Детски рожден ден във Варна -4

• 126 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Киса края на месеца започвам работа и няма да имам възможност да се занимавам,а сега всичко е готово.Затова толкова рано,а ако отворят нов клуб,догодина в него Crazy

# 496

И тази е от Галя  Simple Smile Поръчах по телефона - казах, че детенце много харесва кончета, мечета и всякакви животинки... Рожденикът беше на 7 небе от щастие при вида на тортата  Simple Smile А за вкуса... разкошна  Simple Smile
Празнувахме на датата в Стелито  Simple Smile  Много се забавляваха децата. Да вярно е, че няма много играчки, но пък има много място за лудуване  Simple Smile, музика за танцуване ... Момчетата, които ни обслужваха, бяха много мили и се справиха перфектно с капризите ни  Simple Smile И бяхме само ние  Simple Smile
Най-важното е, че детенце остана много доволно  Simple Smile

# 497
  • Варна
dil, колко парички излезе тортата?

# 498
  • Варна
dil , значи станахте на 7 и от стелито сте доволни, питам защото и ние ставаме на 7 и аз също си мислех за стелито, но като четох коментари и препоръки останах с впечатлението че самото заведение е за по - малки деца, и чесно казано останах разочарована защото там ми хареса.

# 499
тортата е 20 парчета по 2,50лв. общо 50.00лв. Доставиха я директно в "Стелито" и ми звъннаха да се видим да я платя. За доставка не ми взеха нищо  Simple Smile
Много се радвам, че избрах тортата да направи Галя  Simple Smile Браво на мен  Simple Smile

alexpet,  Гого навърши 3 годинки, а беше на 7 /седмото/ небе от щастие при вида на тортата  Simple Smile
Да доволна съм  от Стелито  Simple Smile
Не съм съгласна, че е за по-малки деца. Има място за игра  Simple Smile, има музика  Simple Smile и  да няма катерушки и батути, но мисля, че и без подобни съоръжения може да стане страхотен купон  Simple Smile

# 500
НАпротив- "Стелито" е за по-големи деца. Самият факт, че е на 2 етажа, а децата игрят долу- няма как да стане при 1-2 годишни родителите да са горе. Макар, че ние празнувахме и втория, и третия рожден ден на Иво там, но и двата пъти имахме аниматор и много каки, които да гледат малките. Аз обичам малки детски кътове за рождени дни,  в които сме си само ние. Това е нашият празник и ако е в Капела плей, напр, ще има поне още 3 рождени дни. Никой не обиждам и не натрапвам мнението си  Peace

# 501
tsve_te Там съм била на няколко рожденни дни ,както и сме празнували нашия 2-ри.Винаги майките сме били долу при децата Peace Както и вече е увеличено пространството е без проблем Peace

# 502
  • Варна
dil ама и аз каква съм  Embarassed разбрала - недоразбрала  Laughing
ние сме ходили там ( в стелито) на един рожден ден , но това беше преди 4 години и децата бяха малки. Тогава ми хареса това че бяха в заведението само децата от този рожден ден. Та в този ред на мисли си мислех сега нашият да го направим там .Притеснява ме само факта че вече са на по 7 - 8 годинки децата и дали ще им бъде интересно. А вече ме притеснява и друго с тази грипна епидемия ( от днес още една седмица в грипна ваканция)  Cry и си мисля въобще дали ще е уместно да събирам деца заедно  Cry въпреки че милото ми съкровище чака този ден с голямо нетърпение и всеки ден брои колко дни остават до рожденият и ден. Направо се виждам в ужас и безисходица какво да направя

# 503
DZ   ние пък внаги сме били родителите горе, а децата долу. Много от гостите ни са пушачи, а и събираме цели семейства, майка, баща, 2 деца  Grinning и става невъзможно да се съберем долу. А и знаете ли колко забавно става, когато децата решат да започнат да ни замерят с топки отдолу  Joy

# 504
 Laughing И така е забавно представих си горе всичко в топки Joy
В нашата компания са непушачи и идват само мамите ,затова явно сме се събирали долу  Blush

# 505
  • Там където има любов
Аз само да се очета. Реших все пак рожденния ден да е на вилата(на нашите), че има много място. Имам уговорка с МИМО и поръчах торта от Галя с джунгла с маймуни  Crazy
Ще празнуваме в неделя и ще ви пиша да кажа как е минало.
До сега от МИМО не съм се разочаровала дано и сега да е така
И дано грипът да не ни развали празника  Praynig
dil - и нашата ще е така на етажчета. Вашата с какъв блат беше?

# 506
  • Варна
Изчетох темата , но никъде не видях инфо за детския кът в Гранд Хотел Варна. Има ли го още , цени и т.н. Аз от утре се заемам с организацията на Р.Д че то не остана време да 30 ноември . Засега съм набелязала Невеляшка , Капелата и Елитис , но ми се иска и малко инфо за Гранда . Имам идея да правим и кръщене на тази дата , и добре би ми се получило кръщавка в манастира на Дружба и Р.Д в Гранда . Ставаме на 3 год . и поводът за нас ще бъде троен - Рожден Ден , Имен ден и Кръщене !!! Моля се само да сме здрави  Praynig Praynig Praynig

# 507
Детски кът в Гранда няма от две години. В момента дори хотелът не работи  Rolling Eyes.

За този троен повод , мисля , че добре би се получило в Бизнес Хотела  Peace.

# 508
За този троен повод , мисля , че добре би се получило в Бизнес Хотела  Peace.

Aз и тази година мисля да празнуваме там. Само към тях нямам никакви забележки  Grinning
А и е удобно за повече хора.

troia, и аз мисля, че е подходящо, още повече храната е в добро количество и хубава.

# 509
troia, има една зала на центъра, която е за детски рождени дни. Съвсем нова е, не съм я виждала лично, само са ми разказвали, но ако искаш да ти дам сайта на фирмата, пиши на лични, че да не става реклама  Joy 

Общи условия

Активация на акаунт