Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 490
  • 663
  •   1
Отговори
# 630
Да попитам и в тази тема някой да е пил алое(като сироп или капсули) заедно с останалото лечение.

Аз щях да си купувам /в аптеките има някаква литрова май бутилка на Нейчър'с уей/, но брат ми каза че можело да ми прещрака /сиреч да изкрейзя Simple Smile/
Не съм чела дали наиситна алоето има подобен ефект, защото и без това ми е скъпо и това беше достатъчно да ме накара да размисля. Иначе има много добри отзиви за алоето, особено ако се приема външно и вътрешно...

Това много много не го разбрах newsm78.
Дано се включи някой с повече информация.

# 631
аз пия алое капсули на natur farma вече месец.
Но не мога да кажа нищо особено по въпроса, за което много съжалявам. И аз мислех да си купя сироп, но не мисля, че ще ми помогне.

# 632
Вижте в гугъл: Neem oil, psoriasis. После да коментираме ако ви се стори полезно, разбира се.

# 633
...И такааа, покрай търсенето на все по- екзотични лекове открих два филма за аюрведа, които така ме грабнаха, че бързам да ги споделя. Принципите за лечение в тази наука за живота така ми легнаха на сърцето, че ако имах възможност щях веднага да стегна куфарите и да запраша за южна Индия. Ще намерите отговор на въпроса защо едно лекарство действа при един , а не действа при друг и не само това. Горещо Ви ги препоръчвам:
Ayurveda -Art of Being
Healers Journey Into Ayurveda
Иначе от ден на ден съм все по добре и по добре. Може да кача някоя снимка, но сега се стягам за кафе с дружки и нямам време.

# 634
Чесита Баба Марта на всички! Пожелавам много здраве на здравите и бързо оздравяване на страдащите, много радост и пролетно настроение!
Silverbell, много ме зарадва с подобрението, което си постигнала! Благодаря за това, че ни държиш в течение. Много е обнадеждаващо за по-слабите духом, ще се постарая да видя тези сайтове за аюрведа.

# 635
Искам за втори път да ви напомня, че това е тема за лечение с LDN. Ако много държите да си говорите за нещата от живота и да ме изгоните, на прав път сте. Просто ще отворя нова тема по въпроса. Нямам представа с какво съм предизвикал подобно отношение, защото го приемам лично.

Има достатъчно теми във форума, където се обсъждат проблеми, които ви вълнуват.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 12:22 от PinkPanther

# 636
Пинк не се пали толкова, тази тема ще замре ако никой ни6то не пише в нея. И без това подканяш всички в другата . И кое те обижда така че да го приемаш лично?!
Най - прилежно отчитам резултати от лечението за да стане ясно на хората струва ли си да се пробва това или не. От там нататък всеки да решава сам за себе си какво да пие и какво да яде.
Не бих искала да те загубим, но пък не виждам нищо чак толкова лошо или пък спамърско в написаните по горе неща. Това е. Ако пък искате ще спра да пиша тук и ще направя блог(малко се ядосах).

# 637
morgentau Честита баба Марта и на теб! Подобрение имам ето: снимки от 19.02 (преди)
http://silverbell.hit.bg/PIC_5156.JPG
http://silverbell.hit.bg/PIC_5159.JPG
и от днес:
http://silverbell.hit.bg/PIC_5221.JPG
http://silverbell.hit.bg/PIC_5223.JPG
 А иначе за аюрведата това не са сайтове а два филма.

# 638
Майка ми имаше същите пъпчици(тя така ги нарича) и минаха от нищото.
Просто взе да мие с ръкавици и да си мие ръцете с по хладка вода .
Според нея досега с препарати и горещата вода и правят тези пъпчици.
Пробвай то не знаеш от какво може да ти мине .
На нея й минаха.
Pink Panteher много се извинявам че нахълтах така в твоята тема.
Извинявам се ако с този си мой съвет също съм ви обидила не съм целяла това.  bouquet

# 639
Мирелка за съжаление това с ръкавиците го минах -даже се къпех с ръкавици цяло лято, а ставаше все по зле и по зле, така че се радвам за майка ти, но при мен нещата са по сложни защото засегна и ноктите.
Надявам че и аз ще започна да говоря за това в минало време.

# 640
Много съжалявам да го прочета  Sad.
Дано скоро имаш трайни подобрения . Hug

# 641
Silverbell, не мога да ти опиша колко много ме зарадва!!! Поздравления, смело момиче! Подобрението за 1 месец и 10 дни е направо забележително. Благодарности и към Pink Panter! /и малко извинения за волнодумството ни/.
Много мило, че споделяш с нас окуражителните резултати. Аз лично имам нужда от повече кураж и подкрепа.

# 642
Честито silverbell,

все така да върви към подобрение...! Peace

# 643
Благодарско! Дано да е трайно.

# 644
Здравейте, всички! Поздравления за хубавата тема, ще я изчета цялата. За първи път се включвам, но обещавам да пиша често!

А ето го и моят проблем:
На 26 госини съм, женен с дете на почти годинка. На 26,01,2010г. във ВМА-София ми поставиха диагноза МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА. Бях със 100% загубен слух на лявото ухо, проблеми с говора, двойно виждане и загуба на равновесие. Преди това за кратко имах изтръпване на левия палец. Със тези симптоми ме изпратиха на ЯМР, където диагнозата беше "демиелизиращ процес". Лежах 5 дни в Неврологично отделение на ударни дози кортикостероиди по схема.

След като ме изписаха ми предписаха Милгама Н, гератамин, ентеросан MS, РК Мерц. На 18,02,2010г. започнах да не мога да двиха лявото си око на вън. Отново отидох във ВМА- София, където ми казаха, че съм получил нов пристъп, но не могат да ме приемат отново в болница, защото ще ми съсипят бъбреците. Предписаха ми СОМАЗИНА и Нивалин. Изпратиха ме на изследвания, които са необходими, за да бъда включен в програма за лечение с интерферон. Лекарката каза, че ще предложат Ребиф.

Утре отивам пак в София, уж за подаване на документите, но междувременно получих проблем и на дясното око. По думите на лекарката ми най-вероятно ще остана в болница за нови 5 дена на кортикостероиди.

Като се върна от болница обаче съм решил твърдо да започна лечение с LDN. И истински се надявам да се повлияя.

Моля, PinkPanther, ако има възможност да ми каже как да процедирам. Като за начало със жена ми смятаме да заменим олиото с зехтин веднага. Освен това мисля да започна да взимам рибено масло- за дозата моля за съвет. ( Като изчета тази тема ще прочета и темата за рибеното масло, но до тогава...)

Живея в малък град, в който лекарите за LDN не са и чували. Питах в една аптека за Ревия, но ми казаха, че без рецепта не става. Затова веднага пращам л.с. на veihaivei за един блистер.

Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт