Детски рожден ден във Варна -4

• 126 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
И аз нямах понятие какво е пинята, но като погледнах тук:
http://vbox7.com/play:df00583b
си помислих, че може да бъде направена от какво ли не

а после прочетох и това:
http://natisparite.com/?p=49   Simple Smile

Айде, аниматорите и парти клубовете  да почват да произвеждат и пиняти вече  Joy

# 571
  • Варна
Момичета, знаете ли кои заведения разполагат с каталог на Л`Амор? Искам да поръчам торта от Галя, но ми е далеко Галата...

# 572
Момичета, знаете ли кои заведения разполагат с каталог на Л`Амор? Искам да поръчам торта от Галя, но ми е далеко Галата...
Мечтателница-детският кът в Централ плаза. Peace

# 573
И аз нямах понятие какво е пинята, но като погледнах тук:
http://vbox7.com/play:df00583b
си помислих, че може да бъде направена от какво ли не

а после прочетох и това:
http://natisparite.com/?p=49   Simple Smile

Айде, аниматорите и парти клубовете  да почват да произвеждат и пиняти вече  Joy

няма проблеми. на дамата, която тук търсеше пинята й казах кой може  да й направи. но незнам какво е станало. и аз четох и мисля да се пробвам да направя едно таова весело нещо, щото като съм гледал по филмите е голям смях с него. чак и на мен ми се иска да се "пребием" с бонбони.

# 574
  • Варна
В неделя празнувахме РД на сина ми във Викиленд и не мога да не споделя своето разочарование. Миналата година останахме доволни, с изключение на цигарения дим, та се решихме и тази година да празнуваме там. Голяма грешка. Първо, като резервирахме, управителката ми взе 20лв капаро за (цитирам) "наем на залата" (става въпрос за втория етаж за непушачи), това било за 2 часа, после за всеки час по 10лв. Отиваме ние в уречения час и о, изненада - детския кът на втория етаж е пълен с деца (около 3-4 годишни) + още толкова родители. Отидох да се разпрявам с персонала - ами такова било положението. То тези 20 лв всъщност не били наем за залата, а "такса организация"  Shocked Управителка естествено няма, аз почвам да говоря на висок глас и ми иде да си тръгнем още преди гостите да са дошли. Отделно, че цялото заведение се пръска по шевовете - имаше около 4-5 РД едновременно, а на първия етаж е лисичарник, кошмар.
Как да е, постепенно децата от нашия РД (предимно момчета, около 8г) успяха да се наложат над "територията" и си поиграха, съвсем не ми беше съвестно да ги пускам да играят и на долния етаж, но не и в лабиринта, че направо беше меле от малки дечица.

Да не говорим, че поръчах по 500гр сладки и соленки, които се бяха събрали в точно 4 малки чинийки, дали имаха 500 гр общо не знам.

С две думи - пълно разочарование за мен, добре, че децата не го усетиха толкова.

# 575
  • Варна
Аз ходих тази седмица във Викиленд да питам за свободна дата, но се отказах само като видях тъжната, студена и унила зала за непушачи. И на мен ми казаха същото, каквото и на теб и ми стана много чудно какво означава "такса организация", при положение, че в нея не влиза украса, наем, даже масите не са подредени като отидат гостите. Една позната скоро ходи на РД там и ми сподели, че лично гостите са си събрали няколко маси, за да са на една обща. А в залата за пушачи не бих седнала и за едно бързо кафе - не се дишаше, а не беше толкова пълна. И това, ако е детско заведение...

# 576
Викиленд отдавна съм го зачеркнала !!! Чудя се само как изобщо има хора, които ходят там, че и децата си пускат в този лисичарник или студилник!!!

# 577
аз във викиленд на кафе не го водя , камо ли там да празнувам нещо - абсурд

# 578
Викиленд отдавна съм го зачеркнала !!! Чудя се само как изобщо има хора, които ходят там, че и децата си пускат в този лисичарник или студилник!!!
Peace Mr. Green

# 579
  • Варна
Моля за помощ
Какъв аниматор е подходящ за деца на 8 години.
И още - подходящо ли е на 9 януари да се празнува рожден ден с "Влъхвите" - отоплена ли е залата.

Благодяря предварително- Илиана

# 580
  • варненка от София
Викиленд е и в моя черен списък заради цигарите, заради скриването на сладки и соленки, които задължително плащаш, а в края на партито, никой не ти и предлага дори да ти ги завие, платени са все пак. Убедена съм, че с остатъците се празнуват мноооого рождени дни. Въпреки, че са ни летни празниците не ги искам и да ги чуя.

Изобщо ме влудяват заведенията, които имат претенции да организират детски рожден ден и в които се буши безобразно.

# 581
От днес вече няма "Мушмороци" и в прекия, и в преносния смисъл  Mr. Green Просто така бизнес не се прави  Money

# 582
КОТЕ, какво е станало? Ние празнувахме там лятото и бях много доволна.

# 583
Нямам си и на идея, факт е че заведението е празно.. За мен не е особена изненада като се има предвид, че последно беше ужасно запушено, абе съдържателите си работеха на някакви принципи дето аз така и не ги разбрах..По-напред в темата съм писала за някои нередности и провала на РД на сина ми.
 Но факта е факт  и изобщо не страдам Mr. Green

# 584
Някой има ли информация за Радост и усмивки 2- дали е празнувал с тях.Пуснали са ми съобщение за нов клуб на Цимерман 56

Общи условия

Активация на акаунт