Детски рожден ден във Варна -4

• 126 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Май открих чудесно място за рожден ден на открито!Влязох в сайта на хотел Персей (бивш Бриз 2).Градината изглежда чудесно, има и басейн.Дотук напълно ме устройва.Някой може ли да ми даде инфо за условия за провеждане, цени и т.н.

# 166
Персей е бившия Бриз 1, но цифрата не е от значение толкова, колкото това че там изкарах най-приказния ден в живота ми- СВАТБЕНИЯ. Двата ритуала бяха в градината точно като във филмите- и беше невероятно. На 1вата годишнина отидохме на романтична вечеря  1datingтам  с преспиване и персонала ни изненада мн. приятно с украсената маса с цветя и балони, а на леглото в стаята бяха направили Heart от листенца на рози luvbed.Басейна също е як, а цените бяха нормални.
 dolly `Бабината къща` се намира на 150-200метра под Пфое мол по главния път отдясно,води се на ул. Тихомир до бл.40. Вчера ходихме до там но само надникнах отвън,че бяха в почивка (13.30, до 15.00), приятно е наистина ,но условието да се плати за минимум 10 деца по 10лв. ме отказа, макар че като се замисля тези 10лв. включват хапката пийката и анимиране, отделно се плаща само напитките на майките.Май тортата се поръчва от тях като работят с Галя от Галата, Викиленд и още една сл-ца но забравих коя беше newsm78.
А СИТИ КИДС къде е, да не би да е до у-ще `Гео Милев` в Младост където е  ледената пързалка newsm12

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 22:02 от menada

# 167
  • Varna, Bulgaria
kally-би ли споделила как протича рождения ден в ЕКО ПАРКА,и аз съм се насочила натам но ме притеснява времето(ако евентуално завали)тогава ще се развали целият празник.колко по рано резервираш барбекю и към него има ли масички и пейки.а за децата каква почерпка носиш възрастни те са ясни,но за дребните би ли могло да се поръча пица например и да я внесат от някоя пицария в уречения час.Благодаря ти предварително.
iva1, ние обичайно си правим скара там. Миналата година бяхме на кюфтета и кебапчета+2 вида пресни салати и хлебчета. За пиена алкохола беше единствено бирата и имаше много сокове-все пак е детски рожден ден Simple Smile
За децата бях купила стек малки сокчета със сламки. А за възрастните бях приготвила 3 термоса с кафе.
Да не казвам голяма дума, но до сега на рожденния ден на Валето не е валяло-на 1 Август е все пак..
Има 2 барбекюта за резервации, едното е "Водопада" , където навес няма, но другото "Делвата" е и по-голямо, а и масите са под навес. Наемайки барбекюто, заемаш поляната пред него и за двете барбекюта има дървени маси.. Видях, че са направили още една маса, точно преди "Водопада" под липите, но там барбекю няма. Наема на барбекюе 15 лв на ден, и на деня плащаш входа на възрастните 2 лв и на децата над 7 г. 1 лв мисля, че беше.  Като цяло миналата година рожденния ден не ми излезе повече от 300 лв за всичко, което си помислиш, а имахме около 30 възрастни и 15 деца някъде като гости.. Важното е, че лапетията бяха щастливи и свободни!
Когато наемеш барбекю ,ти разрешават да вкараш една кола с багажа, която може да остане до края на празненството. А ние тортата я взехме по-късно , тъй като на 1 Август си е доста горещо и изпратих приятел да я вземе от сладкарницата.
Надявам се да съм обяснила горе-долу за какво иде реч, ако имаш още въпроси , питай..

# 168
  • Варна
А СИТИ КИДС къде е, да не би да е до у-ще `Гео Милев` в Младост където е  ледената пързалка newsm12
Да, точно там.
За "Персей" - миналата година бяхме на РД около басейна. Беше много приятно и красиво. Само дето трябваше непрекъснато да тичам с големия корем покрай Константин, за да не падне във водата. Мисля, че за деца над 5год. е перфектно!  Simple Smile

# 169
И аз взех да съжалявам...Много от информацията се оказа вярна, но за времето си. Грабнах си колата и обиколих всички места, които бях решила. А исках точно това да си спестя...Не ми казвайте, че и с разговори по телефона се получават нещата. Ето резултатът: спрях се на Бизнес хотела-датата ни е заета. Предложиха ми следващия ден, но не ме устройва, защото някои хора са на работа. Така че в Бизнес хотела се правят РД и в делнични дни !!!/на мен ми предложиха понеделник/. "Портокалът" никакъв го няма, както вече писах. Реших поне тортата да си поръчам по-отрано. Звъня по телефона на Галя от Галата-тя не ми вдигна. Отидох до цеха на Галата-няма никой. Звъня на звънеца-пак никой. Реших да отида до "Мечтателница" да запазя залата. Много ми харесва , но миналата година бяхме там и не исках на същото място, но само там се доближава до изискваниятани-моите и тези на детето, което беше супердоволно. Не само, че нашият ден е свободен, но и там имат целия каталог на Галя,при това на същите цени и ги носята на място. Така че моят "проблем"е решен.
Ето този пост ме провокира да пиша в темата пак.
Не знам защо хората си мислят, че четейки тук (пък даже и не всичко) ще си спестят усилията, които неминуемо трябва да положат, за да организират на детето си рд. Не, не става с разговори по телефона, нито със сладки приказки по форумите. Това тук е форум, споделят се мнения. Всеки има различен вкус, претенции и желания. Аз лично не бих се доверила 100% на написаното тук, то е само информативно и насочващо. И още - не се сърдете, че някои реагират по-остро на въпрос, зададен за стотен път. Четете и използвайте търсачките, те вършат работа.
Също като crazy chick не се изненадвам на лошия късмет, описан тук.  Гледайте по-оптимистично и ведро и не търсете под вола теле.

# 170
  • Варна
И на нас ни предстои организация за РД следващия месец - за сега май се двоумя между Бонели и това в детския кът на Младост (така и не му научих името). В Бонели бяхме миналата година и си изкарахме супер, но като че ли ми се иска да е на друго място тази година - ей така, за разнообразие.
В Бабината къща бяхме на РД по-миналата седмица - на по-ужасен рожден ден не бях ходила. Децата бяха строени като мойници, оная ми ти баба само се караше и недай си боже някое дете да духне навън. Бяха доста деца, държа ги само вътре - задух и прах. Дъщеря ми даде назад с облещени очи още в началото и категорично отказа да участва в игрите. Бабата само като викна - ПРибирайте играчките, сега сте на РД - не  сте дошли да играете  Shocked
Като чета сега, може би е хубаво и през този Персей да намина  Thinking

# 171
Честита лентичка на mr.smile .. желая лека и безаварийна на любимата..
На мен снимките на бабината къща хич не ми допаднаха... голям кич и безвкусица...ех да имах лятно детенце.. Еко парка щеше да е резерве ежегодно..

офф: благодарско, дано всичко е наред. чакаме ме го около нова година.

само ми е интересно, кой клоун да каня на рождените дни на детето си Laughing Laughing Laughing

# 172
mr.smile ,честита лентичка и от мен fingerscrossed, пожелавам ви станете родители на  newsm30  на 2010г. , пък живот и здраве и  Clown ще намерите (няма да го търсите дълго де Wink)

Да се похваля- намерихме и запазихме една мн. симпатична кафе-сл-ца в `Младост`(след парка до `Гюрлата`),в квартала я знаят като `Cappy`,но всъщност името и е `Атлант`,макар че го пише само на визитката. Има малко плюшени играчки, конче,пързалчица,колело,конструктори и достатъчно място за игра като за 10тина сладки бръмбъзъци на около 2 год. Само условието за задължителна торта от цеха им не ми допадна, но като разгледах каталога с тортите попаднах на точно такава каквато търсих -с балеринки, нали рожденичката твърди, че иска да става `БАЛИНКА` Joy ,пък от Галата ще поръчам за семейното тържество ,и аз искам да направя една но ако неостане време др. път.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 17:31 от menada

# 173
само ми е интересно, кой клоун да каня на рождените дни на детето си Laughing Laughing Laughing
Нека е живичко и здравичко.. пък тати клоун непрестанно ще е на разположение.. според мен от сега стягай торбата с номерата, че на маймуни те правят тези дребосъци като се появят..

# 174
Kally много ти нлагодаря за информацията,беше ми мн.полезна.Вече запазих барбекюто Водопада за РД на малчо.Надявам се всичко да мине добре,тези дни мисля да обиколя в някои от по малките заведения,където не е толкова претъпкано,трябва да имам резервен вариант ако вали само ще поразпитам и после като наближи(ИМА ЦЯЛ МЕСЕЦ),ще разгледам прогнозата за времето и дай боже всичко да е наред.Това с времето ме притеснява най вече защото ще имам гости от други градове,не ми се иска да ги разочаровам.А от ЕКО ПАРКА бяха мн.любезни аз оспях да запазя последното свободно барбекю за целия юли месец,жената ми каза 4е има голям наплив,а и също така обеща да съхранят тортата в някаква хладна стайчка при тях на входа.
Само още един въпрос към Kally аз съм привърженичка на пикниците,и съм оборудвана почти със всичко,само се 4удя на децата играчки да мъкна ли или са достатъчни топки,федърбали,и тем подобни.Става въпрос за 4 годишни деца

# 175
И аз съм се насочила към ЕКОПАРКА. Нашият РД е на 24юли- петък.
Дали ще има свободно барбекю  newsm78.
Има ли някой който да е ходил по това време. Как са поляните? Понеже е върло лято и ми се струва че тревата ще е изгоряла. Или е красиво както в момента.
Другият вариянт на който съм се спряла е Персей. Има ли градинка катерушки, люлки?
Или масите са до басейна.
Мерси   bouquet

# 176
Благородно завиждам на всички майки, които имат летни деца и ще празнуват в Екопарка.Там е зелено и прекрасно през лятото!

# 177
В `Персей` имаше някаква площадка с люлки след басейна и градината, но малко е отдалечена сякаш(поне преди 2год. имаше 1swing), трябва да се разгледа намясто  car003

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 01:35 от menada

# 178
Ей, много полезно инфо сте събрали, момичета!  Wink Горещо благодарско на всички, които се включват! Hug

На нас ни предстои първи рожден ден след месец и след изчетеното дотук съм се спряла или на Мечтателница, или на Стелито. Подходящи ли са за толкова малки мъници? Simple Smile Че и повечето от гостите ще са около годинката, та съм се запритеснила за наличните играчки и забавления. Wink Моля, ако някой има снимки под ръка, нека сподели, иска ми се да видя как изглеждат. Praynig За тортата - то е ясно - от Галя ще бъде. Mr. Green Мойта щерка се заплесва по Backyardigans, та сигурно те ще бъдат изтипосани на тортата й. Crazy

п.п. не сме в БГ в момента и няма как да ида на място да погледна.. Rolling Eyes

# 179
Само да кажа - внимавайте в Екопарка, има кърлежи.....поне в момента.....
Преди 2 дни са водили децата от едно училище там и съседчето се е върнало с кърлеж!

Общи условия

Активация на акаунт