Детски рожден ден във Варна -4

• 125 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
olipoli ,благодаря за отговора!Аз прочетох цялата тема,но не съм разбрала,че така се казва там детския кът! Confused

# 121
  • Варна
"Мечтателница" е детския клуб на "Централ плаза" - в първия пост има информация. Peace

# 122

Ето и от мен торта направена от Галя , но снимана след 2 часа път с кола ....

...утре ще снимам друга  , ще разкажа и как е минало детското парти в Мечтателница ...

# 123
Ето резултатът: спрях се на Бизнес хотела-датата ни е заета. Предложиха ми следващия ден, но не ме устройва, защото някои хора са на работа. Така че в Бизнес хотела се правят РД и в делнични дни !!!/на мен ми предложиха понеделник/. "Портокалът" никакъв го няма, както вече писах. Реших поне тортата да си поръчам по-отрано. Звъня по телефона на Галя от Галата-тя не ми вдигна. Отидох до цеха на Галата-няма никой. Звъня на звънеца-пак никой. Реших да отида до "Мечтателница" да запазя залата. Много ми харесва , но миналата година бяхме там и не исках на същото място, но само там се доближава до изискваниятани-моите и тези на детето, което беше супердоволно. Не само, че нашият ден е свободен, но и там имат целия каталог на Галя,при това на същите цени и ги носята на място.

Така погледнато, не мисля, че някъде ще успеят да те удовлетворят - нагласа като твоята обрича всеки празник  Laughing

"Портокалът" работи с пълни сили. Галя от Галата също. В Бизнес хотела, а и навсякъде другаде, не се чака последния момент за резервации. Плюс това, ако беше проучила предварително темата, нямаше изобщо да ходиш до тези две места, след като харесваш детски кътове тип Мечтателница - щеше да си отидеш до Аджелика, Капела Плей или Елитис и щеше да си спестиш много гориво, негативизъм и мръсни прозорци  Mr. Green

# 124
Аз! Негативна? Ти ме разсмя! Я виж какво пишеш в тема за детски рожден ден и тогава ми говори кой е негативен. Няма по-щастлив и незабравим ден за мен и детето ми от рожденния му ден. Важното е детето да е доволно, останалото са пълни глупости. Психологическите портрети се правят в други теми, доколкото знам с бедния ми опит. Чак не ми се вярва, че успях да се ядосам за такава простотия като твоите нескопосни писания. Бях дотук, отивам да си разходя детето и да се отърся от негативизма /не моя, а твоя/.

# 125

...утре ще снимам друга  , ще разкажа и как е минало детското парти в Мечтателница ...

Ще чакам с нетърпение да разкажеш.Преди малко ходих до там и  резервирах за нашия празник,стори ми се много подходящо за 2г. рожденик,казаха ми,че надували батут в средата и така и по-големите деца се забавлявали,но ще видим като мине Wink

# 126
Батута липсваше на нашия РД, а когато поръчвахме хапките ни обещаха, че ще има батут Mr. Green(въпреки, че аз знаех от темата че е спукан) Но и без батут стана хубаво!

# 127
  • Варна
Майчета, имате ли впечатления от РД в заведението "Салтанат"? Намира се точно с/у частната градина до Зоопарка.
Разбрах, че единственото изискване е за всяко дете да има детско меню /4-5лв./
Hug

# 128
Не сме празнували там рожден ден, не съм и била канена там на рожден ден, но сме сядали няколко пъти с малкия и други майки с деца и мисля, че е ужасно! Храната смърди -стара е, персоналът е много завеян и изключително нелюбезен, има отстрани 2 или 3 колички със стотинки, които винаги са мръсни и мокри и за да си сложиш детето трябва първо да използваш цяло пакетче влажни кърпички за да почистиш. Единственият плюс е , че има пързалка, люлка и катерушка, но и те могат да се подложат на критика-не са обезопасени и няколко пъти съм ставала свидетел как децата падат. НЕ го препоръчвам дори за бързо кафенце!

# 129
  • Deutschland/HE
Майчета, имате ли впечатления от РД в заведението "Салтанат"? Намира се точно с/у частната градина до Зоопарка.
Разбрах, че единственото изискване е за всяко дете да има детско меню /4-5лв./
Hug

не сме празнували там, но съм сядала с приятелки и не смятам, че е подходящо за РД. 2пъти сме празнували в съседното заведение - Мишел. Аз не харесах детските им менюта и им предложих да направя сметка поне колкото е стойността на детските менюта и да си поръчам от тях сандвичи, сладки, соленки, ядки, сокове за децата и те се съгласиха. Оградено е и децата има къде да тичат, но няма съоръжения за децата - една пързалка и една катерушка. Миналата година не правеха РД в събота и неделя.

# 130
  • Варна

Завиждам на хората, чиито деца са родени през топлите месеци - избор за празнуване на РД е по-богат.  Crazy

Днес, разхождайки се из Морската, видях, че се празнува РД там и интересното беше, че на голямата зелена поляна отпред имаше 3 понита - сигурно са онези от линка на Тането, от Пониленд.

Дори и да няма анимация, може, предполагам, да се занесат топки, федербал, обръчи, въжета и т.п. и децата да се налудуват на воля.

# 131
  • Варна
colibri, моля те да ми кажеш колко беше куверта в "Мишел" на дете, има ли куверт за възрастните и колко часа е рождения ден?
И евентуално ако имаш техен телефон, да проверя и там как стоят нещата.
Благодаря!  Hug

П.П. Изчисти малко ЛС.

# 132
  • Варна
Днес, разхождайки се из Морската, видях, че се празнува РД там и интересното беше, че на голямата зелена поляна отпред имаше 3 понита - сигурно са онези от линка на Тането, от Пониленд.
Киса, понитата са от Зоопарка и могат да се яздят срещу 5 лв за 2-3 обиколки (в зависимост от настроението на  дядото Mr. Green). Моето мнение е, че в това заведение ДР не е подходящо да се празнува - толкова са мудни и отегчени сервитьорките и винаги има много хора.

# 133
Нищо , че вече е време за РД на открито , ще споделя за "Мечтателница " - партито беше в събота от 11ч , 14 деца на възраст 4 год. щуряха и се забавляваха много , залата е подходяща , достатъчно широка , гониха се , криха се по къщичките имаше и клоун . Всичко беше наред . Получи се много хубав празник .

# 134
Здравейте момичета!Четох много, но сякаш не намерих това което търся аз...Дъщеря ми ще стане на 9 год. през месец юни и усилено се оглеждам за подходящи заведения. Иска ми се да е нещо към плажа или да има много зеленина, за да бягат децата на воля. Две години подред  празнуваме в Ред рог - заведение на плажа в Аспарухово.Аниматори ни бяха Радост и усмивка,много съм доволна. За тази цел заведението е супер, има детски кът, персонала и собственика са разбрани. Търся нещо подобно. Моля за помощ! Четох за бар Пико, някой ще ми даде ли инфо?А също и за Бонели, дали е подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт