Детски рожден ден във Варна -4

• 126 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Горе долу същите въпроси имам и за Mr Baba някой ако знае какви са условията, моля да сподели.

# 556
Имам впечатление от "сватбената торта", която правят в "Краев". Разкошна е  Peace Откакто съм я опитала, само нея си поръчвам при тях  Laughing

# 557
di, звучи така сякаш се омъжваш всяка година  Mr. Green

# 558
ако говорите за онова алиби под пикадили - крайно неподходящо е за детски рожден ден, освен  Rolling Eyes ако не са го реконструирали

# 559
Хелия е 1 лв.Отделно си купуваш и балоните-там вече варират цените от 20 ст до към 1 лв сигурно.Продават такива балони на много места.Сещам се за ъгъла на Чаталджа и Ген. Колев, също така и парти пойнт Вега(май така се казваше) на Осми Приморски.

Коте ме е изпреварила

Може да се поръчат и да се вземат по-късно Peace

# 560
Здравейте!Искам да  попитам някой празнувал ли е детски рождедн ден в Бизнес хотела и какви са отзивите за там?
Също и какви са цените на тортите на Галя от Галата?

# 561
Според мен в Бизнес хотела е доста приятно. Заличката е само за празнуващите, имаше нещо като детски кът, не особено богат, но пък пространство много. Били сме там на РД на деца около 8-10 годишни и имаше дискотека. Добре се получи.

# 562
в бизнес хотела дори е удобно за прохождащи деца
широко е , има детски масички , пързалка , дребни играчки с мокет е
р.д. е един , отвън залата има място за пушене , и няма ограничение за 2 часа
 а нашият р.д. мина в'' анжелика ''- доволна съм , аниматорката в центъра ги занимаваше добре  , организираше им игри , децата лудуваха , добре мина

# 563
  • Там където има любов
Здравейте нашият р.д. мина преди 2 седмици и аз още не съм се отчела  Grinning
Все пак празнувахме в домашна обстановка за това не мога да се включа в мненията за заведения, но имахме такава торта  от Галя и клоуна Мимо. Децата останаха много доволни

# 564
не е много по темата, но е спешно, моля да ме извините, откъде мога да купя пинята , крайният срок е утре  baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral

# 565
какво е това ''пинята''?

# 566
фигура пълна с бонбони , дето децата я налагат с пръчки ,за да вземат бонбоните

# 567
точно пинята не знам дали ще намериш, Обаче  онези хартиените полюлеи дали няма да  свършат работа
с едно картонче за дъно  Rolling Eyes

# 568
много са тънички,ако не намеря здраве да е

# 569
Мисля, че няма пинята във Варна. За съжаление  Confused
Devik Много красива торта  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт