МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІ

• 47 058
  • 458
  •   1
Отговори
# 405
 Мили, стискам палци за трапзата...  bouquet Дано не се поддадеш на изкушенията. На мен така ми беше най-голямото изпитание. Бяхме поканили свекърите на вечеря, а аз - лунувам. Цяла вечер се наливах като смок ту с чайчета, ту с топла вода... ooooh! Ама устискАх  Mr. Green

# 406
Bobeto Ще продължавам стриктно, докато не стана 48 кг. няма да мирясам.

# 407
Oxi, извинявай ако си писала вече, но ти от колко кг започна? А колко си дотук на минус? А иначе аз тази диета я знам мнооого от отдавна. После съм срещал адоста вариации, но винаги основното е било зелето... А в този сайт, продуктите по дни същите ли са?  newsm78

# 408
Bobeto Мое ти кг -6 кг. за седем дни, но съм само на супа, нищо друго, за това се ядосвам , че днес изядох два варени картофа. Cry

# 409
 Привет, девойки!  Hug

Как сте днес? Аз от сутринта съм в страхотно настроение. Дали заради времето или заради едни дънчици, които си седят новички отпреди година и все не можех да ги закопчая и днес си ги обух!  Blush Не съм вярвала, че ще се чуствам тооолкова добре. Откакто започнах здравословното хранене и спорта съм пълна с енергия. И се харесвам все повече и повече...  Mr. Green
И такааа.. сега отчет Simple Smile
Вчера, освен супичката, сок от грейпфрут, малко кис. мляко с овесени и пшеничени трици, ябълка, салата цвекло, морков и чушка и вечерта домат с пил. бутче (ама с кожата:? ). На обяд - 1.30 ч комбинирана гимнастика. Понеже съм в МЦ хич и не се качвам на кантара, но за 3 дена имам по 0.5см намаление на обиколките Simple Smile

Айде, лек ден и  нека е изпълнен с усмивки!   bouquet

# 410
margisa Днес ми е7-ми ден и бях много стриктна, само тази вечер тези картофи smile3511. Зелето предизвиква подуване на стомаха, затова пия Еспумизан капсули. И на мен корема ми се подува, все едно съм в шестия месец. Между другото в немския сайт тази супа е на основата на лука, защо ние я правим на основата на зеле? newsm12

Супата, която аз си взех е 804 programme и е френска.Аз също бях напълно стрикнта, само в един от дните си позволих да хапна малко слънчоглед, но нищо повече.Но наистина съм много подута, а всъщност мога да кажа че имам резултат, макар и малък.

# 411

margisa , ти откакто започна диетата, не си ли се мерила? А и  как си с ходенето до 00?  Да не би нещо и вода да задържаш? Слааш ли сол в супата? По колко вода на ден пиеш?
[/quote].

Не съм се мерила, единствено съм пробвала стари дрехи, за да видя какво се случва:)А  ходенето до 00 е доста по-често от обичайното!Не слага никаква сол допълнително в супата и пие до 2 л вода на ден.

# 412
Bobeto Ще продължавам стриктно, докато не стана 48 кг. няма да мирясам.

48 е най-желаното ми тегло!:))))

# 413
Оооохххх, пожелавам ви да си постигнете целта! На мен тези килограми са ми само в бляновете.  Blush Но пък сега така съм се заела наистина сериозно и съм се заредила с цялото тъпрние и воля на света, така че.... защо пък не?! Simple Smile  Но просто ще е ужасно бавно Simple Smile
Margisa, странно с това подуване... всичко си му е по реда си  newsm78. Може би не ти понася зелето на стомахчето.. Sad

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:02 от Bobeto

# 414
Margisa, да те питам.. към тази супа предлагат ли някакъв хранителен режим? Защото досега разглеждах сайта и нищо не открих.... Ти от Франция ли си я взимаш?

# 415
Оооохххх, пожелавам ви да си постигнете целта! На мен тези килограми са ми само в бляновете.  Blush Но пък сега така съм се заела наистина сериозно и съм се заредила с цялото тъпрние и воля на света, така че.... защо пък не?! Simple Smile  Но просто ще е ужасно бавно Simple Smile
Margisa, странно с това подуване... всичко си му е по реда си  newsm78. Може би не ти понася зелето на стомахчето.. Sad

След като имаш толкова воля и желание, ще успееш- само не се предавай!Най-вероятно комбинацията със зеленчуците и зелевата супа не ми понася много:( , но имам още само два дена без този и след това мисля да мина на друг режим.

# 416
Здравейте мили зелчици!
Тази сутрин започнах деня с прясно изцеден сок от червено цвекло и моркови. Едвам не повърнах, все още ми стои като буца в гърлото. Повече няма да повтарям no Червено цвекло в салата с лимон и зехтин става добре, но сок Не!!!
Днес ще направя супичка без зеле, да видя дали ще се махне това подуване.
Успех на всички днес и да не се поддавате на изкушения. Grinning

# 417
margisa На какъв режим ще минаваш, решила ли си вече?

# 418
  • Сф
Аз лично след седмия ден мисля да си се върна  към 90 дневната диета.

# 419
 danska1977, ти кога си я спазвала 90-дневната? Какви ти бяха резултатите от нея и колко време ги задържа? Питам, щото съм й хвърлила око за след морето  Wink И ми се струва много подходяща смъкване на последни упорити килца... Simple Smile

Еейй, Мили не е минавала на отчет да каже как е минало с трапезата... Wink

Общи условия

Активация на акаунт