Кандидат мами над 35 - да си дадем кураж! Тема 6

• 14 999
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм като онази Блондинка под прикритие,ама вариант:бременелка под прикритие (всеки път като напиша бременелка и ми идва в главата адреналинка-не знам защо Joy Joy Joy Joy)
Миле, колелцата са ми много любими,не ми ги забранявай, моля Joy Joy Joy hahaha
Гледам обсъждате годините-ами имам приятелки с млади пиятели,мъже и ако знаете колко по-млади се чувстват (леле, прозвуча като: взимайте си бързо млади мъже  Joy Joy Joy Joy)
Страхотна вечер!  bouquet

# 61
Зазолинка, благодаря за инфото.  bouquet

nora13 , две са успелите момичета през март - Рея и Пополино. Дано и през април имаме не по-малко успехи!  Peace

Рея и Пополино нека Бог бъде с Вас и по Коледа да гушкате по едно хубаво бебенце. Hug Hug Hug

ARGHT пожелвам ти от все сърце да осъществите мечтата си за собствена къща. Усещането и енергията са НЕВЕРОЯТНИ, и когато има много любов- просто нямам думи......

Реге, благодаря ти за думите. Построяването на параклиса беше едно от поредните изпитания в живота ни, но ние успяхме да го направим с Божията закрила. За Гърция - не мога да кажа, защото съм била преди повече от 15-17 години и нямам много ясни спомени.

Малко ме е срам Blush, че днес от много положителни емоции, не можах да направя снимки, но ви обещавам, че в най-скоро време ще ви кача, за да визуализирате параклиса.

Днес бе един вълнуващ ден, изпълнен с много емоции , настроение и добри приятели.
Днес бе ден в който се убедих, че на света има много добри хори, изпълнени с дълбока вяра в душата си.
Вярвайте и ще ви бъде дадено.
Бъдете здрави!!!

Днес се наложи да вляза в спор с една жена, която твърдеше, че АБОРТА не е грях. След няколко минутен спор аз спрях да я убеждавам,че когато Бог ти е дал да заченеш живот - ти не трябва да посягаш на живота му.Поне такова е моето виждане.
Това е жена, която е материално осигурена, но по нейно мнение била "ПСИХИЧЕСКИ СЛАБА", за да отгледа трето дете/въпросната дама има 2 деца/. Или с две думи- ако забременее 3-ти път - тя ще го махне.

Аз лично винаги съм била отворена към НОВОТО, към това да преоткривам себе си и да поправям грешките си. Но се убедих, че е трудно да убедиш човек, който си мисли, че е прав. /а друг е въпроса дали той е прав/

Надявам се, че ме разбрахте какво искам да кажа....

Спокойна вечер от мен! Hug Hug Hug

# 62
  • Стара Загора
Алчо добре дошла Hug
В нашият град вчера беше супер време...обаче днес вече има скреж по колите...тази баба Марта ни побърка. Но мисля, че мъжете са виновни /то има ли начин ние да сме..мне Whistling Crossing Arms/ Ако ни бяха слушали повече друго щеше да е Mr. Green
nora13 темите за абортите са много и всеки е убеден, че е взел правилното решение. Wink
Снощи ме подпука едни зъб...ужасТ Twisted Evil Днес отивам на зъбар...а как мразяяяя Twisted Evil Знаех си, че трябва да взема мъж-зъболекар...пък аз не..сержанта та сержанта Mr. Green
Лек ден от мен.

# 63
Добро утро на всички пишещи и четящи темата! Само 1 ден бях в движение и сте изписали толкова много, че на два пъти влизах и не успях да наваксам. Страхотни сте, нямам думи!
Добре дошли на новото попълнение свежарски мамчета!  Hug
Ванхорне и Реге, благодаря че ми припомнихте д-р Спок, осигурихте ми положителна нагласа и усмивки за цял ден!   bouquet  bouquet  bouquet
Нора13, радвам се, че се появи. Засягаш темата с аборта, не бих казала че съм ЗА, но пък определено нямаме право да съдим никой! Не може да знаем човек точно в каква ситуация е и какво го кара да го направи. Всъщност не мисля, че този въпрос е за нашата свежа тема!
Относно по-младите мъже, направо съм за оплакване, моят е само с 1 година по-малък!  newsm45 И въпреки, че е с 12см по-висок от мен, почти не слагам токчета, защото самата аз съм много висока.  newsm56
Зазолинче, аз писах и по-рано, колко добре се чувствам, правейки секс само за удоволствие, без да следим, изчисляваме, мерим....смятаме-пресмятаме и най-гадното чакамеее. Чак ми се свива сърцето и не смея да взема решение дали да подновим опитите през другия месец. Наясно съм с желанието си, но като че ли страхът се намесва.  newsm78
Херка, няма начин, отивай! По-добре по-навреме да се ходи на зъболекар. Снощи водих децата на профилактичен, аз също минах и се радвам, че съм добре.  Grinning
Никол, Мили, Фиор давайте кафетата, пък може и със закусчици и да я почваме  atwork
Целувам ви всички, няма да изброявам, че доста станахме и не ми се иска да пренебрегна някой
 Heart Eyes

# 64
Добро утро, почти петък еееееееее Party Party Party Party
Херка, мерси,мила, бързо да минава зъбчето Hug Hug Hug
Аз като се замисля май в ученическите ми години все си падах по униформени (най-вече летци Joy Joy Joy), ама и моряци, полицай, всичко ЩО Е С УНИФОРМА (класически пример), а избрах за спътник строителен инженер ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 65
  • Стара Загора
Униформите са моята страст Mr. Green Още от студентка залитах по моряците Mr. Green обаче реших да взема сухопътен най-накрая де Crazy
Зъбарят ми видя сметката значи...мразя зъбарските работи Twisted Evil

# 66
  • София
Добро утро, мили мои, макар че то май вече е добър ден....  newsm62
Бързам само да ви пожелая и вие да сте така ентусиазирани и въодушевени като мен (и аз не знам защо, но така се събудих тази сутрин). И да се похваля, че вече имаме климатици и щори в новия апартамент. newsm68
Ох, сори, ама много задачи ми се струпаха, така че по-късно ще ви пиша.....  atwork

# 67
  • Варна
То май стана обяд но нищо пак става за кафе 

# 68
Херка, знаех си,че сме от една порода Joy Joy Joy Joy Бързо съвземане  bouquet
Къде са другитеееееееееее newsm78
nikol7972 мерси за закуска-обяда  bouquet

# 69
  • Стара Загора
Кво е тва плюскане бе Twisted Evil Не стига че съм със схванато чейне /така ли се пише Rolling Eyes/ ами и ми размятате разни вкусотии...баси безобразните потребители Mr. Green Mr. Green
За мен сок...благодаря bowuu Mr. Green
Алчо нали знаеш краставите магарета къде се срещат Mr. Green

# 70
Алчо нали знаеш краставите магарета къде се срещат Mr. Green
В бг-мама newsm78 Heart Eyes Hug
Сокчето го изпих преди теб, сори Херка Mr. Green

# 71
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Да ви пожелая благодатен и ползотворен ден на всички ви.

А по отношение на АБОРТА- аз просто споделих с Вас, нещо което ми направи впечатление.
Не искам да съдя никого, всеки сам си носи кръста и последствията от своите решения. Peace
Пропуснете това, което съм написала и давайте напред с пълна пара. Joy

Нора13, радвам се, че се появи. Засягаш темата с аборта, не бих казала че съм ЗА, но пък определено нямаме право да съдим никой! Не може да знаем човек точно в каква ситуация е и какво го кара да го направи. Всъщност не мисля, че този въпрос е за нашата свежа тема!

Зазолинка, честити нови придобивки Peace

# 72
  • Манчестер
Брееееййй, че сте се разписали  Joy

Алчо, погал по пупата  Hug . Как е младежа, още ли е така срамежлив ? Ако рита много, да го правим футболист.... вече съм го уговорила със Сър Фергю , ще го пуска като резерва за новия сезон, че нещо Бербо се излага  Joy Joy Joy Joy

Херка, друго си е униформен, ама ей-ме на, взех по-стар и грозен мъж, та само аз да си го харесвам  Joy Joy Joy ...да не ми го заглеждат другите че....   box . И оправяй тия зъби , че   tooth  зъбарските работи и на мен не са любими  Mr. Green
Сокчето го изпих преди теб, сори Херка Mr. Green
Сори Херка, ще минеш на млякце  Mr. Green

Норе, това с аборта....много болна тема за някой  Thinking . Сега поне има доста методи за предпазване. Не е като едно време. Майка ми е разказвала, как с куп връзки е намирала да си вземе спирала от аптеката  Whistling само презервативи . Не съм против аборта, но си е гадна интервенция за жената. Снаха ми дето има четири деца..... Последното роди през януари, решиха че не искат повече и девер ми (брат на мъжа ми, ако правилно се изразявам Peace) миналата седмица си направи вазектомия  #Crazy . Малко ме шокираха, защото за мен е доста крайна мярка  Crossing Arms .... да им се чуди човек, толкова пък да не могат да се пазят  ooooh! и да не се удържат. Проблем си е техен  Peace , но за мен не е единствения начин  Crossing Arms

Никол, давай по-големи закуски, че много хора станахме  Joy Joy Joy

Алчо въргалчо, малко търкалца Speciall for you  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Деми, Зази, Бъни, Реге, Ванхорне, ARGHT , Зветак, Миле, Кюбит и всички които пропускам  Hug Hug Hug Hug Hug

# 73
Аз днес съм под пълна пара и нямам време да ви отделя внимание, но така и трябва да е от време на време, за да мога да видя сълзите в очите ви причинени от липсата ми  Thinking

Все пак ще отбележа огорчението си от чата, в който се превърна разговора напоследък между Хера и Alcho  Crossing Arms Ама моля ви се девойки има си подфорум     "Продавам, предлагам, подарявам" - там няма начин някой да не иска спешно да се оттърве, от някой военен или дори от цял взвод  Laughing Heart Eyes Laughing

Хайде лек остатък от деня и приятна вечер - и грабете от ентусиазма на Zazolinka  Hug  bouquet Hug

Аааа...и Alcho, не знаеш ли, че има такова нещо, като ЛС и че пощата на всеки може да се препълни. Много ми се искаше  да ти се накарам  Wink за нещо, но така и не успях  Sad

# 74
Момичета, плача от радост и треперя.
Видях ги тази сутрин EFP
Обичам ви

Общи условия

Активация на акаунт