Детски рожден ден във Варна -4

• 125 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм писала в темата за Невеляшка - 300 лева за: торта 50лв, 12 деца, 16-17 възрастни; поръчани сладки, соленки, съответния брой сандвичи и петифури, малко ядки. Консумацията на място кой каквото си поръча. Плюс детския кът разбира се.

Това е и при нас, без петифурите, за 8 деца и 12 възрастни ! Децата трябваше да са двойно повече, възрастните +  5, така че се бях подготвила за различна сметка, но не се оплаквам  Grinning !

# 436
  • Варна
Някой скоро празнувал ли е в сладкарница"Стелито"?
Там става ли за деца на 7-8 годинки? Embarassed

# 437
За 2-3г става ама на големите ще им е скучно.Освен ако не им извикате някои да ги забавлява Rolling Eyes

# 438
  • Варна
За 2-3г става ама на големите ще им е скучно.Освен ако не им извикате някои да ги забавлява Rolling Eyes

Уфф много ти благодаря , DZ
Направо съм изчерпана от към идеи вече за рождения ден  Cry

# 439
Долу са две залички.Има една палатка с два тунела + кош с дребни играчки.Те на 3г не им бяха интересни Rolling Eyes
Иначе за 1-3г става.Родителите долу.Доволно съм от сандвичите.Веднъж празнувахме там и два пъти сме били на РД Peace

# 440
  • Варна
Здравейте, четох тази тема, както и тази за "Невеляшка", но не можах да се ориентирам кое заведение е подходящо за най- малките дечица- на по 1 годинка. Предстои ни да празнуваме живот и здраве първия рожден ден на нашия син и сме в търсене на подходящото място. Ще се радвам, който има впечатления за походящо заведение за тази възраст да сподели преки отзиви. Благодаря Ви предварително!

# 441
Здравейте, четох тази тема, както и тази за "Невеляшка", но не можах да се ориентирам кое заведение е подходящо за най- малките дечица- на по 1 годинка. Предстои ни да празнуваме живот и здраве първия рожден ден на нашия син и сме в търсене на подходящото място. Ще се радвам, който има впечатления за походящо заведение за тази възраст да сподели преки отзиви. Благодаря Ви предварително!

След няколко дни е нашия първи рожден ден и съм избрала сладкарница "Гес".Нямат детски кът, но според мен не е необходим.Хубавото е, че затварят заведението за външни посетители, събират масите в единия край и така остава място за пълзящите, прохождащите и проходилите вече.Менюто е доста богато.Малко нямат избор на торти, но все ще намерите подходяща за вас.По груби сметки излиза към 250 лв за 16 възрастни и 11 деца
Ако има още нещо питай  Peace Снимки в петък

# 442
И аз да се отчета, мина и нашият празник.
Празнувахме във Викиленд и съм много доволна.Светло, широко, просторно.много внимателни сервитьорки, забавен детски кът.
Тортата всички казаха, че е вкусна, на мен ми хареса горе-долу, но аз не съм критерий.За мен вкусна торта е много сладка и шоколадова, но не избрах такава, заради децата избрах лека на вкус и атрактивна.Освен това ,заради броя на гостите избрах четириъгълна, а аз предпочитам кръгла.Опасявах се, че няма да стигне, тя пък остана половината, после почерпих и всички съседи и още имаме.

Има понякога много фини детайли, по които се познава професионализмът.На сертитьорката усмивката не слезе от лицето и и то не изкуствено , а все едно наистина бяхме желани гости, изключително момиче!

Децата се забавляваха на детския кът.бях поканила и клоун от "Парти Джак"/Само при тях не ми отказаха поръчка за желания от мен ден и точен час/Малко скептично бях настроена, поради противоречиви мнения във форума,но съм много доволна.В игрите се включиха и деца, които бяха просто гости на заведението и стана още по-весело.На моменти някои деца се отказваха от игрите, после пак се включваха, но синът ми не се отлепи от забавленията.Много атрактивно беше поднесена тортата, момчето /клоунът/ е истински артист.Май има някакво артистично образование, трябва да погледна пак в сайта.

Синът ми беше щастлив, гостите- доволни/ е, щом са гости те друго какво да кажат/.Като се замисля, нямам забележки и оплаквания.

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 16:09 от Светкавица

# 443
  • Варна
Светкавица,
 във Викиленд безплатен ли е детският кът или вече се плаща? Wink

# 444
  • Варна
А и още нещо се сетих да попитам  Embarassed
Светкавица , имахте ли ограничение на времето за престой в сладкарницата?
Благодаря   bouquet

# 445
  • варненка от София
Аз пък каквито и суперлативи да прочета за Викиленд оставам скептична. Празнувахме там втория рожден ден на Стефи и останах разочарована от много неща. Една от главните причини да не обичам това заведение е, че там се пуши. Е как аджеба ще рекламираш детско заведение, в което се пуши и на моменти е одимено като кръчма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 446
При нас детският рожден ден  беше сутринта и нямаше много посетители.
Аз също не пуша, не ми направи впечатление да е задимено, вероятно защото и почти никой от гостите не пушеше.И да е имало пушачи, предполагам, че има добра вентилация, във всеки случай не беше задимено.В самата зала бяхме малко хора, вероятно затова.

За детския кът- безплатен беше, но мисля, че скоро пак въвеждат заплащане.Вероятно защото на детския кът нямаше и аниматори и трябваше да си наглеждаме децата.Предполагам, че  през летния сезон / и началото на есента/ не им е изгодно да плащат на аниматор, но това е само предположение.

За ограничения във времето,  да, имаше.
Имаше също и задължителни неща за поръчване, както и тортата да е от тях.

# 447
  • Варна
Благодаря Светкавица   newsm51

# 448
  • Там където има любов
Здравейте аз не съм изчела всичко, но ще наваксвам. Значи случаят при нас е такъв: Нашият батко прави 4 следващият месец и от 3 год не сме празнували в заведение за това съм объркана и търся съвет. Единственото което знам е , че задължително ще наема клоуна Мимо и за това мисля, че не е нужно да има детски кът  newsm78
Естествено бюджетът е крайно ограничен , но ще направя всичко по силите си.
Давайте идеи моля  Hug

# 449
Някаква идея, колко излиза един средностатистически рожден ден в Capella Play- 7 деца и 12 родители?

Общи условия

Активация на акаунт