С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 582
  • 546
  •   1
Отговори
# 315
Танче-честита годинка    smile3525 newsm10 Поздравления за страхотната визия   newsm81 ... не бях виждала твои снимки от преди  newsm20  невероятен резултат,просто умопомрачителен...

# 316
tan4eto!!!!! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Боже мой,страхотна промяна!!! newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Браво!Силна и волева жена! newsm20 newsm20
Ветеран1972 добре дошъл и успех!! bye  friendship
Мименситка Hug
Михи69 Hug
Немско цвете Hug

# 317
[quote
kris70, а ако ги метнеш на грил-тиган ще си оближеш пръстите  Crazy
[/quote]

Имаш в предвид оребрен тиган ли - на него ли се казва грил или е нещо друго  newsm78
Оребрен имам и следващия път ще опитам там   Party

П.П.Добре дошъл на Ветеран1972 - айде Туни да не е самичък сред цялото стадо  Party

# 318
Аз още не мога да се съвзема от снимките на танчето.  #Crazy #Crazy #Crazy
Гледам и се чудя:Нима е възможно?Откакто се помня все това съм искала ,да бъда слаба ,да ходя с къси панталонки ,да се харесвам по бански,да ходя с къси потничета и да ни бъркат с щерката...Ех,мечти,мечти...Дано този път успея...Господи ,дай ми силна воля и търпение да успея! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 319
Леле Танче, ти ме разби.  #Crazy

Браво за волята и упорството, които си проявила Желая ти от все сърце да запазиш лесно свалените килограми за да можеш да се радваш дълго на успеха си.

smile3501

Лека вечер от мен

# 320
Привет момичета и момчетА!   Laughing
Радвам се да ви прочета. Видях Иги- страхотно изглеждаща.   bouquet За Танчето пък направо лапах въздух като шаран на сухо,макар че и друг път е показвала снимки.Нямам думи направо,бравооо  smile3501
Ветеран ,добре дошъл и на теб.  Flutter Ще видиш какви страхотни резултати ще постигнеш-няма да можеш да се познаеш после. Осведоми се внимателно за всичко и заповядай  Simple Smile
Привет и на всички останали новички,желая ви успех  Hug , НО БЕЗ ДА ПРОЧЕТЕТЕ първа страничка няма да се получи работата, да знаете...поне нея !
Завиждам ви за срещата ма якоо  Laughing Какъв ли отбор ще сте.
Моята приспособена 3-та си върви нормално-ПЗ + плод без гали.Не се тревожа никак от плюс килограм,защото се убедих че всичко се изчиства след протеиновия четвъртък.След месец ще ви се отчета, какво всъщност съм постигнала реално  Flutter
Гушки на всички ВАС .  Heart Eyes и на Цветенцето и адашчето спешъли.  newsm10

# 321
  • София

РЕДОВНА СРЕЩА С ПРОМЕНЕНА ДАТА
5 АПРИЛ 2009, СОФИЯ, ДИВАКА НА УЛ. ГЛАДСТОН ОТ 13 ЧАСА!!!

Записвайте се, бре!!!

# 322
  МАРАБА НА ВСИЧКИ.
 ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТАНЧЕ ,НА ЩО СИ ЗАПРИЛИЧАЛА?
 НААААА СУПЕР МАЦКАААААА. bombsНЕВЕРОЯТНА СИ!!!
 АЗ ОТДАВНА НЕ СЪМ ПРАВИЛА ОТЧЕТ:РЕЖИМНА СЪМ В ТРЕТА ФАЗА,КИЛОГРАМИТЕ СЪЩИТЕ-71КГ.
 ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДИН МЪЖ smile3508
  welcome НА ВСИЧКИ НОВОЗАПОЧНАЛИ РЕЖИМА:ЧЕТЕТЕ 1-ВА СТРАНИЦА НА ТЕМАТА.УСПЕХ
 И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СЕ ЛЮБИТЕ,ПОМАГА В МИНУСИТЕ РАНО СУТРИН НА КАНТАРА. kiss
 АЙДЕ ЛЕКА НОЩ!

# 323
Танчето - направо си... УМОПОМРАЧИТЕЛНА... Страхотна си и изглеждаш невероятно, просто изби рибата. Надявам се един ден всички да изглеждаме като теб Simple Smile
А аз днес съм с още един минус - така че почти се доближих до средата на целта си  Laughing

# 324
Танче, ЧЕСТИТА Дюканска Година! Боже, изглеждаш невероятно! Претърпяла си пълна промяна, но само и единствено благодарение на теб самата  и на волята, желанието и невероятните усилия, които си положила за да изглеждаш днес така! Моите искрени поздравления и най искрено възхищение към теб!

ПП Игибери Hug, изглеждаш прекрасно на снимката(аватарчето)!

Рошавкооо Hug Heart Eyes!

Зарииии Hug Heart Eyes къде сиииии!

На всички момичета и момчета хубава и спокойна вечер желая! Много  Hug Hug Hug от мен!

# 325
Бърз запис.....
Татитчо.....ей ме на, нещо ме затисна работата, едва вечер успявам да попрочета романа, написан през деня... JoyРазбира се че съм За 5-ти, ще съм на линия, нали съм първа в списъка Joy Joy Joy леле Люси, не съм първа  #2gunfireJoy  и Ривелката ще дойде.....
Та като казах среща....шуменки къде сте newsm78 в четвъртък и петък ще съм в Шумен...
Да не пропусна влизането в трета на Смайли  bouquet да е лека и успешна! И на всички с поводи и и без
Танчето, една огромна  love001 и много положителни емоции с новата визия!
Весито5  bouquet
Цоцииииии Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:21 от Dari68

# 326
  • София :(
    *tan4eto*, ти сигурна ли си, че снимките са все твои Laughing
  ЧДРД     
  Момичета и момчета, пожелавам ви приятна, режимна нощ и сладки сънища  Hug

# 327
  • Sofia, BG
Танче Честита годинка! Ти си нашата гордост!!!  Hug
Ихаа пуснала си любимата ми снимка с жълтичката блузка  Laughing направо е трепач!

# 328
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Туку що се премерих - 87.3 килограма тежа Wink

До "nartsisa" - Имайки предвид, колко са сега.. мойте фенки, няма да се увеличат с много, ако сложа снимката и със синята блузка..

До "Янич" - Тогава преувеличаваш Wink

До "Lucie" - Мисля, че съм свободен на 05.04.2009..

# 329
Татитчо==Нямам думи та тук става дума за различна жена. Какво е за една година да претърпи човек такава метаморфоза. Браво  ти ме сложи пак на черешата.

tonnny_bg-Качи и твоя снимка да те видим и ние.
tonnny_bg--Може ли един въпрос .
Цитат
Аз днес нещо не съм на себе си .Сякаш съм друг човек.Чувствам се много странно.Дали е от липсата на секс? newsm78      
Скъпа, защо поради липса на секс  .. Да не би чичко Дюкан да забранява секса .Питам да не би пак нещо да не съм разбрала и заради това да задържам. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
рошава Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 22:01 от mihi69

Общи условия

Активация на акаунт