Димитровград-8

• 18 710
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
съжелявам,че се включвам толкова късно,честито ти бебче, Деси,да ти е живо и здраво,красиво и вироглаво,да изживее прекрасно детство,на лелята също честит племенник,да ви радва много мъничкия чопър  Hug

# 121
  • на правилното място, в точното време
Деси, честито бебче! Пълна къща с детска глъчка и много здраве ви желая! Hug  bouquet

# 122
О, г-жо Самоделке, вие завърнахте ли се вече?

# 123
Честит празник на всички!На именниците много здраве и късмет!

# 124

За всички прекрасни цветя днес!  bouquet

Прекрасно детство за Александра на Надя!  ura Tada

# 125
Честита Цветница!
Да са живи и здрави именниците, красиви и свежи като пролетни цветя!

# 126
Честита Цветница на всички именници,да ухаете и разхубавявате като прелестните цветя около вас. Наде Честита ти рожденичка, да е винаги все така свежа и прекрасна малката принцеса,да цъфти като пролетно цвете и да дарява с усмивки и обич близките си  Hug
                                                                   hbday baloni hbday

# 127
Честит рожден ден на Александра! С пожелание за щастливо детство! Да бъде здрава и усмихната и да расте под мирно небе! newsm59

Flowers SunflowerЧестита Цветница на всички!  Flowers Sunflower

# 128
    Благодаря ви, момичета Hug

Преди малко се прибрахме от партито на Аля и беше страхотно Heart Eyes

Ще се постарая по- късно да ви пусна снимки Hug

Честито на всички именници и не само  bouquet

Наздраве!

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 14:48 от Nadejdica

# 129
Момичета, понеделник или вторник следобяд да направим среща. От Ели трябва да взема нещата , които е оставила Вили. Деси, чакам да каже кога е удобно да мина да взема нещата от нея.  Моля и който има възможност и желание да се включи в продаването да пише с какво време разполага. Hug

# 130
    Натали,  щях  да те питам кога искаш нещата, които Деси направи за базара,  тъй като тя няма да може да ти ги даде лично, да организирам предаването им Peace

Пиши ми на лични кога и къде?

Хубав ден, момичета  bouquet

# 131
  • Димитровград
Вили да каже дали е оставила нещо за мен,защото аз досега не съм питала Embarassed.

# 132
Натали аз имам няколко яйца, но трябва да довърша тази вечер, затова ще ти звънна утре сутрин да видя къде си и да се разберем.

# 133
Ели, доколкото разбрах Вили е оставила нещата при майка ти. Надя, пусни ми тел на лични, да ти звънна. Марианче - ще мина утре следобяд, само ми звънни, като си готова. Чакам и Татянка да каже кога ще се видим. Като гледам време за среща преди базара няма. Приготвените неща ще минавам на място да вземам или някъде при уговорка. Утре поне до 2-3 ме няма в града. Но Димо си е в къщи, ако сте с кола, можете да минете през къщи. Ще се видим пред Била - чакам и предложенията за смени на базара.  Peace

# 134
Ели оставила съм ги на леля ти, извинявайте за притеснението. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт