Детски рожден ден във Варна -4

• 125 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • Deutschland/HE
не се ли намира точно до магазина им на ъгъла на ул. Княз Батенберг и ул. Аспарух до един магазин за хранителни стоки?

# 406
не се ли намира точно до магазина им на ъгъла на ул. Княз Батенберг и ул. Аспарух до един магазин за хранителни стоки?

Точно там е  newsm10
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=643a95605297bf57fbd08cf948c13224&tip=1

# 407
  • Варна
Здравейте,  моля за спешна помощ... прясна информация за условията на Елитис

Мин.седмица говорих с управителката на пицарията в Елитис. Има задължителни детски куверти, бяха поне 4-5 вида, най-евтиния към 4.30 лв, най-скъпия към 7 и нещо.

Тортата желателно да бъдела от тях - викам, желателно или задължително? Миии... задължително било. Но явно може и да  се договорите  Wink Спомена и името на фирмата - не съм го чувала... каталози ми извади, едни и същи са навсякъде, дори не съм ги разглеждала подробно.

За родителите почерпка по избор, не те задължават с нищо.

Отделно е детския кът - там цената на партито е според деня в който е РД - през делничен ден 65 лв за 1 час, през почивните - 75 лв. Логиката им не схванах...  newsm78

Втория час е в самия кът, но се таксува по 3 лв на дете!

Аз като сметнах, май ми е по-изгодно в Капелата на много по-хубав детски кът....

# 408
А какви са цените в капелата?

# 409
  • Варна
А какви са цените в капелата?

В Капелата има 2 варианта - за 2 часа (14 лв) и за 3часа (19 лв)

Като в тази цена, освен играта в детския кът, влиза и почерпката за децата (по избор сандвичи или пица, картофки, нарязани краставички, сок,сладки)

Родителите са на свободна консумация, има плата по избор със сладки, соленки, ядки...

Тортата задължително да е от тях. Остава някой по-запознат да каже има ли избор на картинка отгоре, че моето дете иска принцеси))))

# 410

Тортата задължително да е от тях. Остава някой по-запознат да каже има ли избор на картинка отгоре, че моето дете иска принцеси))))

Още не сме празнували в Капела, но съм виждала, че на тортите отгоре има картинка от тези като снимка. Не са триизмерни.

# 411
Преди две седмици бяхме в Капела на рожден ден.....Ето и снимка на тортата от там да я видите.
http://erayiberk.multiply.com/photos/album/14#photo=18Нормална фото торта...Менюто за децата беше сандвич,сок,картофки,чипс.Родителите на свободна....за три часа по 19лв.-на дете,като минимума е 10деца. Peace

# 412
На моята оферта пише минимум 7деца !

# 413
  • Варна
На моята оферта пише минимум 7деца !

И на моята пише мин. 7 деца - взехме я преди 10-ина дни!

# 414
  • Варна
Включвам се и аз, нашият рожден ден е на 22 Окт. Баткото става на 5.

Къде е това заведение Невеляшка, става ли за 5г деца?

А относно Вики ленд, аз днес се обаждах и на мен пък ми казаха, че наемът за детския кът за 2 часа е 20лв, отделно има варианти на меню - със тостове или пици, безлкохолно и сладки от тях. Интересно , че на други за наем не са споменавали нищо. newsm78

А за Partyvega , какво се чува? Някой виждал ли го е центъра ? Това което пише на сайта е интересно ... , но ..?

# 415
  • Варна
.... Успях да изчета темата, така че за Нивеляшка не ми отговаряйте. Извинявам се. Embarassed

# 416
  • Варна
относно наема във Викиленд само предполагам защо може да е - досега през лятото детския кът беше безплатен, а сега есента предполагам ще си върнат старите условия и ще е платен по принцип и оттам и за РД

# 417
Момичета, не успях да намеря някой да е правил детска дискотека. Може ли някой да даде съвет: къде и кой е водил дискотеката. Благодаря.

# 418
Нашият празник мина  Wink, доволна съм ! Децата се забавляваха чудесно, както и предполагах не им видяхме очите почти. Нямаше други празнуващи, но всички маси бяха заети от свободно консумиращи  Grinning, имаше място за всички.
Тортата беше много вкусна, благодарна съм на управителката, че ме насочи към нея, украсите обаче според мен са под всякаква критика  Crazy. Краев трябва да помислят по- въпроса, но детето си я хареса, на снимките също изглежда добре   Laughing!
За мен най- вкусни бяха соленките, мммммм, който ще празнува там да не пропусне да поръча от тях  Hug!

Рая е много щастлива, какво по - хубаво от това Heart Eyes!

ПП : Сметката беше доста под това, което бях приготвила, но пък доста от гостите ни бяха възпрепятствани, и не дойдоха  Rolling Eyes.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 21:55 от star

# 419
  • Варна
И аз реших да запазя Невеляшка, за нашата дата е свободно, днес ще капарираме.  По този повод искам да питам тези , които са празнували там (виждам че Star последно е била там):

Точно 2 часа ли бяхте, и какъв е принципът на доплащане след 2рия час, в случай , че не  всички си отидат ?
Другото което ме интересува, те занимават ли се с децата или децата просто си играят , не държа да има аниматор, но в случай, че има ми е интересно да знам , какво прави той? Има ли някакви "рожденденски ритуали" ?
А от менюто им какво препоръчвате (за соленките разбрахме Wink )?

Относно Вики ленд, вчера ходих и там да питам, наистина има фиксиран наем - 20лв за два часа , независимо от бройката, но между другото обявлението , за безплатния кът си виси на вратата им, така , че предполагам, че ако отидеш там на барче или на пица с детето си нищо не плащаш .

Общи условия

Активация на акаунт