Детски рожден ден във Варна -4

• 126 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм ходила на РД с Радост и никак не ми хареса.. скука и никакъв усет.. да не говорим за някой абсурди по време на игрите.. 1увствах се все едно кварталната леля ги забавлява децата..

# 586
...тръгнахме с една мама към Радост и усмивка и като видяхме колко са им "чисти " прозорците, се зарадвахме, че в момента беше заключено...изводите оставям на вас

# 587
днес не работи ли?

# 588
КОТЕ, какво е станало? Ние празнувахме там лятото и бях много доволна.

Жалко, на мен мястото много ми харесваше Grinning
Звънах на телефона ,който имах и ми казаха, че заведението просто се мести в по- голямо помещение. Laughing

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 13:09 от aksi7

# 589
Аз харесвах малкото помещение, защото можеха да вземат само по 1 РД  Mr. Green .... за Мушмороци говоря  Simple Smile

# 590
  • Варна
и имали снимки на новия "Радост и усмивки"

# 591
  • Варна
На сайта им мисля, че има снимки.

# 592
От днес вече няма "Мушмороци" и в прекия, и в преносния смисъл  Mr. Green Просто така бизнес не се прави  Money

На мен пък ми харесваше заведението.
Бяхме там и на Рожден ден и останах доволна.

# 593
Здравейте! Весела Коледа на всички! Някой празнувал ли е в новото Радост и Усмивки, родителите къде са? Доволни, недоволни.  newsm78 Предстои ни рожден ден през януари и искам да резервирам. Моля за бързи отговори. Може и за др. заведения. Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 594
  • Варна
И аз се интерсувам за същото. Също ми се иска да видя снимки на слад. Гес че никъде в нета не намерих. В "Радост&усмивки" май няма активен център за катерене а само къщичка, оградка и басейн с топки-май!
Вчера бяхме в "Невеляшка" и там има активен център-малката лудя и щуря наволя ....май ще търся сладк. с опции за катерене

# 595
В "Гес" няма никакви съоражения и забавления за деца.

# 596
  • Варна
да ви кажа и моите впечатления-за 2 сед обиколихме част от дет. центрове и ето до какъв извод стигнах:
Невеляшка - просторно,хубаво, не се пуши, има място за игране и катерене и особенно мн ми харесаха момичетата които се занимават с децата /а не само да ги гледат/. Лошото е че там вече 2 сед в почивните дни има рожд. ден и то не един а няколко които се застъпват. Първо няма място за моето дете да си играе-става лудница и блъсканица и второ не ми харесва застъпването на РД. Ако ние имаме празник там искам 2 часа да е само нашият РД без друг-да има и др. клиенти-да, но не и др. РД. Ако няма такава опция ние няма да го празнуваме там.
Радост и усмивки - хубаво но е за малки деца -моите 2 + год. децица искат да се катерят а там няма такова нещо
Лео Детски кът в Палах център- мъничко е но е достатъчно за няколко деца. Момичетао се занимава с тях-мн е приветлива но катерушката е за дец над  3 г. Моето две год. дете беше с баща си там че щеше да се претрепе иначе-не става за Рд според мен
Bloom в Елитис е под всякаква критика-абсолютно съм разочарована. Не стига че  е скъпо /6 лв за 2 ч в почивните дни/ а натова отгоре не е нищо особенно. Има 2 момичета които само НАБЛЮДАВАТ без да се занимават с децата. Ами те си говориха по тел. червисваха се, бъбриха си и разни такива докато моето дете 2 пъти падна на пързалката, 3 пъти я блъсната на надуваемия замък и след като ние им се скарахме за малко повече внимание тогава се "събудиха". ужасно е-няма кой знае какви занимвки и вимание че да искат 6 лв. Става за РД но отношението е ужасно и а и цените.... Няма да повторим там!
Дет. център в Phone Moll  е просторен има си всичко но там е за деца над 3 г. Ние пак бяхме татко и Дени вътре а мама ги гледаше отвъм И там е малко скъпичко но си струва. Но не мисля че става за РД децата няма къде да папкат
Дет. център в Търг център който е с/у Курортна поликлиника /не знам как се именува/ е хубав и става за РД но няма мн катерушки-поне за нас това е водещо условие. сами минахме да го видим т.к. нямаше никои вътре се ориентирахме на др. места за игра но за РД става. само незна цените как са.

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 22:36 от Milagros

# 597
офф:

Синът ми се роди тази вечер около 23:00 Александър  Hug 3,300 кг

# 598
  • Варна
Тази вечер мислих да търся назад в темата кога беше терминът...

Честито, mr.Smile! Пожелавам на малкото чудо щастливо детство! Благодаря, че сподели с нас толкова скоро след събитието!

# 599
  • варненка от София
Ауууу, страхотна новина! Да е жив и здрав малкият юнак, с много позитивни емоции да е изпълнен животът му, с радост и усмивки. Да радва мама и тати, абе все хубави неща му желая.

Живко, честито!

Относно опциите за празнуване във Варна, ами много е постничко честно казано. Клубовете са малко и ако иска човек на всеки може да намери минуси. За мен най-големият минус е пушенето в детските центрове, за съжаление в Елитис е така, опушено и одимено. За едно нещо съм доволна, че нашите рождени дни са лятото и тогава опциите са по-големи, на тиферич е друго Blush. Дано все пак открият нови местенца за празнуване и забавление на малчовците във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт