Детски рожден ден във Варна -4

• 125 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Аааа, добре тогава  Grinning, ще докладвам подробно.

# 391
И аз да се отчета -  много съм доволна от нашия рожден ден и финансовата рекапитулация Peace - смятах,че ще е с поне 100лв повече. Гостите ни също останаха много доволни,което е най важно!Бяхме в ДК Невеляшка - нямам забележки нито към храната,нито към обслужването Peace Но да уточня,че не се втелясвам много за всяка подробност и не съм капризна - може би някой друг би намерил хиляда кусура Rolling Eyes Смятам,че къта не е подходящ за много големи дечица - заедно с нашия имаше 1 друг рожден ден,който свърши час и пловина горе долу по рано. Децата бяха между 4 и 6 години и май не им беше много забавно откъм играчки и оборудване. Но си имаха клоун,който им измисляше занимания.Нашите гостенчета всички бяха под 3 години и се смляха буквално от тичане и игри.Накрая дори затворихме заведението,защото някои не искаха да си тръгват и родителите трудно ги прибраха.

# 392
А някой ще сподели ли нови впечатления от анимация?Услугите на коя  фирма  ползвахте за забавление на децата, хареса  ли ви, от какво сте доволни?

# 393
  • Варна
Вчера мина и нашият РД.Всичко беше страхотно. За доброто настроение се погрижи  Живко Драгостинов. Просто е невероятен!

# 394
Здравейте момичета,
Предстои ми рож. ден на сина ми, ще ставаме на седем. Някой има ли впечатления от Влъхвите?

# 395
И аз мислех да поканя  Живко Драгостинов, но не беше свободен за времето, в което на мен ми  е удобно.

Нашият празник ще бъде във Викиленд, била съм там преди една година на детски рожден ден.Пак имам някакви резерви, но по-добър вариант за рожден ден /  съобразно сезона и възрастта на децата/ не  успях да открия.

# 396
  • Варна
И аз мислех да поканя  Живко Драгостинов, но не беше свободен за времето, в което на мен ми  е удобно.

Нашият празник ще бъде във Викиленд, била съм там преди една година на детски рожден ден.Пак имам някакви резерви, но по-добър вариант за рожден ден /  съобразно сезона и възрастта на децата/ не  успях да открия.

Сигупно имаш прясно инфо от Викиленд - би ли споделила?  Praynig За детския кът колко пари на дете искат?

# 397
Ние така и не сме посещавали ВикиЛенд. Някъде могат ли да се видят снимки от заведението ?

# 398
Здравейте,  моля за спешна помощ... прясна информация за условията на Елитис и Мечтателница

И същевременно не мога да не споделя как в "Мушмороци" наистина са мушмороци и "играят" на дребно   Money..

До оня ден работеха с Ламор от вчера вече НЕ..Чудесно само дето аз водих детето и то си избра торта с Мак Куин.
На всичко отгоре предната седмица като питах ми казаха цена на парче 2,50,  оня ден не ми споменаха за цената на парче.. и ооо чудеса вчера 3,20 лв/парче  ooooh!
Добре прегледах каталога и предложените менюта.. Официално обявена цена на парче торта НЯМА  #Cussing out
Да не говорим, че очакват едва ли не да поръчвап по каталог  Mr. Green

Съжалявам само, че всеки ден трябва да минаваме покрай това приятно изглеждащо заведение, но при тази " политика на основния им бизнес" (израз на собственичката) - НЕ БЛАГОДАРЯ няма да сме чести клиенти ( не мога да не кажа никак няма да сме клиенти, защото е буквално под терасата ми  ooooh!)

# 399
Киса, отговарям на въпроса за Вики ленд Не ми искаха пари за детския кът, но имат изисквания към детското меню, задължително трябва да се поръчат определени неща / все пак дават някакъв избор, но напр. между пици и сандвичи /Тортата също задължително е от тях.Това са изискванията. Малко ограничаващи са изискванията, но какво да се прави, на мен навсякъде нещо не ми харесва.

Стар, в сайта на заведението има хубави снимки.

http://vikiland.net/

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 10:46 от Светкавица

# 400
здравейте,аз сащо съм в голяма чуденка,но така като гледам май се насочвам към "Невеляшка"ходих в4ера и ми се стори много приятно,новичко е чистичко ............ина4е сме празнували в "Елитис"  подразни ме това 4е накрая притрупаха храната и тортата по4ти едно след друго Sad  "Викиленд" съм го изключила  ваоб6те като като идея за РД много е праснато вси4ко,става те4ение правят по няколко РД наведнъж,няма аниматор,неми допада поне на мен,за обикновенно посе6тение е много хубаво,но ина4е НЕ!!

# 401
  • Варна
Привет на всички,
започвам да следя темата редовно, защото наближава нашият рожден ден
(20.11) и всяка информация и впечатления ще ми е полезна.  Laughing

# 402
  • Варна
току що видях , че парти център Вега имали и собствена зала за рождени дни

http://www.partyvega.com/index.php?Module=Services&Action=Kids

някой има ли впечатления от тях?

# 403
току що видях , че парти център Вега имали и собствена зала за рождени дни

а къде се намира?

# 404
  • Варна

[/quote]

а къде се намира?
[/quote]

нямам представа къде се намира  Rolling Eyes , като разглеждах тук-там и го видях, та за това питах някой има ли впечатления от това?

Общи условия

Активация на акаунт