Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 267
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • София - Варна - Бургас
Снощи сънувах, че мъжът ми живее с друга жена и аз му се молех да се върне. Много неприятен сън. Какво означава?

Пак е терапевтично освобождаващ те, от страховете ти сън. Предполага страх от изневяра, под която стои... любов.  Peace

# 106
Сънувах, че отивам на гроба на момиченцето ми (почина преди 5 месеца, беше на 5 месеца, роди се недоносена) и че той е обрасъл в треви и цветя. Аз го разчиствах, но не почувствах болка, мъка.

Какво ли означава това?

# 107
  • София
Сънувах, че отивам на гроба на момиченцето ми (почина преди 5 месеца, беше на 5 месеца, роди се недоносена) и че той е обрасъл в треви и цветя. Аз го разчиствах, но не почувствах болка, мъка.

Какво ли означава това?
Предполагам - очакваш нещо, подготвяш се   и разчистваш за него. А детето ще помага от горе за да се сбъдне.

# 108
за мен сънищата са това, което сме преживели и имаме "в главата", а искаме да се освободим от него. не търсете винаги някакво значение или тълкувание на съня, много рядко са пророчески сънищата, по-скоро са резултат на емоционалното състояние. и съм съгласна, че колкото повече им обръщате внимание и се задълбавате в "значението", толкова повече ви се струва, че те значат нещо.

# 109
  • Лондон/Пловдив
Мъжът ми сънувал снощи ,че забравя малкия пред някакъв блок на пейката .Ако някой знае какво означава да сподели ,че много се стреснах от този сън.

# 110
Мъжът ми сънувал снощи ,че забравя малкия пред някакъв блок на пейката .Ако някой знае какво означава да сподели ,че много се стреснах от този сън.
Аз често имам подобни сънища , не мисля , че в тях може да се търси някакво предупреждение или значение , по скоро подобни сънища са в резултат  от нашите страховете да не се случи нещо на децата и близките ни  , нещо нормално за всеки родител.

# 111
  • София - Варна - Бургас

Много просто, сънувал е страхът си. Страхът да не загуби синът си. Пак освобождаващ сън.  Peace

# 112
  • Лондон/Пловдив
Благодаря ви за отговорите   bouquet

# 113
Сънувах сива гора с изсечени дървета и дървета с отрязани корони и клони? newsm78

# 114
напоследък често започнах да сънувам починали хора. снощи ми каза единият човек - остани с нас, но жена му ми каза - тръгвай, имаш си друга работа. и двамата са починали. много страшно ми стана  Confused

# 115
вижте тук http://sanovnik.bg/synovnik дали няма обяснение на вашите сънища.

# 116
  • София - Варна - Бургас
вижте тук http://sanovnik.bg/synovnik дали няма обяснение на вашите сънища.

Този съновник е наивен, неточен и примитивистичен. Не се оставяйте да ви ужаси!  Peace

# 117
Сънувах, че съм на училище и треперя да не ме изпитат по математика. Много ме беше страх.
Не уча от 6 години вече. Laughing

# 118
аз тази вечер сънувах ....
имаше война ... и дойде едно момче - войник - ,което сме приютили ,но момчето беше облечено само с Черни дрехи и дори багажа му беше черен - завивки , чаршафи .. всичко беше черно ... а самото тяло лице на момчето  пък беше чисто бяло даже се едно светеше ..... и това момче само ме гледаше и се усмихваше
а на мен ми стана много приятно и мноого  хубаво ..едно успокояващо

Mr. Green знаетели какво може да значи  newsm78 ....... дали не е някой мъртвец или ангел илил знам ли  Laughing

# 119
  • София - Варна - Бургас
Сънувах сива гора с изсечени дървета и дървета с отрязани корони и клони? newsm78

Готова си, да се включиш в "За да остане природа в България".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт