С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 574
  • 546
  •   1
Отговори
# 300
Цитат
   Михи, спаначното ти руло е с пушена сьомга, нали?!           
incendio--Да с пушена сьомга е аз съм като котка за тази сьомга.
Направих два варианта със сьомга и с пуешко филе не всеки ден мога да си позволя от любимата ми риба.
Прибрах се от работа и започнах готвене ,чистене и нямам време да чета след малко засядам пред  компа . Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  chef  chef  chef  chef

# 301
ванеса йо,благодаря  ти! HugНаправих си айрянче със сол.Дано ми светне  Praynig.

# 302
  • София :(
   Голямо писане пак сте писали  Hug
 Който иска да ме пише, но и да не ме пишете, аз пак ще съм там, изтърва ли се такова нещо, че то и половината да дойдат, пак ще сме повече от колкото бяхме в Пловдив  hahaha
  на всички новоприсъединили се и специално на едно старо мое виртуално другарче -veteran1972, радвам се, че се престраши да пишеш  Hug
  за всички с хубави поводи днес.
  Милички, благодаря ви за вниманието към моето нищожно минусче, дано не си остане само, че вече нямам нерви  Twisted Evil и да ви се връща многократно  Hug
  Петинка, ето това е форма за мъфини един виддруг вид и още много видове. Аз се каня от 100 год да си купувам, кога ли ще се наканя  newsm78
  Много гушки на всички  Hug Hug Hug, отивам да готвя.

Три манджи наготвих и какво - балкончето оредяло и си пиша сама  ooooh!
  Taniaa, това са бисквитките

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 20:27 от mimensita

# 303
Момичета, искам утре за пръв път да си направя бисквитки от овесените трици и имам две рецепти,но не знам коя ще е по-добрата.Моля, някоя сладурка,която е правила такива бисквити, и е останала доволна от резултата, да ми напише рецептата.Може и на лични.Благодаря  bouquet

# 304
Днес ставам на 1-на Дюки годинка  bowuu
Черпя всички от сърце  love001

Равносметката за изминалата година е - 52кг bowuu и многоооо свалени сантиметри
мамутчо Laughing, някъде по средата до целта Whistling  и аз сега Flutter

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 16:21 от *tan4eto*

# 305
# 306
танчеее  Shocked #Crazy #Crazy
Браво,страхотна си....нямам думи....чак забравих да ти честитя годинката и да ти благодаря за страхотната почерпка.

Още веднъж честито ти ново прелестно телце  Hug Hug Hug Heart Eyes

П.П. Сетих се да споделя - тъкмо дъвча кюфтенца от рецептурника - телешката кайма обаче я смлях заедно с пилешка.Омесих я както му е реда ,но без триците,че щяха да ми дойдат в повече.После в леко намазана тавичка наредих малко кюфтенца,но ми остана много смес.Викам си - аз ще пека до сабайлям  Mr. Green и затова останалото го ''изпържих'' в тиган без никаква мазнина. цялата идея на туй словоизлияние е ,че втория вариант в тигана на мен лично ми хареса повече  Naughty

Дано съм била полезна на някого  Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 20:54 от kris70

# 307
*tan4eto*, smile3501 smile3501 smile3501 newsm10  smile3525

# 308
*tan4eto* , честита ти годишнинка  bouquet
А резултатите,които си постигнала са зашеметяващо добри. Прекрасна си  newsm10

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 16:35 от Дария*

# 309
Колко много сте изписали, не мога да прочета.

# 310
*tan4eto*,просто ме остави без дъх.Каква промяна само...Ти направо учуди света.Освен да кажа едно голямо БРАВО,друго незнам.Поздравления,мила!Страхотна промяна!Желая ти да си все така красива и много обичана!

# 311
  • София
Танче  Hug Hug Hug честита ти годинка, честито супер постижение и честита нова супер визия  newsm51 гордея се с теб  newsm20

# 312
танчето,  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
честита ти годинка!  smile3525
сигурна ли си, че на всички снимки си ти?!  Wink разликата ти е... меко казано страшна!   bouquet
много мотивиращо ми действате всички бивши дебеланки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

kris70, а ако ги метнеш на грил-тиган ще си оближеш пръстите  Crazy

# 313
Танче, като видях снимките и останах с такъв поглед Shocked
Адмирации от мен. Жестоко и много вдъхновяващо !!!!  Heart Eyes

# 314
  • София
Танчетоsmile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 за друго просто нямам думи! Успешно задържане на постигнатото ти пожелавам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт