Пролет вече е дошла-Австрийки скоро ще похапват ребърца :) -34

• 14 310
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Виена
Sea-flower, да си фина и млечна за радост и сладост на Криси! Да ви е жива и здрава и да расте прокрасна и умна дама! Кога ще ни я покажеш? Пусни някоя снимка. То се знае ,че нашите са си най-красиви, ма друго е и нагледно да я видим.
Торбестото, ти някой път ще ме убиеш с умозаключения!  ooooh! Не франсетата, а ти да прощаваш! Във Виена и най-големият "Меркур" може само да диша прахта на това нЯщо Carrefour. Пожелавам ти да отидеш в Париж и там да си съставиш впечатлението! Жалко, ако българите не са го направили като хората този магазин, защото наистина е безумен кеф да се пазарува в него, вЕрвай ми! Ако някъде може да си купиш  от пиле мляко, там е! Всъщност в София има ли филиал? Леле, колко съм изостанала, направо не се понасям вече!
Ели,
Споменах на мъжа ми каква е разликата между австрийците и германците (според писанията тук), той каза, че не е вярно и ми забрани да си играя с вас  rotfImbo
И ти к`воооооо?  smile3502 Не казваш как е ръчичката на синеоката прелест.
Изчезвам! Лека на всички!

# 121
Момичета, моля ако някоя е била в курортните градчета на Хърватска да сподели, че гледам някакви оферти, но доста евтино ми се вижда  newsm78 мерси

# 122
Рени, лентата на касата, не по дълга от 50 см. Две по две касите са една срещу друга , а две колички една до друга с мъка могат да застанат.  От пиле мляко не видях. Търсих си тъмна бира- нямаше. Изненадах се , че са отворили старбъкс.

Ти кви си ги вършила в Париж?  newsm78 Губи ми се нещо от паметта Mr. Green

# 123
 Здравейте,
Извинявам се,че пак нахлувам при вас,но искам да ви помоля да ударите едно рамо в тази тема,като споделите дали се продават АМ в австрийските аптеки -   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384015.new#new.
Безумствата в България продължават. #Crazy

# 124
  • София
Момичета, добро утро, не знам при вас дали е хубавано, но тук вали:(
извинявайте, че пак ви досаждам, но понеже след моето питане има доста постове и то ще мине на следващата странича =>никой няма да го види, дали има някоя добра душица, която е запозната с моя "проблем".
Пожелавам на всички ви усмихната неделя и много слънце за зоологическата градина  Nature Sunny

# 125
Wine Gigi, Кристина се роди 3.300 кг, 52 см.
Раждането беше много тежко и трудно, продължи 24 часа, но съм доволна, че всичко завърши добре.

Renny благодаря за хубавото пожелание.

Честит рожден ден на Свити!

# 126
  • Vienna
Здравейте,
Извинявам се,че пак нахлувам при вас,но искам да ви помоля да ударите едно рамо в тази тема,като споделите дали се продават АМ в австрийските аптеки -   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=384015.new#new.
Безумствата в България продължават. #Crazy

В Австрия АМ се продават в най обикновенни магазини и само специални лечителни храни в аптеките.
Момичета, добро утро, не знам при вас дали е хубавано, но тук вали:(
извинявайте, че пак ви досаждам, но понеже след моето питане има доста постове и то ще мине на следващата странича =>никой няма да го види, дали има някоя добра душица, която е запозната с моя "проблем".
Пожелавам на всички ви усмихната неделя и много слънце за зоологическата градина  Nature Sunny
Не знам какво да ти кажа.... Зависи от специалността. Най лесно е като студент или на специализация. И тука има криза и безработица. Не знам как е с работите. Зависи и от специалността. По принцип имаш право тука да живееш, но работата е с позволение или самостоятелна. Немски говориш ли? Познаваш ли някой тука? Другите дами са по на ясно с тези въпроси, но сега са на брънч. Ще се изям от яд.

Свити честит рожден ден. Явно си претръпнала. На мене настроението ми се влошава преди това събитие и на никого не казвам!
Морско цвете, честито момиченце и (както винаги) здрави нерви и мнооооого търпение.

# 127
Sea-flower ,

4естита първа рожба!! 1stroller

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=3&pv=3124101

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3111918

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 13:38 от Sarrah

# 128
За съжаление и на мене  ми се осуетиха плановете за дне6ния брън4. Sad 

Abigail ,и аз не знам какво да те посъветвам.Разбирам  ситуацията в България,но аз самата не  съм от авантюристи4на натура и не бих тръгнала да горя нерви в 4ужда страна, ако нямам нещо сигурно за посрещане на нуждите ми там ..

ASSAMARIS ,приятелко,

боли ме  и мене за законовите неуредби  в Бг,но бедата не е в това какво да Се или Не се продава в аптеките ,а да се отиде в ядката на проблема-Закона за лоялността.Ако не се   отварят Аптеки под път и над път вси4ко ще си дойде на мястото и фармацевтите сами ще се откажат да продават друго освен лекарства,както е тук и не само да ги продават но да ги създават и приготвят.Тук във всяка аптека има лаборатория.В Бг съм сигурна ,4е се броят на пръсти аптеките ,които имат.Тук пом.фармацевт не може да отпусне лекарство без магистър,а в Бг ...да не говорим..Много може да се говори.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 13:33 от Sarrah

# 129
Добро утро Дами   bouquet
Да ви почерпя че моето малко момченце става на една годинка

Abigail и аз бих подкрепила казаното от момичетата досега.Първо работа( или стипендия. за Уни) и после ако ти хареса и се напаснеш да останеш. Немския е задължително да го знаеш още преди да дойдеш Peace

# 130
Sarrah и Леден облак,

Благодаря за милите поздравления

bouquet

# 131
  • Виена
  Честит рожден ден на малкия Иван !
Да ви е жив и здрав и много да ви радва.Пожелавам му весело и щастливо детство, изпълнено с много игри и весел смях.

Днес ни се размина зоологическата градина.За съжаление,времето е гадно.Илианка,sorry,няма да мога да ти свърша работа  Confused.

# 132
 newsm38 newsm59 Tada Gift Gift Честито!!!

Теди, няма проблем! Ние с Дани все някога ще се доберем до зоопарка  Grinning

Абигейл, какво означава надписа под снимката ти?

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 14:55 от fat.wombat

# 133
честит рожден ден на Иван на Съни, да е много Щастливо и добро дете и да слуШа родителите си nbirthday newsm67 newsm67 nbirthday

# 134
  • София
"Hail, hail, hail and kill" е цитат от песен на групата ManOwaR... метъл музика Embarassed
Честити рождени дни на всички дечица smile3525
Благодаря за мненията, момичета. Аз немски не може да се каже, че знам перфектно, но съм учила. За докторантура си мислех по-скоро да ида, но... кой знае. Иначе точно за това си мислех, да опитам дали ще ми хареса животът и тогава да преценя, т.е. да поживея няколко месеца там, при вас:) Затова питах длаи може да се намери работа на място или от България трябва да си намеря първо. Вие всички заради мъжете си ли заминахте?

Общи условия

Активация на акаунт