Детски рожден ден във Варна -4

• 126 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
това тортите на Галя ли са?

# 631

Да Peace

# 632
още ли са на цена 2.50 на парче?

# 633
  • Варна
още ли са на цена 2.50 на парче?
Да, цената е такава, миналата неделя взехме нашата много вкусна и красива торта с Мечо пух  Peace

# 634
iollli, не е много коректно да изказваш мнение, ОЧЕВАДНО без да си запозната. Никога и на никого не сме показвали снимки на плата - просто не разполагаме с такива  Simple Smile а ако плато с 40 хапки ти се вижда малко, просто си поръчваш още едно....

# 635
  • гр.Варна

Мдаа,разпознах си и миналогодишната ни торта сред тях  Hug

# 636
Да, цената на тортите на Галя е 2,50/ парче, може да се поръча от предния ден и по телефона, не е необходимо да се ходи до Галата, нито да се плаща капаро Grinning

# 637
  • Варна
Запис да ви следя,че ни предстои РД

# 638
Препоръчвам Портокал - чисто, топло, не се пуши, просторно, нови менюта(от миналата година е доста по-различно, а не ни канят за първи път там на гости, че да не забележа), подготвят нови партита и ДЕЦАТА СА ДОВОЛНИ, мен друго не ме интересува!!!!
Относно цените - записала съм си всичко понеже в момента и аз се интересувам - партито е 130 и детските менюта от 5 до 7лева, остава поръчка и на торта, която може да се внесе от където решим , т.е. 200-210лв по мои сметки, което не ми се вижда скъпо при положение, че не сме на детски кът или на мола, където мога да го заведа всеки ден (да не говорим, че задължително само 1рожден ден правят в Портокал). Правила съм  рожден ден и у дома, но ако е почивен ден!!!!   chef  bowuu   
Ако е делничен ден, по-добре на заведение, че на следващия ден сме като разбити.    #Crazy  Grinning

# 639
iollli, не е много коректно да изказваш мнение, ОЧЕВАДНО без да си запозната. Никога и на никого не сме показвали снимки на плата - просто не разполагаме с такива  Simple Smile а ако плато с 40 хапки ти се вижда малко, просто си поръчваш още едно....
Защо да не изказвам мнение? Това е форум не за хвалби, а за РЕАЛНИ впечатления. АЗ НЕ СЪМ ДОВОЛНА! Това е. Преди 2 год лразнувахме при вас и не бих повторила. Скоро бях на още 2 рож дни и затвърдих мнението си. 1 час преди да свърши рож ден се започва- времето изтича, платете. Та нали като сме там целта е да се забавляват децата. За платата - ти от кога си там.?На мен и съпруга ми лично ни показваха снимки. Защо да лъжа или да си измислям? Единственото хубаво е, че децата се забавляват. Относно игрите с тях нямам забележки. Още повече ти явно си пристрастна, а аз съм просто клиент.

# 640
Та нали като сме там целта е да се забавляват децата.... Единственото хубаво е, че децата се забавляват. Относно игрите с тях нямам забележки.

Задаваш си въпрос и си отговаряш, макар да е странно, че между горните две твърдения вместваш и кардиналното си недоволство. Над заведението пише "Детски център", доколкото помня, а не "Механа". Докато родителите възприемат въпросното място като алтернатива на пищните ресторантски трапези, тъй ще е, ще има недоволни. Пък и хапките, отново доколкото помня, се поръчват на брой. На един брой. Двадесет броя и на снимка, и наяве в чиния, все еднакво изглеждат. Това, с "платете" един час преди края, също не е вярно - едно е да питаш родителя 15 мин.преди края на партито дали иска да го удължи, съвсем друго е да му поискаш сметката 1 час преди края. Защо да лъжеш и да си измисляш ли? И аз това се чудя...

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 11:05 от crazy chick

# 641
Сrazy chick, за какви пищни трапези говорим? Децата се забавляват винаги когато са с добри приятели и родителите са им осигурили терен. На мен ми струва 900 лв за 15 деца и толкова родители, на друго място за такива пари не само пищна трапеза ще ти осигурят...а в Портокал ми сложиха 2 плата хапки, които бяха поръчани не на бройка, а по снимка. Ти с нас ли беше когато час преди да свърши уговореното време ме притесняваха да плащам допълнително за да знаеш, че не е вярно!  Явно има много почитатели на Портокал, но те не биха променили моето мнение. Дано нещата са се променили и има повече добри детски заведения във Варна, но когато един път се чувстваш прецакан, не би повторил пак. Още повече скоро бях там и не видях кой знае каква промяна.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 13:05 от iollli

# 642
а в Портокал ми сложиха 2 плата хапки, които бяха поръчани не на бройка, а по снимка.

Тоест на снимката хапките са били безброй, така ли?  Laughing

Нямам нищо против мнението или недоволството ти, просто реагирам на неточности в коментарите. Винаги го правя, дори и спрямо себе си. Може да не ти харесва атмосферата, обстановката, цената, миризмата, изолацията, декорацията, местонахождението, асортимента или нещо друго в този център - каквото право имаме всички ние всъщност - но не може да коментираш подвеждащо или невярно. Да поръчаш хапки по снимка и техният брой да не отговаря впоследствие на снимката, на която обаче ти не знаеш колко хапки има.... моля ти се, стига  Mr. Green

# 643
А, стига с тези хапки! Не съм ги броила на снимката, не е и моя работа! Редно е наистина да е на бройка, за да си направиш сам сметката. Момичето което ни записа ни каза че 1 плато е напълно достатъчно, показа ни снимка, която беше безкрайно различна от това което ни сервираха. Ето, това е наистина причината и за моето недеволство-  от целия празник се  чувствах  прецакана - за парите които платихме нито качеството, нито"количеството" отговаряше.

# 644
Ето, това е наистина причината и за моето недеволство-  от целия празник се  чувствах  прецакана - за парите които платихме нито качеството, нито"количеството" отговаряше.

Добре, хайде, това си е твое решение. Ще упражня правото си да остана скептична обаче, защото досега не съм чула някой да недоволства от недостатъчно количество, без да си направи труда да конкретизира същото това количество предварително, а също и да твърди, че целта на едно парти е някой да се забавлява, този някой да се е забавлявал, но въпреки това да има прецакване. Тъй де, хора всякакви... аз например, за да си спестя душевната драма, за 900 лева бих завела децата на уикенд-почивка, но това е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт