МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІ

• 47 057
  • 458
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте зелки  Hug
Аз...не мога... smile3516 smile3511 smile3514 пак се издъних...хапнах салата от зеле снощи и черен хляб с лютеница  Blush
Реших, че няма да карам 7 дена само на супа - аз дори не бях толкова гладна снощи, но явно не мога да си овладея психиката....като знам че само супа трябва да ям и...
Тъй че днес продължавам, разбира се  Peace но ще довабя зеленчуци и други здравословни неща, до 6 вечерта - дано да има ефект  Peace
Че ми е трудно вече едно и също нещо 15 000 пъти да започвам и да не се получава и нищо да не се променя  #Puppy dog

# 31
Червена роза 5 честито ти прическа , хмм мрачното настроение ще да е от анцунга май трябва да си купиш секси рокличка и да си мислиш каква мацка ще си в края на линийката moresmile moresmile

# 32
Червена роза 5 честито ти прическа , хмм мрачното настроение ще да е от анцунга май трябва да си купиш секси рокличка и да си мислиш каква мацка ще си в края на линийката moresmile moresmile
Успя да ме разсмееш. Всъщност много обичам да нося роклички, но с това шкембе как да се излагам. Нали това ми е целта да стана  секци мацка.... Laughing Laughing

# 33
Успя да ме разсмееш. Всъщност много обичам да нося роклички, но с това шкембе как да се излагам. Нали това ми е целта да стана  секци мацка.... Laughing Laughing

Ох и аз това искам ама и мойто шкембе е едно....леле мале- чак детето ме подиграва ужас smile3511

# 34
Здравейте и от мен. Днес ми е втори ден и съм 0,600 надолу. Желая успех на всички и никакво отказване. Има една приказка - хубавите неща стават бавно и с много любов.   love001 newsm51

# 35
Здравейте и от мен. Днес ми е втори ден и съм 0,600 надолу. Желая успех на всички и никакво отказване. Има една приказка - хубавите неща стават бавно и с много любов.   love001 newsm51

Поздравления чудесен резултат продължавай все така Grinning

# 36
Здравейте момичета Hug
Искам да ви попитам вие супата с прясно или кисело зеле я правите? Предния месец си варих пробно супа(до която така и не стигнах да хапвам поради семейни проблеми) и да кажа, че много бавно ми се свари супичката....някак стоеше много хрупкава като сурова. С какво зеле я правите, задължително ли слагате праз и някоя пробвала ли е от вас да вали супата в тенджера под налягане? Тези дни май ще пробвам супичката с вас Peace

# 37
janeta* Добре дошла в нашите редици.  Hug
Момичетата преди писаха, че я правят и с кисело зеле и действа, под налягане не си спомням някой да е писал, но определено ще се запазят по-добре витамините.  Въпросът е на теб да ти харесва, защото ти ще си я ядеш.

# 38
Благодаря за бързия отговор  bouquet
Ще си я сваря днес в тенджерата под налягане, хем по-бързо ще се свари и няма да вися над котлона...чудя се само с прясно или кисело зеле newsm78 Може да пробвам си кисело за начало Peace и да попитам допълнителните храни за деня в определени часове ли се хапват или е без значение? В смисъл-плодовете от първия ден по кое време се хапват през деня?

# 39
СПОКО, бе човек... това е диета с която можеш да ядеш по всяко време на деня, въпросът е само от определенити неща и то ограничено и да си ги избираш. Например: за І ден имаш плодове - вместо да ядеш сладки ябълки можеш да ядеш цитрусови - портокали, мандарини, грейпфурти и то ограничено. Като огладнееш и малко плодче ... за да иама ефект.  Ще видиш как ще се чувстваш лекичко и ще ти се иска да я повториш.
 Hug Hug Hug

# 40
Благодаря ти-схванах идеята  bouquet
ти от кога правиш зелевата супа и какви резултати имаш с нея? Ако не е нахално от моя страна да питам Hug

# 41
Уфф тежко ми е на стомаха, подуто....май ще ми идва  Twisted Evil Което значи че за пореден път ще изкчакам с резултатите и свалените килограми  #Cussing out Как мразя така...  #2gunfire
Честито на тези, които вече отслабват   bouquet и аз искам  Rolling Eyes

# 42
здравейте,мили зелчици! Hug
за да ви стимулирам,ще ви споделя за моя приятелка...тя стоя 3 мес.на супата и отслабна с 40кг.тръгна от начални 100кг,за които е ползвала режима на емилова,но неуспешно.
ще ви копна и количествата на останалите храни:
"По принцип плодовете не трябва да превишават 800гр. на ден. Трябва да се хапват грейпфрути, кивита и в краен случай ябълки. Всяка седмица е хубаво да се прави прочистване на червата. Аз лично го правя с рициново масло, но може и с английска сол. за английската сол знам, че изтънява лигавицата на червата, така че не е за предпочитане.
Ако се яде пил месо, то трябва да е само бон филе, на скара без сол, и залято с лимонов сок, но след изпичане. Относно рибата да е бяла, не повече от 600 гр., това кйоличество е и при пилето. По добре е да е на половина, обаче. За ориза не повече от 100 гр., не сварен. И най - добре да е кафяв ориз, небелен и неполиран, за да има фибри в него. "
а в супата е добавяла и други зеленчуци,даже и картоф-за да избегне момента на омръзването..
така,че няма да се предаваме!малко воля и инат,и ще сме крайните победители! newsm51
хубав ден! lovekiss

# 43
здравейте,мили зелчици! Hug
за да ви стимулирам,ще ви споделя за моя приятелка...тя стоя 3 мес.на супата и отслабна с 40кг.тръгна от начални 100кг,за които е ползвала режима на емилова,но неуспешно.
ще ви копна и количествата на останалите храни:
"По принцип плодовете не трябва да превишават 800гр. на ден. Трябва да се хапват грейпфрути, кивита и в краен случай ябълки. Всяка седмица е хубаво да се прави прочистване на червата. Аз лично го правя с рициново масло, но може и с английска сол. за английската сол знам, че изтънява лигавицата на червата, така че не е за предпочитане.
Ако се яде пил месо, то трябва да е само бон филе, на скара без сол, и залято с лимонов сок, но след изпичане. Относно рибата да е бяла, не повече от 600 гр., това кйоличество е и при пилето. По добре е да е на половина, обаче. За ориза не повече от 100 гр., не сварен. И най - добре да е кафяв ориз, небелен и неполиран, за да има фибри в него. "
а в супата е добавяла и други зеленчуци,даже и картоф-за да избегне момента на омръзването..
така,че няма да се предаваме!малко воля и инат,и ще сме крайните победители! newsm51
хубав ден! lovekiss

Е това е страхотен стимул щом се преборват 40 кг. значи и аз мога мойте 10 да унищожа newsm44 благодаря нахъсах се още повече

# 44
и аз преди няколко години за 50 дена на супа,плодове и зеленчуци се отървах от много кг,натрупани след хормонална терапия..но сега ми е слаба нещо волята... ooooh!
но с вашата компания,знам,че ще успея! Praynig
благодаря,че ви има,момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт