Ревматоиден артрит, Псориазис, SAPHO и др. - лечение с Naltrexone

• 140 512
  • 663
  •   1
Отговори
# 360
Апелирам към участниците във форума, започнали да пият от препарата да споделят впечатленията си и да докажат, че са живи.
Защото почвам да се чувствам виновен пред близките им...

Ама, че шега, pink panther. Чакаме все още ефектът от л-вото, но се надявам, че причината е защото няма месец, откакто го пием.

# 361
Давам отчет  bowuu

Съпругът ми започна лечението на 01.09. , той е с псориазис и беше в доста остра фаза- плаки на лактите, подбедриците, гърдите и по главата.
В момента плаките по тялото са намалели с около 80%, състоянието на кожата на главата също е подобрено, плаките са намалели с около 30%
Допълваме ефекта на  LDN с рибено масло и вит. Д

PinkPanther , безкрайно сме ти благодарни  Hug

# 362
Уки, радвам се за вас!

Можете да си направите и едно кремче с вит.Д - едно шишенце Вигантол в около 100 гр мазен крем за повърхностно третиране на плаките. Дръжте го в хладилника. Едно такова кремче трябва да стигне за около месец.

Желая ви успех!

Обаждай се.

# 363
Уки, радвам се за вас!

Можете да си направите и едно кремче с вит.Д - едно шишенце Вигантол в около 100 гр мазен крем за повърхностно третиране на плаките. Дръжте го в хладилника. Едно такова кремче трябва да стигне за около месец.

Желая ви успех!

Обаждай се.

Simple Smile  Ще опитаме и кремчето, добре ми звучи.
Ще се обаждам, следя темата ежедневно.

PinkPanther Hug

# 364
И аз да докладвам  Simple Smile
Вече си получих блистера Ревия и благодаря на veihaivei за което. Скоро започвам и аз, но за това ще пиша допълнително. Спокойна вечер на всички!

# 365
Здравейте, много интересна информация, връщам се да чета темата от начало!

# 366
Здравейте. И аз се присъединявам към групата на тези, които ще започват употреба на ЛДН.
Обадих се в аптеката на Скобелев и ми казаха, че без рецепта не го дават!!! А, сега де, вие с рецепта ли го купувате?
Важен въпрос към всички запознати - Майка ми /която ще взима ЛДН/ е с напълно изрязана щитовидна жлеза. В такъв случай какво да правим?

# 367
  • В сънния Люлин, прибулен...
kalinuccia, аз го купувам от вносителя за 135 лв и разпределям по един блистер между 4 човека. С рецепта го вземам, успях да си осигуря.
Сега имам трима души за нова опаковка, точно търся четвърти.
Ако искаш, може да се включиш, щом си от София, може и лично да си го вземеш.
Ако имаш интерес, пиши ми на лични.
А ако предпочиташ, можеш да се разходиш да Люлин, ще ти дам да си ксерокопираш моята рецепта.
ПС Няма как ЛДН да й повлияе на щитовидните хормони, щом няма жлеза.
Все пак нека в понеделник Пинко се изкаже.

# 368
veihaivei, много ти благодаря, но за късмет, майка намерила аптека, където ще й го продадат без рецепта и тръгнала  Embarassed. Само не разбрах как няма да повлияе на щитовидните хормони, като четох преди, че който взима тироксин трябва по различна схема да го приема, а тя е на тироксин.

# 369
Когато човек има жлеза, тиреостимулиращия хормон на хипофизата може да си повиши нивото и това ще "подбутне" собствената функция на жлезата.
Това е валидно в моя случай, защото аз имам "мързелива" жлеза, която си е там, но не функционира и затова внасям отвън хормона. Ако моята жлеза заработи, ЛТироксина идва в повече.
Кажи ми ти във вашия случай кое ще се стимулира, като жлеза НЯМА? Вие сте зависими само от ЛТироксина.
Единствено ми хрумва, че може да има някакво влияние, ако има антитела срещу ЛТироксин (ТАТ и МАТ е изследването за това), но това ми е тъмна Индия. Правила съм някога такова изследване, беше ми ОК и дотам.

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 14:48 от veihaivei

# 370
veihaivei, благодаря!!  Аз искам да изясня картината, за да разбера как и по колко трябва да взима от препарата. В момента майка има остеолитични лезии в костта на черепа след направен ЯМР. Диагноза няма още, но има съмнения за няколко болести, едната от които е множествен миелом.
Преди десетина години й е изрязана щитовидна жлеза.
Няма жлъчка, има направена хистеректомия и има камъни в бъбреците  Rolling Eyes
Та при т`ва положение, кажете ми моля как да процедирам. Купила си е препарата Адепенд. Таблетката пак ли разтварям в 50 мл. вода?
Веднага ли да пие 4 мл. или трябва да увеличаваме постепенно?

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 16:05 от kalinuccia

# 371
Съветвам те да изчакаш в понеделник Пинко да ви посъветва. Аз не смея да се ангажирам с мнение. Може и да се разровиш в англоезичните форуми за ЛДН.
Със сигурност не трябва да започвате направо с 4 мл, от по-ниска доза, но не мога да ти кажа каква.
Иначе да, в 50 мл се разтваря и разтворът се държи в хладилник.

# 372
Здравейте на всички Simple Smile
Следя темата с огромен интерес. Благодаря на всички за информацията и опита, които споделят и най-вече на Pink Partner за компетентността и всеотдайността му.
Моят проблем е с щитовидната жлеза - Хашимото с мн. високи антитела. Диатностицирано май 2009, но вероятно си го имам от повече от 3-4 години (съдейки по симптомите). На 32 г. съм. За съжаление традиционната медицина не предлага лечение, а хормонозаместителна терапия доживот, което провокира интереса ми към алтернативни начини. Реших да пробвам с хомеопатия. Вече близо 7 месеца няма ефект. Наскоро установих, че освен редицата проблеми, които имам в следствие на хашимотото, има и нов в колекцията - увреждане на очите (в по-голяма степен на лявото). Очната ми лекарка ме увери, че причината е щитовидната жлеза и ме посъветва да се консултурам незабавно с еднокринолог и да спра да си правя експерименти. До момента съм се консултирала с трима (считани за добри) ендокринолози и всички пеят една и съща песен - изписват Л тироксин и не предлагат лечение. Перспективата да пия хормони доживот не ми се нрави и реших да пробвам с LDN.
Моля veihaivei да ме включи в комбинацията с един блистер, за което ще пиша и на лични. Прочетох в някои чужди форуми за хора с мн. добри резултати от LDN при хашимото. Имам и няколко върпоса към Пинко във връзка с приемането на LDN, но за това ще пиша допълнително.
В допълнение, с голям интерес следя темите за мазнините и вит. Д. Вече от три седмици пия рибено масло. Снабдих се и с Вигантол Simple Smile ...

# 373
svetulka_77, включих те в комбина, но мисля, че е най-честно да изчакаме понеделник, Пинко да ти потвърди да го пиеш.
Пиши ми след това едно ЛС  Hug

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 13:56 от veihaivei

# 374
Искам да благодаря на Пинко за темата, прочетох я няколко пъти за да смеля добре информацията, също така прочетох и темата за мазнините и вит Дто!!! Изпратих линкове към темите на почти всичките си познати , мисля че ще останат доволни.

Имам някакъв ставен проблем, който не е много изразен и поради тази причина докторите ми обясняват че нищо ми няма.  Преди да опитам лечението с Naltrexone , мисля да започна рибено масло с вит Д. Пинки ти какво мислиш?

Пинки   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт