С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 717
  • 546
  •   1
Отговори
# 330
До "mihi69" -
Да не би чичко Дюкан да забранява секса
ТОЙ да има късмета само #Cussing out Аз пък го разрешавам Party

# 331
tuningmania--И аз и аз.С теб съм.
 МНОГО СМЕ ,СИЛНИ СМЕ #Sniper newsm49 smile3554  People No Good buria fight noear newsm25 newsm25 newsm25 luvbed

# 332
Танчето -страхоооооотна си .Моите специални аплодисменти  smile3501 smile3501 smile3501

# 333
Благодаря ви мили момичета...за подкрепата, за окуражитените думи, за комплиментите....няма нужда да казвам колко приятно и мило ми стана, благодаря ви   bouquet
Дорииии,на кичури самата аз винаги повече съм се харесвала, ама реших да ги подновявам април-май...
Точица,така като се комбинират – МЦ с ПЗ,наистина трябва да се радваш,че не си качила, но виж все пак на края на ПЗ,особено ако съвпадне с края на МЦ,може да те изненада приятно кантара,а рибено масло можеш да приемаш
chernokoska,умората може да е липса на магнезий-при мен помогна приема на калмацин-комбинация на калций, магнезий,цинк
greta.kr, можеш миличка всички позволени храни да смесваш както ти е вкусно(стига да нямаш алергии от някои комбинации)...и нещо извън темата-толкова красива жена си...я си сложи за аватар една усмихната снимка,толкова си тъжна на тази....колкото до обезмасленото мляко,естествено, че като го обезмаслиш можеш да го хапваш,поне ще знаеш какво ядеш
roska28,здравей...за 1 месец, доста добър резултат,6 кг надолу са си 6 кг...въоръжи се с търпение,ще стигнеш до целта
veteran1972,здравей...не се опитвай, направо започвай...ако спазваш режима, ще има резултат

katericata,парафиново олио може сутрин на гладно 1 с.л. или като олио в салатка, в ПЗ дни

dudu,не само, че можеш препоръчително е дори да ползваш и копър и магданоз,в П дните можеш да си правиш дресинг като ги комбинираш със сока на ½ лимон,малко течен парафин , а може и мляко да добавиш...Фалшивия таратор на Дорето също е отлична идея   bouquet
Танчето, честита годинка,нямам думи подарила си си пъна промяна!какво момиченце си станала....   bouquet   bouquet   bouquet

# 334
Прибрах се ...от Трън ...стимулирах си метаболизма ..и вече съм на линия ...
значи много ме радвате ...че не сте ме забравили ...
нали ви казах няма да мога да изчета всичко дето сте писали

момичета да ви споделя един проблем дето имам с режима  ...значи откакто съм на режима ... голям срам бера когато се наложи да съм извън дома ... а на мен това често ми се случва ... да ви кажа как протича една вечеря когато съм на заведение с приятели ( не на купон ...а обикновено хапване) ... значи ..сядаме на масата в заведението ..всички си поръчат салата с по една ракия за аперитив ...а аз си избирам салата по грамажа демек най голямата ( разбира се без разни картофи и найнези ) обикновено е овчарска или селска ... иии 'небрежно " поръчам една пилешка пържола с уточнението да я сложим по средата нарязана за мезе на салатите и с извинението че аз няма да пия концентрат а направо вино ...сипвам си една чаша вино която дали пия или не е от значение ...нооооооооооооо "УЖ ОБЩАТА ПЪРЖОЛА "....я омитам за минути след като е кацнала на масата .... след това почвам нервно да гледам околните кога най сетне ще си изпият аперитива за да поръчваме същинската вечеря ... като дойде заветния миг да поръчаме вечеря ....аз си "заръчвам ' еда пилешка пържола с гарнитура две шишчета ...ииии ако не дай боже лафа на масата се проточи повече от 2 часа ....прихващам най близко прелитащия сервитьор ииии "бодвам "още една пържола ......еее кажете ако сте на една маса с такава 'ламя "няма ли да ви направи впечатление какви количества храна унищожава ....ама като ме гони глад ...иииииии в никакъв случай не трябва да позволя да ми се "забави "метаболизма ....а в къщи ...вече никой не ми обръща внимание какви количества храна омитам ...единствено като съм нервна и подхвана да се карам на някой от домашните резонната фраза е "яяяяяяяяяя иди хапни нещо че вече повече от един час не си яла нищо "....
е това е момичета ...срам....срам ...с това отслабване ...ама какво да се прави ...трябва и срам да се бере в името на красотата ....

# 335
mihi69,хихих разсмя ме .  Joy Joy Joy по втория ти въпрос де.Не забранява Дюкан,просто нещо ние с моя мъж се разминаваме в желанията.Затова го казах ,ест. не съм още в драма ама не се знае де. Joy Joy
А относно снимките ,нещо не съм наясно с качването ,затова си трая. EmbarassedСрам не срам ,таз част ми е непозната още/ Embarassed

Целувки и гушки на всички ви !Хубаво е ,че ви има! Лека и отслабваща от мен! Hug

# 336
  • София
Не мога да не се включа и кажа - Танчето - просто уникална промяна, страхотна си, честита годинка и успех занапред.  bouquet  bouquet  bouquet
 newsm20

# 337
  • софия
Такаааааа,вие бързате,ама аз ви настигнах! smile3534
Гледам зорлии за тупаник има.За всички в нужда: newsm66
 fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight fight
Утре поне -500гр.Иначе с мен ще се разправяте! smile3527
Танчееееееее,слънцеееееее!Баси и фотошопа! Mr. GreenЧестита ти годинка,прекраснице!Нъл знаИш колко те УбичЪм,НогУ!!!
Цоци,скитня недна,няма да забягваш така,че ........аааа ма ха. Hug
За срещата:Аз...таковЪтЪЪЪЪЪъ  animal085Май няма да съм в София.Децата излизат ваканция и ще бягаме на зелено.Все пак УФСЪ при тревЪ отива. Blush
Веси5,да те нагушкам и намлящя и аз. Hug Heart Eyes Hug
Тони_бг,сложи снимките в снимка.бг примерно или подобен сайт.Като си направиш албума с линк го метни при нас.След това висваш на балконя и се радваш на хубавите думи на всички момичета.Щом аз успях да се науча да ги качвам,значи успеха ти е в кърпа вързан. Laughing
Стадотооооооооо,бееееее е е е е,бе! Whistling

# 338
Въпреки че вече стана банално - Танче, уникална промяна!  smile3501 smile3501 smile3501

И други са ми правили впечатление с метаморфозите си, но ти направо ми скри шапката! Най-искрено те поздравявам!   bouquet

Та... по-рано попитах за кафето, но реших да се поразровя и в гугъл и какво открих ...... кафето увеличавало нивата на кортизол, а той от своя страна е причина за трупане на мазнини в корема... не знам доколко да вярвам (всички препарати за отслабване имат кофеин в състава си  Rolling Eyes ), но сякаш ще се огранича до 1 чашка преди тренировка...
Такаа... а за витамините, някой беше писал, че ще следи дали задържа от тях .. възможно ли е??? И те ли вече станаха причина за задържане....... а аз от няколко дни гледам редовно да си разтварям някакви витамини, днес пих и 1 таблетка Центрум мултивитамин...

Ох, кафе, витаминиииииии, амаааан....... хайде лека нощ от мен на всички! и много - да ви донесе утрешния ден!!!   bouquet

# 339
Хайде и аз повлякох крак с "добрите" приятелки, които се правят, че 8-те килограма не личи да ги няма...
Днес се видях с една такава и тя ми дава бадеми..
Аз учтиво й казвам: "Не, благодаря на диета съм!"
А тя: "Така ли!? От кога, че не ти личи изобщо!!!"  
Идеше ми да
"И всъщност.." - продължи тя.. ".. и аз съм на диета.." и опатка едно пакетче от 100 грама бадеми пред мен..

Както и да е!

incendio, мерсаж за аватрачето.. И ти ли си падаш по тату!?  Mr. Green
Татитче, браво кака! Да се види от далеко какво ти предстои!
Танче, скри ми топката!

п.п. Може ли да дойда на срещата?

# 340
.........
п.п. Може ли да дойда на срещата?
[/size]
разбира се  bouquet
всеки е добре дошъл...Мастерче newsm78, а ти?

# 341
  • В голямото море...Живот
Добър вечер  Hug
Сега се прибирам от работа,минах през кухнята  Mr. Green , и ви изчетох всичко/от последните ми писания/.
За Танчето  Shocked #Crazy Shocked Поздравления   bouquet Ето това е стимул,от най-големите!
Днес си поръчах кантар,че си нямам.
И да питам-това,което съм изяла днес не е ли множко -
125гр к.мляко с 4к.л. овесени трици
3 варени яйца
2 бутчета,1 крилце,и малко гръбнак - пилешки
50гр кашкавал и 80гр сирене/което е като нашата извара/
??????????????
Лека вечер !

# 342
Гледам търсили сте стадото преди два часа..., я да взема да попаса посред нощ и аз.
Дором, нещо съм пропуснала къде си, но за сиренето е прието, че в БГ няма достатъчно обезмаслено, а кашкавала го забравяме въобще в първите фази! Иначе няма "множко" изядена храна, виж Цоци какво е написала. Изглежда ми съвсем нормално количество, но какво значи 4к.л. овесени трици? Ако са кафени - те нямат и една супена лъжица, но ако са супени, си превишила дозата.
 welcome на новите и Ветеран! Поканете го на среща момчето, де!

ТАНЧЕ, честит рожден ден, мила  newsm59 Много здраве и щастлив живот ти желаем с мъжа ми! Ти си му любимка от предния път, когато пусна снимки и (ако искаш вярвай) все пита за теб - да не си се отказала, че щял да се гръмне  #2gunfire

Цоци, добре завърнала се от вечните ти пътешествия. Много се питаше за теб, много липсваше присъствието и духа ти  newsm51

# 343
чернокоска, разтворимите витамини садържат захар  Naughty не можеш ли да си намериш на таблетки...
иначе, попринцип от мултивитамините се дебелее, те отварят и апетита, което обаче за нашата прекрасна диета е просто чудесно  Party докато бях бременна, като чукнах и задминах 100те кила ми спряха всички витамини, за да не се повредя нещо от теглото  ooooh!

СкОр, ти на това приятелка ли му викаш  Shocked голяма УФсЪ е като гледам... макар че, за бадемки бленувам ежедневно
за аватара ти - много харесвам КАЧЕСТВЕНИ татуировки, а на тая мацка всички до една са произведение на изкуството - безкрайно е талантлива, а това е рядка дарба...  Laughing

Цоци, смях се от сърце  Mr. Green

# 344
  • София :(
  Добро утро  Hug
 Заповядайте по питие в средата на седмицата

А аз тази сутрин гледах и не вярвах ни на очите си, ни на кантарЯ си, още цяло килце паднало в битката докато съм си спала. Така че, на пейката на осмичките, бързо да се организирате и да ми освобождавате там едно местенце, `щото само още половин килце ми трябва и се бухам.
   Усмихнат, слънчев и режимен ден ви пожелавам  Hug
 Леле, навън преръсва сняг  ooooh!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 06:16 от mimensita

Общи условия

Активация на акаунт