Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако моята биологична майка е оставила друго дете през 1975 г.?
Трябва ли да потърся другото изоставено дете?
Какво да правя, ако моята биологична майка не желае контакт с мен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако моята биологична майка е оставила друго дете през 1975 г.?
-
Трябва ли да потърся другото изоставено дете?
Решението дали да потърсите другото изоставено дете е лично и изисква внимателно обмисляне. Важно е да се уверите, че лицето е наясно с истината за началото си, преди да се появи в живота му. Разговаряйте със своя брат или сестра и обсъдете възможните последици и какво би било най-добро за всички вас.
-
Какво да правя, ако моята биологична майка не желае контакт с мен?
-
Как мога да се справя с емоционалните предизвикателства, пред които съм изправен?
Опитах се да съпоставя нашите два случая и не можах да реша кое е по-приемливо.В моя случай госпожата явно не е искала деца,а в твоя изобщо не мога да разбера...
,а със самата БМ нямам намерение да говоря.Е,тя не може и да говори всъщност.Сестра ми каза че е получила инсулт наскоро и сега е парализирана и неадекватна.Искаше ми се да отида да видя големият брат,него още не го познавам.Докато пиша се сетих че сигурно ще мога да изправя БМ на крака.Ако отида при нея сигурно ще скочи веднага за да ме изгони?.
Ако не ги бях търсила нямаше да разбера колко е хубаво да имаш брат или сестра.Благородно семейство което ме е осиновило няма.Имам само майка.Не е била от най-добрата майка,но понеже ме е отгледала и сега гледа детето ми съм и признателна и задължена.Грижа се за нея.Помагам финансово,плащам сметки и каквото там се наложи.Тя гледа сина ми от 20 му ден,понеже трябваше да се върна работа защото нямахме пари дори за млекото на детето.Думата татко не съм я казвала никога и на никого.Мечтаех си че поне на свекър си ще казвам така,но и това не стана.Биологичният ми баща е баща и на сестра ми.Човека е починал без да знае за мен.Жалкото е че когато ги търсих той е бил жив и не са му казали.Има още много за казване,но мисля че отговорих на повечето ти въпроси