Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 226
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря, Смарти.

# 211
  • Лондон/Пловдив
Аз само веднъж съм сънувала зъби как ми падат задни и почина на мъжо бабата ,дано повече не сънувам такива сънища.Другия сън който съм сънувала два пъти е бил наакан памперс и двата пъти малкия се разболя сериозно Tired.
Скоро не съм сънувала ,тоест не съм запомнила сън .Аз по принцип рядко сънувам.

# 212
Защо "въх" бе, Боре? Въх като "тая е много зле" или въх като "сънят е много зле"?
Въх като: Егати странния сън. Тръпки ме побиват. Все едно филм на ужасите.

# 213
Аз напоследък сънувам се умрели хора  Shocked и ги питам дали искат да ядът или да пият нещо , а те не искат  smile3506
а ми казват да им помогна за нещо ,но се се събуждам точно преди да ми кажат за какво да им помогна   ooooh!

е кажете това какво трябва да значи  Wink

# 214
И аз да разкажа своя сън:Снощи /понеделник срещу вторник,нали има значение и какъв ден от седмицата е/сънвах че трепя една голяма хлебарка с четка за почистване на пода.Аз я удрям с всичка сила ,уж я убивам ,а от нея излизат малки хлебарки и аз не мога да сваря и тях да удрям.....После сънувах,че важно за мен нещо се е случило,станало е точно така както исках.Дали ще се сбъдне сънят ми?

Това е на пари, да знаеш:) Аз преди често сънувах хлебарки и то все преди да получа отнякъде пари - дори и да е преди заплата само. А веднъж сънувах хлебарки и същия ден си намерих 20лв. Това обаче беше доста отдавна и скоро не съм сънувала подобни неща за съжаление Confused Обеднявам явно Laughing

Като цяло този сън е положителен. Аз съм малко суеверна по отношение на сънищата и винаги, когато съм имала подобни сънища никога не съм имала негативни преживявания или трудности дори и сънят ми да не е много хубав - както в твоя случай и аз често съм се опитвала да убия хлебарките, но безуспешно:)

# 215
сънувах, че изгребвам с черпак от един гроб остатъците от някаква човешка глава, заровена - но в черпака бяха само зъбите на човека заедно с много ама много 4ервеи от белите куртове, и го дадох този черпак на някой, но не помня кой, и той ме пита "как така изравяш тези гадости" и аз казах "ами така". на сън не ми беше толкова неприятно, колкото сега като го пиша и си го представя.
някой може ли да ми каже това хубав сън ли е и дали е знаков?

# 216
  • Варна
Сънувах, че зъболекарят ми насила ми вади предния зъб, аз не искам, питам толкова ли е наложително, той вика - да, слага ми огромно парче вата под брадата (демек, ще тече много кръв)...ужасно... какво ли означава?  Tired

# 217
  • София - Варна - Бургас
Сънувах, че зъболекарят ми насила ми вади предния зъб, аз не искам, питам толкова ли е наложително, той вика - да, слага ми огромно парче вата под брадата (демек, ще тече много кръв)...ужасно... какво ли означава?  Tired

Означава, че изпитваш ужас от мисълта да загубиш......... красотата си.

...а също, от Зъболекари! и кръв.

Страх, че ще загубиш способност да се защитаваш и съответно нападаш, когато се наложи.

# 218
A какво ли може да означава,че ми вадят страничен голям зъб(кътник).Аз се съгласих,не ме е боляло  Crazy и после ми го показаха..? Rolling Eyes

# 219
Аз преди няколко дни сънувах, че баща ми умира при катастрофа, в съня имаше и хлебарки и някакви други гадинки - не помня какви. На другия ден умря костенурката ми, Sad  дали има някаква връзка със съня ми?  Thinking

# 220
  • София
И аз моля,ако някой знае да ми разтълкува:Сънувах непозната бременна жена,която ми правеше ужасни проблеми...събудих се с ужасно чувство....какво ли  значи?

# 221
Дидито, ето какво открих:
БРЕМЕННА - ако видиш в съня си, значи ще срещнеш голяма пречка в работата си.
Дано не е това Rolling Eyes

# 222
  • София
Благодаря,Смарти-и аз това намерих в Гугъл,но не работя Rolling Eyes,чудех се дали има и друго значение..

# 223
Ако ти предстоят важни дела, може и това да е...Но пътищата на човешкото съзнание са лукави, може просто да е игра на въображението. Hug

# 224
  • София
Права си Peace,благодаря ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт