Димитровград-8

• 18 696
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Момичета за каде са тези дрешки и убувки кажете за какво става въпрос мога и да помогна,ако не се натрапвам де Embarassed

# 196
ако не успееш да разпределиш децата за май мога да поема още едно

# 197
дидета виж по назад във форума, скоро наталка ми обяснява на мен

# 198
Натали, моите неща ги пиши за двете петгодишни момчета, ако е възможно все още, сори за промяната...
Пиши ми имената като можеш.

# 199
  • Димитровград
Утре цял ден съм на пазара,от 11ч. до вечерта явно ще е.Чакам Самоделката да ми се обади за евентуални обувки(сандалки),мога да купя 2-3 чифта или да дам пари.
Гледам 2 чифта 28 номер трябват за април newsm78.А за майските какви номера са?

# 200
  • на правилното място, в точното време
Прибрах се! Peace
dideta90, започнахме да ходим в дома за деца, лишени от родителска грижа "Надежда" в гр.Хасково. Децата са от 3-7 години.  Организираме тържество за родените деца в съответния месец. Това са списъци на децата, родени месец април и май. Размерите им и години. Който иска може да се включи ,като купи  подарък за някое детенце - играчка, дрехи, обувки или да се включи с парички в почерпката. Рожденният ден сега е плануван за събота от 15,30 часа. Планувано тръгване - 15 часа от Д-град.
Нямам размерите на майските деца за обувки. По-нататък ще се организираме и  акцията за обувки.
kanesta , както прецениш!  Peace
eriana , Hug благодаря! Страхотна си! Няма да оставя рожденник без подарък, но пък не отказвам и помощ!

# 201
  • Димитровград
За двете момчета от април,дето преди бях питала съм взела подаръци и за две момичета от май,без значение кои две.Кога да донеса подаръците,че не знам дали след пазара ще мога да се оправя за три часа за идване?

# 202
натали да сглобявам ли тортата? и добави едно момче на 6 от майските

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:58 от dreamtex

# 203
Цитат
момиче - 4 г. - размер-105 см.  - Елена
момиче - 4 г. - размер-  89 см    Наталия
момиче - 5 г. - размер-107 см     Елена
момиче - 6 г. - размер-  95 см  Ева
момче - 5 г. - размер-107 см - Вени
момче - 5 г. - размер-  95 см  - Вени
момче - 6 г. - размер-116 см    Татяна/
За априлските по-късно ще пусна списъка, там неосигурени деца няма. До утре на обяд трябва да съберем подаръците. Тръгване в 15 часа.  Peace

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 13:03 от Бомба самоделка

# 204
За неприсъствалите момичета, давам отчет:
Рожденния ден мина сравнително добре, като изключим неприятния инцидент с една от възпитателките. Изключително груба, невъзпитана жена, без всякакво чувство за такт и елементарно уважение. Twisted Evil 
Искам да поднеса първо моето извинение към Вени, Татяна, Светла и Ева, че станаха свидетели на неприятното събитие. Съжалявам, че първия ви допир с институцията беше такъв, но се надявам това да не ви откаже и демотивира! Praynig
Директорката снощи се обади и помоли от нейно име, да ви поднеса извиненията й! Тя също е огорчена и съжалява много! Говорила е с въпросната възпитателка и иска в близко време да отидем, за да може госпожата лично да поднесе извиненията си.
Аз лично за себе си мога да кажа, че това ме мотивира още повече да вляза в този дом като организация, предоставяща социални услуги и да започна да работя, за да може дечицата, които видяхме вчера да се чувстват малко по-добре.
Благодаря на всяка една от вас за подкрепата - финансова, материална, духовна!  bouquet Чувствам се добре и ми е хубаво с вас! Радвам се, че ви има! Heart Eyes

# 205
Наде,имам един много важен въпрос към теб,не можах да намеря в нета конкретен отговор на него,отнася се отново до Хомеопатията,малкия изкара една настинка сега и се наложи за първи път да ползваме антибиотик,искам сега да му пречистя организма,в нета прочетох съветите на Д-р Михайлов за Туя,МОнилия и Лактофлор,цяла система за пречистване на организма,знам че не бива да се занимаваме със самолечение със хомеопатия или така без да ни е прегледал хомеопат обаче това нали не е лечение,а просто за очистване на организма,въпросът ми е дали може да му навреди по някакъв начин това,Д-р Михайлов е дал дори и дни в които определено трябва да се пият,Наде ще ти бъда безкрайно благодарна  Hug

# 206
Натали, тия светли очички, които видях вчера, никаква изтрещяла възпитателка не може да ме демотивира да желая да виждам отново и отново...
За мен преживяването беше страшно вълнуващо и се радвам, че бях част от мероприятието!
 Heart Eyes

Кате, желая ви бързо възстановяване! Hug

# 207
Здравейте момичета HugИзвинямвам се че нахлувам така в темичката ви Praynig,но искам да изкажа възхищението си от това,което правите с дечицата,предполагам,че те са много впечатлени и с нетърпение ви очакват.Искам да ви попитам и нещо друго,преди по работа много често идвах на пазар във вашия град,но сега нямам такава възможност,а сте ми мнооого далече.Купувала съм  детски спални к-кти на Дисни и съм много доволна,но за съжаление не взех телефоните на жената,която ги продава SadМога ли да ви помоля за съдействие за някакъв телефон ако имате или някакви други координати.Или пък някоя от вас ако се наема да ми купи и да ги получа с наложен платеж.Или пък някакъв сайт ако има....Благодаря ви предварително,извинявайте отново за нахлуването newsm03

# 208
     tedi_eli , dreamtex е твоя човек! Peace Има и онлайн магазин! А качеството е страхотно! Heart Eyes

# 209
Браво момичета за доброто което сте направили и сте подарили щастливи емоции на  децата !А такива  груби и невъзпитани жени се срещат навсякъде и както е писала Вени могат само да те мотивират.
 tedi_eli  ето сайта на dreamtex .Не знам дали точно нея търсиш ,но моето малко съкровище спи в техен комплект и е много доволен  Simple Smile
Кате отговор ще получиш чак към сряда,заминаха на някаква местност,доколкото разбрах май и телефоните нямат обхват-изобщо пълен релакс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт