ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 26

• 19 787
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, нека не забравяме за какво сме се събрали! Кратки или поетични.......нали крайната цел е здрави и доносени бебчета!

Coctail, аз съм +13! Да сме живи и здрави, после ще ги сваляме.

Hug Hug Hug от мен!

# 91
Когато пишех по-редовно в темата на "Септемврийки 2007", заглавията бяха стихотворни и от тях можеше да се долови докъде е достигнало развитието на бебоците.
Сега гласувах за кратките варианти, защото близкото звучене на юни и юли и невинаги отбелязаният с главни букви месец, ме кара да се лутам известно време по темите, докато се открием.  

Затова предлагам предвид очерталата се преднина на кратките заглавия в анкетата, те да си останат, като  всяка  тема с кръгъл номер - 30, 40 и тн, да се ознаменува с римувано заглавие. Явно сред нас има по-поетично настроени натури. Нека им дадем поле за изява.
Е,това ми се струва чудесен компромис със ситуацията.   bouquet

# 92
Момичета,май аз съм виновна за тези обидни неща,който си пишете,защото на мен ми дойде едно заглавие интересно на акъла и го предложих
извинявам се на всички защото дойдох по-къдно в темата и незнаех,че сте го обсъждали Sick Все едно е как ще е заглавието на темата-важно е всичко с бебоците да върви добре Naughty Хайде да се спрем вече
Аз днес ходих до една книжарница и си купих книгата на Мари Клод Дьолае-Всичко за бъдещата майка Grinning ,изглежда ми интересна

# 93
  Здравейте мами  Simple Smile аз не съм писала от 100000 години но нещо компа не беше много в ред и главно можех да ви изчитам.
  За питанията на Мамбина-вече ме сърбят ръцете да започна да пазарувам,но ще трябва да се въздържа още малко,защото април по някое време ще сменяме дограмата и ще направим едно освежаване на квартирата и тогава вече нищо няма да ме спре  Joy . А има и още нещо де понеже свекърва ми работи в Гърция и си пътуваме често натам та съм си харесала страшно много неща в едно от техните Jumbo (но не това на границата ,а по навътре) та най-вероятно от там ще са много от нещата.Само за сравнение имаше преди около месец промоция на една количка Chicco - без зимен кош или пък столче за кола - струваше 60 евро. Та така де мисля за сега си мисля от там да си пазарувам.
  По въпроса за помагането-надявам се всичко да мине леко и без проблеми и да си се гледаме само с таткото,те родителите ми живеят далече на 300 км и като дойдат на изписването ще поостанат 2-3 дена,но после искам да сме сами.
  Аз бях на преглед последно в началото на месеца и всичко си беше ОК но вече нямам търпение да дойде пак време да видя бебешока  Grinning .Аз досяга мисля че не съм усещала контракции (или не съм ги познала  newsm78 ),но пък и лекарят нищо не каза като ме преглежда и нищо и не ми е изписвал за сега.Ама като ви чета и започвам да се чудя дали наистина не сам ги разпознала тези контракции.
  Та това е от мен за сега че поста ми стана... Embarassed
   Лека вечер на всички и да оставите лошите мисли далече, а само хубави неща да ви пълнят главите  Grinning Hug

# 94
Обсъждат ли ни юнките  еееееееееееее стига де , да вземат и да се засрамят ! Crossing Arms
 Usmivka123  , абе не се свалят толкова лесно килограмите слънце , ама знам ли може пък и да си късметлийка !
Целувки !
Дарка  като спомена за книга за бъдещите майки , искам да попитам някой дали е намирал нещо преведено обаче на д-р Уилям Сиърс ! Ще съм благодарна за всякакво инфо !  Heart Eyes
Аз си тръгвам , че трябва да взема малката от ясли !
До утре и  Hug на всички ви !

# 95
Айде и аз да се обадя...Аз пък съм си лирична и поетична душа (отнесена от вихъра) и харесвам закачливия и шеговит тон на някои заглавия. Какво лошо? Айде нека сме различни и това да не ни кара да се държим като бременни в 6-ти месец.. Joy Joy Joy.Аз си обяснявам спора само с хормоните, иначе така не бива...

# 96
Моето предложение за заглавие е : Сега  бебоците в коремите растат, циците сякаш със силикон пращят, а след Юли до пъпа ще висят    Joy

hahaha

А аз колко съм качила този месец... Трябва да се ограничавам малко, че не ми се мисли до края на какво ще приличам.  ooooh!

# 97
  • Варна
ай ся да не правим от мухата слон - трудно се изхранват Mr. Green
а Юнките да си гледат шкембаците  Stuck Out Tongue Winking Eye
пука ли ви толкова какво ще е заглавието ? нали във края на всяка тема се пуска линк към новата? записваш се , цъкаш си на "Нови отговори на моите публикации" и не ти трябва да ровиш из форума  Whistling
и без това нервичките ни са опънати хормонално, да не се тормозим излишно Hug

Mambina те мойте още от каката са виснали  Rolling Eyes  след второто може и в чорапите да си ги запасвам вече Joy

отивам да си тегля един кантар Peace

# 98
На въпросите на Мамбина, щях да отговарям и се заплеснах.......
1. Кога мислите да почвате пазаруването за бебоците ? - Вече има купени някои дреболии, но не от мен. Иначе края на Април и началото на Май /сега само ги набелязвам/.
2. Ще ходите ли на курс за родители ? - Ами ще направя няколко посещения на сбирките на "9 месеца" като имам възможност.
3. Ще се възползвате ли от помощта на бабите първите дни или ще се оправяте сами с бебоците? Тук е моята огромна дилема  Rolling Eyes бих отишла при свекърва ми за 1,5-2 месеца /и то само защото е лято/ заради това че в нашия апартамент е ужасно топло /м/у 28-35 градуса/. Много се притеснявам че на бебчо няма да му е комфортно и ще се изнерви, ще плаче и аз няма да мога да му помогна. Ние преживявахме на вентилатор, но на него немога да му го причиня. Климатик няма как да сложим - под наем сме. Cry....При други обстоятелства бих си го гледала сама с мъжо /който ще инструктирам да си вземе отпуска  Grinning/

# 99
Мамбинка
аз още нищо не съм купила, не съм и набелязала, освен в общи линии леглото какъв вид да е и количката горе-долу...
Ми то като излезнах да разглеждам и получих контракциите.  Crossing Arms

Относно юнките и тяхната активност - аз пък ги намирам за прекалено многословни - те имат 46 теми ( ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!) - ние 26- определено и нашите 26 идват много на повечето участнички - по-добре по-малко написано, но по същество. А на тях явно и 46 теми им са малко, щом и в нашата имат време да надничат  ooooh! Ама айде и аз да не ставам като тях, всеки да си гледа него си.

# 100
Хайде и аз да отговаря на въпросника:  Grinning
1. Като вляза в 7 месец мисля да почвам с покупките за бебка. За щастие много от дрешките на сина ми са в по-неутрални цветове и ще мога да ги ползвам. Но нямам търпение да накупя разни розови-принцески нещица. Голяма краста е, пък и си е част от тръпката да обикаляш по магазините. Креватче няма да купувам, защото като начало бебка ще спи в преносимата кошарка, като приятелка ми е обещала да ми даде горно ниво, че моята е по-евтинка и няма такова. Количката също ми е в оранжево, така че нямам грижи.
2. Първия път бях много доволна от лекциите на сп. 9 мес. Освен че ми бяха доста полезни, сбирките със себеподобни ми действаха страхотно. Запознах се с много приятни момичета. Препоръчвам ги на всички. Peace
3 С двама малки чочковци сама ще ми е почти невъзможно да се оправя. Планирали сме първо татито да си вземе отпуска, за да се адаптираме и настроим към новата ситуация. А после ще разчитам на майка и на свеки за по една седмица.

# 101
Заглавието си е супер  Hug !Не се налага кичозност!
За киселини и аз не намерих Талцит и пия сода бикарбонат (рядко) когато са нетърпими.Повечко газиранко...
Иначе са отврат тия гадове,нямат почивка  Mr. Green
За пазаруването още се ослушвам.Мисля,че е раничко...

# 102
Виржинити - ама точно и ясно си го казала Peace какво толкова има за търсене в форума и да гледат заглавието и аз не разбрах , защо беше всичко това newsm78.
Мисс Ния - много си права по добре вземи всичко от Гърция тази събота и неделя бяхме до Солун леле какви намаления направо се побърках от пазар, върнах се с 5чифта обувки и доста дрешки.И аз от там мисля основно да напазаря за бебчо дрешки, а и си харесах лятна количка, но за нея ще изчакам.

# 103
  • София
Мамчетаа..безмислени караници.. недейте така.И аз се изнервям много,а като знам,че така вредя на бебчо и още по-зле ми става  newsm45
Сега се върнахме от д-р Марков.. всичко е ОК.  Party  Малкия разбойник е страшен..не спирах да се усмихвам ,като дрогирана бях като го гледах..Голям сладур е,отначалото малко се криеше,но после се обърна,за да му видя личицето   Kissing Heart  410 гр е! Май доста си похапва,сега пак се е размърдал  Two Hearts  Голяма радост е това да си видиш бебчето! С нетърпение чакам да си го прегърна...Да са ни живи и здрави всичките!

# 104
Мамчетаа..безмислени караници.. недейте така.И аз се изнервям много,а като знам,че така вредя на бебчо и още по-зле ми става  newsm45
Сега се върнахме от д-р Марков.. всичко е ОК.  Party  Малкия разбойник е страшен..не спирах да се усмихвам ,като дрогирана бях като го гледах..Голям сладур е,отначалото малко се криеше,но после се обърна,за да му видя личицето   Kissing Heart  410 гр е! Май доста си похапва,сега пак се е размърдал  Two Hearts  Голяма радост е това да си видиш бебчето! С нетърпение чакам да си го прегърна...Да са ни живи и здрави всичките!
Яко си е преживяването!Браво радвам се че всичко ви е ОК!Все така да сме всички та да им се радваме!  Hug

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 18:52 от Деянова

Общи условия

Активация на акаунт