Димитровград-8

• 18 706
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря момичета за бързия отговор.Поръчвала съм от този сайт шалтета с Мечо Пух.Наистина са хубави.Исках обаче нещо по различно вече,защото от тази фирма повечето детски платове ги имаме. PeaceА имаше на пазара една маса с много различни и интересни десени пак на Дисни,но като не взех телефоните ooooh!

# 211
  • Димитровград
За хубавите детски комплекти ще се включи дриймтексчето,изчакай тедиели,тя ще ти пише какво имат освен изложеното в сайта.
Друго,друго.Няма. Mr. Green
Сега започвам обратното броене аз.Трите почивни дни работих,сега само три дни ще почивам,изчезвам.
Натали,харесаха ли тениските?

# 212
охо
кой ме търси ? тук съм  Laughing

# 213
Здравей Танче.Незнам дали се сещаш за мен,скоро поръчвах едни резедави шалтета...Ами то с теб не сме се виждали наживо,затова,че може и при теб да съм гледала комплектите на пазара.Имаше разни с Мики Маус,Мечо Пух(но по различни от шалтетата)и др.Наистина ако имаш снимки на десените,които има ще помоля да ми пратиш,за да ги видя.Трябва ми за момче на 8г и момиче на 3г.Благодаря Hug

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 10:29 от tedi_eli

# 214
Деси,благодаря ти много че ме осведоми,ами ще почакаме тогава да се върне Simple Smile

# 215
Здравей Танче.Незнам дали се сещаш за мен,скоро поръчвах едни резедави шалтета...Ами то с теб не сме се виждали наживо,затова,че може и при теб да съм гледала комплектите на пазара.Имаше разни с Мики Маус,Мечо Пух(но по различни от шалтетата)и др.Наистина ако имаш снимки на десените,които има ще помоля да ми пратиш,за да ги видя.Трябва ми за момче на 8г и момиче на 3г.Благодаря Hug

утре ще видя какво има и ще ти пусна снимки на всичко налично

# 216
Момичета, имам въпрос за цирка, който гостува в града в момента. Може ли някой да ми каже днес от колко часа са представленията?

# 217
   Здравеййййте Heart Eyes

Кате, извини ме за късния отговор, но съм на мнение да не предприемаш нищо хомеопатично без интервю от класически хомеопат!!!
Миналият път писах, че това лечение е изключително специфично и индивидуално, така на юрюш не е желателно, влез в специализирания форум и виж и там.
Не се притеснявай, че Ивко е лекуван с антибиотици, просто като му намериш подходящия хомеопат  всичко ще се изчисти, ти поне имаш избор в София Peace

# 218
veni9 за кой по-точно те са два Simple Smile

# 219
Момичета, имам въпрос за цирка, който гостува в града в момента. Може ли някой да ми каже днес от колко часа са представленията?

veni9 за кой по-точно те са два Simple Smile
Да,2 са.Баща ми води малкия вчера.Този на входа на парк "Марица" е от 19:00ч.Бил по-хубав,с повече животни и забавления,имало и пони и с/у 2 лв.!,мисля- правели няколко кръгчета на децата.
dena_klv,честита месечинка на Ники!  bouquet Да ви е много здрав и послушен!

# 220
Mam4е благодаря  Hug
Черпя ви с каквото обичате!
Благодаря и за инфото за цирка ,ние имаме дилема кой да посетим.На този в парка ходи миналата година,но пък ако другия е по-зле не си заслужава.

# 221
Този на входа на парк "Марица" е от 19:00ч.Бил по-хубав,с повече животни и забавления,имало и пони и с/у 2 лв.!,мисля- правели няколко кръгчета на децата.

newsm78 Хмм,едни дружки ходиха предния ден на този цирк,и казаха че нямало много животни..5гълъба,1гарга,1маймунка,3котки и 1 куче...нещо такова..

Деси,честита месечинка на Ники.Да е жив и здрав и много да ви радва. Hug  bouquet

# 222
Този на входа на парк "Марица" е от 19:00ч.Бил по-хубав,с повече животни и забавления,имало и пони и с/у 2 лв.!,мисля- правели няколко кръгчета на децата.

newsm78 Хмм,едни дружки ходиха предния ден на този цирк,и казаха че нямало много животни..5гълъба,1гарга,1маймунка,3котки и 1 куче...нещо такова..
а също и паун,камила,коне и 1 пони,таралеж,гъски(или патици) Rolling Eyes ,котки..не са малко според мен.Тези малкия ми ги изброи,аз не съм ходила. Laughing

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 16:24 от Mam4е

# 223
Здравейте момичета! Честита месечинка на Ники!
Баща ми вчера води Калоян на този цирк, който е в парк Марица от 17ч. и каза, че такава пародия като това скоро не е виждал. Страшно са разочаровани.

# 224
Благодаря ви от сърце за пожеланията Hug
veni9 майка ми води Вики на него миналата година и каза,че е много беден.Сега решиха да отидат на другия и каза,че е малко по-добре  по отношение на костюмите  и обстановката,но пак не е като едновремешните циркове.Аз за това и не ходя натъжават ме ,но важното е ,че Вики е доволна,яздила пони -тя няма база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт