамбина :Сами ще гледаме бебето , както и каката преди това  Simple Smile.И ние като Грация си имаме всичко почти с изключение на количката и креватчето.Е , зле сме в пространството , но дано успеем да се преместим  !
С покупките мисля да започна към средата на юни .
Спрях да пия магнерот от два дни .Престанах да чувствам стягания и болки и дано да минат ! Бях на консултация и докторът ми каза при по силна и продължителна болка веднага да отида в най - близкото Аг .Надявам се да не се случи .
Мима странно твърдение  за връзката между пола и пълнотата Thinking
Момичета , моля ви  не се карайте ! Hug
Лилиа , пиши на  кирилица ! Peace

# 79
Моето предложение за заглавие е : Сега  бебоците в коремите растат, циците сякаш със силикон пращят, а след Юли до пъпа ще висят    Joy

# 80
  • Canada
Мамбина, предложението ти е наистина оригинално и най-важното съответстващо на реалността... Peace

# 81
Моето предложение за заглавие е : Сега  бебоците в коремите растат, циците сякаш със силикон пращят, а след Юли до пъпа ще висят    Joy

Ххахаха как се смея тука, страхотно е това заглавие, ще избием рибата, ако го сложим, браво за оригиналната мисъл Joy

# 82
  • София
Здравейте и от мен.
Аз май в доста напечена ситуация се включвам...момичета, много сме изнервени от хормоните и това ни играе лоши номера. Аз от два дни не мога да се понасям - като буреносен облак съм и всичко ме дразни, дори най-мъничкото и безсмислено нещо, за това ви разбирам. Недейте обаче да се ядосвате и карате за глупави неща. Нали сме се събрали тук да изказваме мнение, да се подържаме една друга...вредите на малките си бебчовци като се ядосвате, а най-важното е тяхното здраве! Аз лично също смятам, че кратките имена са много по-хубави, но нали всеки има право на мнение, нямаше да спра да пиша, ако имената на темите са дълги и поетични  Peace   bouquet
Иначе, относно пазаруването, вече толкова искам да му купя нещо на мъника, ама все си казвам "по-натам", а и мойто мъж все припрян като влезем в някой магазин и ме дърпа да си ходим, че имало време...
Относно помощта, за добро или лошо ще мога да се радвам само на присъствие от страна на мойто майче, тъй като тя милата е с много тежък артрит и физически няма да може да помага. Родата на таткото пък е във Варна, така че неговата майка туко виж дошла на гости за някой и друг ден (иначе доста бих и се зарадвала, защото компанията й ми е изключително приятна).
Що се отнася пък до лекарствата: аз пих два месеца Магнерич. Много добре ми понесе, но доки каза ако нямам болки да не го пия повече, та от днес вече съм без него. Тъй като и моя хемоглобин падна много (от 135 на 110) почнах да пия едни хапове с желяза, но такъв проблем със стомаха ми докараха, че смятам да ги спра - минавам на спанак, дроб и още нещо  Laughing
Ми и други неща исках да пиша, но забравих - бременна му работа, и това е от хормоните Laughing
За думата "ко...ле" няма да коментирам, че наистина грозно ми прозвуча.
Мамбинка, страхотно заглавие душко  Joy Joy Joy

Прегръщам ви силно  Heart Eyes

# 83
Моето предложение за заглавие е : Сега  бебоците в коремите растат, циците сякаш със силикон пращят, а след Юли до пъпа ще висят    Joy

Joy Joy Joy Е това направо изби рибата.

А между другото сега хвърлих едно око на другите теми и гледам, че юнските и августовските мами са преминали и те към кратки заглавия.
Иначе за протокола и аз съм за кратки заглавия, другите са ми много лигави и пренесени, но ще се съобразя с резултатите от анкетата, каквото излезе - такова.

# 84
Грация, а на теб какво ти пречи моето мнение? Не съм го натрапвала докато не стана въпрос. Звучи ми лигаво и детинско такова заглавие например: "Ще растат тумбачета ни до юли, но после няма да приличаме на дюли!" или пък "Бебенцата риткат здраво, юли ще ни викат мамо!" Е, не ми харесват! Което не значи, че ходя да държа сметка на някой, които е пуснал тема с такова заглавие.
Сафо - въобще не ми пречи мнението ти, но се набива, че те дразнят дългите заглавия както и стана ясно.По никакъв начин не го приемай за заяждане за мен няма значение дори не съм гласувала, защото ми се струва смешна цялата тази анкета и спор.
Мамбина - направо ме разби Joy

# 85
Ей момичета, не се напрягайте, това е толкова дребно нещо. И най важното безсмислено.

Да Ви кажа аз защо съм за кратките заглавия:
1.По лесно намирам темата
2.Не ми е лигаво
3. Преди време намерих в нета, блог на един мъж, който е баннат от Бг Мама (не помня по каква причина). Та в пространна статия, той си разказваше историята, като между другото коментираше и заглавията точно в нашата част на форума. Е, честно да Ви кажа определено се съгласих с него, че звучат доста малоумно (не искам да обидя никого). http://100jan.blog.bg/viewpost.php?id=164086 - ето статията.

Но смятам, че Стеф направи най-справедливото възможно нещо. Поздравления Стеф за анкетата. Тя ще покаже как ще завърши спора.

# 86
  • София
В цялата работа не мога да се съглася с това, че се изопачиха думите ми. Не се чувствам обидена, засегната или нещо такова. На мен самата също ми допадат кратките и ясни наименования на темата. Ставаше въпрос за коренно различно нещо и не беше нужно Stef да се ядосваш толкова Grinning

# 87
Joy  bouquet

Нашето момченце ще си го гледаме сами,не искам никой да ми се мотае вкъщи и да ми дава съвети ooooh!,мисля,че ще се справим,какво пък толкова Mr. Green.

А относно покупките за малчо,тях ще го оставя за по-нататък,май от суеверие Mr. Green.

# 88
Момичета, пословични сме станали, обсъждат ни в темата на ЮНИ как се караме, мани че не сме активни, но не сме и задружни !!

ВСИЧКИ ПОД СТРОЙ, ДА БЪДЕМ ЗАДРУЖНИ, АКТИВНИ И ДА НЕ СЕ КАРАМЕ, МОЛЯ ВИ !!!

Joy Joy

# 89
Ребята, давайте жить дружно! Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=m8eLueJRg7U

Наистина хормоните в момента ни правят по-раздразнителни и докачливи, но нека не си разваляме хубавата компания!  Grinning
За заглавията, то е ясно че каквото и да се реши ще има недоволни. Затова предлагам предвид очерталата се преднина на кратките заглавия в анкетата, те да си останат, като  всяка  тема с кръгъл номер - 30, 40 и тн, да се ознаменува с римувано заглавие. Явно сред нас има по-поетично настроени натури. Нека им дадем поле за изява.

Общи условия

Активация на акаунт