Детски рожден ден във Варна -4

• 126 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ох, моята дъщеря става на 4 г. на 06. 02 и от сега се чудя къде да бъдем.
Чета, чета, и нищо не ми харесва сякаш....В Портокал бяхме миналата година - не ни допадна, много пари за малко време и много беден избор на храна, в Централ Плаза сме били на РД - там няма естествена светлина и ми се стори малко мрачно и подтискащо, в Капела Плей сме били - много деца, голяма лудница...Сега ще ходя да проверя в "Радост и усмивка" на Цимерман, че ни е наблизо и в другото ново заведение - "Невеляшка"... newsm78 Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 21:18 от vlady1

# 601
  • Варна
в Радост според мен не е за 4г дете-няма с какво да се забавляват там-а в Невеляшка ако е в почивен ден ще съвпадне с др. РД-аз също мн се чудя къде да сме на 25-02

# 602
  • Варна
Като искате да е само вашият РД - изберете Арлекин. Няма детски кът, но пък има програма.

# 603
  • Прекрасна ВАРНА
присъединявам се към вас и аз с търсенето на  заведение за детски  рожден ден.досега и трите рожденни дни сме празнували в GES,но сякаш искам да сменя тази година.разгледах сайта на радост и усмивка и смятам в края на седмицата да го посетя.мисля,че имат тематични партита,поне така прочетох newsm78.

# 604
Като искате да е само вашият РД - изберете Арлекин. Няма детски кът, но пък има програма.

Арлекин не е ли подобно като пространство, организация и забавления на Радост и усмивка....? newsm78
И двете са ми наблизо и са ми удобни като място, но когато ходих в Арлекин миналата година ми се стори, че няма да е много забавно за деца на тази възраст.... Rolling Eyes

# 605
  • Варна
имате ли снимки на Арлекин

# 606
  • Варна
Ето снимки от нашия РД в Арлекин през 2008 г. Много добра беше програмата, всичко тогава ни хареса.

http://kisa.snimka.bg/holidays/5-ti-rojden-den-v-arlekin.301023.8540017

# 607
Киса, страхотни снимки!

На мен ми се иска хем на родителите да е удбно и комфортно - в смисъл удобни столове, приятна атмосфера, хапване, пийване, а не да сме сложени в единия ъгъл на тесни канапенца и столчета, хем и децата да се забавляват спокойно и от сърце - значи да има люлки, пързалки и др. и аниматори, и да няма други деца .... newsm78 ....май много искам

# 608
  • Варна
и аз тъй Party

# 609
Май ще се спра на "Радост и усмивка" 2, защото са им нормални цените (за 7-8 деца и 16-17 възрастни се вместваме в 200-230 лв) и ни е наблизо, а и няма да има други деца освен нашите, както и сме неограничени във времето за престой там. В Бизнес хотела стартираме от 240 лв(задължително се плащат минимум 15 двойни куверта по 16 лева), отделно украса и торта, а и няма много играчки за децата. В "Невеляшка" няма достатъчно място за толкова хора и ще ни разпръснат по неудобен за нас начин, а и ще пускат и други хора. 

в Радост според мен не е за 4г дете-няма с какво да се забавляват там-а в Невеляшка ако е в почивен ден ще съвпадне с др. РД-аз също мн се чудя къде да сме на 25-02

Milagros, защо смяташ, че няма с какво да се забавляват децата там? Като ходих видях, че има къщичка, пързалка, казаха, че и някаква люлка ще извадят за нашия РД, играчки....

# 610
  • Варна
е това не е ли за по малки деца? не съм мн компетентна все пак голямото ми дете е на почти 2 г  но ми се струва че ще им е скучно. Виж да имаше замък-надуваем или катерушка-те  по са за тях

# 611
Сега една колежка ми препоръча детския кът в Търговски център Явор. Започвам да се ровя за инфо за там Simple Smile

# 612
Да, там се носеха слухове, че ще отварят нещо хубаво за деца. Дано е така най-накрая Tired

# 613
  • Варна
там има боулинг и дет кът но е доста задимено и шумно

# 614
Само ви чета, чета, но хайде сега и аз да споделя. Понеже моите са 2 броя с 1 год разлика и всяка година празнуваме на различно

място почти всичко сме обиколили. Не препоръчвам Портокал - прекалено скъпо, менюто - бедно и малко, показват снимки с едни

големи плата, а сервират 5 хапки! Да умреш от срам пред гостите! Аз предпочитам да е с детски кът, хубаво да се налудуват децата -

Добър вариант е Капела плей и за по- малки деца - Невеляшка. Бяхме и в Радост и усмивка 2 - но и там няма с какво да им привлечеш

вниманието, особено на по- мъничките. Досега най- доволна съм от Бриз 1 - хотел Персей -и то заради басейна, голям купон беше! Но

сега е зима, много по- трудно е! За децата съм сигурна, че винаги са доволни, важното е и майките малко да разпуснат. Успех в

търсенето и весел рожден ден на всички които скоро ще порастват!

Киса, разкажи малко повече за програмата в Арлекин? За колко големи деца е подходяща или е според възрастта?

Общи условия

Активация на акаунт