Детски рожден ден във Варна -4

• 126 333
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
все си мисля, че 2 години са доста време за изказване на "актуално мнение" ....но едва и ли това което твърдиш за преди 2 години е истина. Защо не ми кажеш на коя дата сте празнували и аз ще кача във форума резервацията която си направила. да не се окаже само, че си поръчала и платила нещо съвсем различно от това което в момента твърдиш Whistling

# 646
От 5 години празнуваме по 2 детски рож дни всяка година. Сменяме заведенията, за да е ново и нещо различно. Гостите ни почти винаги са едни и същи. Имам опит в организирането, точно за това съм недоволна от Портокал. Там беше най- зле като обслужване и отношение. Никъде другаде съм нямала проблем. Там всъщност нито съм се карала или нещо подобно, просто не бяха ориентирани как да посрещнат гостите ни. Да, те са детски център, но щом организират рож дни би трябвало да предложат за тези пари нещо подобаващо. Това е най- скъпия рож ден за мен/двойно повече като пари/, но не и най- хубавия. Така е, човек се учи докато е жив. Все пак повтарям, минали са 2 години, дано са изгладили нещата и да има повече доволни клиенти.

# 647
Да, веднага ще ти кажа - 12,05,2007 сме празнували, а ти каква резервация ще ми извадиш не зная. Аз доста точно си спомням сумата, не бих я забравила. И какъв е тоя разпит, и защо трябва да съм доволна така и не разбрах!!! Хайде вади да видим!

# 648
...но едва и ли това което твърдиш за преди 2 години е истина.
Какво искаш да кажеш????
Видяхте ли, момичета, не може да сме недоволни от толкова" хубави" детски центрове - плащаме, усмихваме се и благославяме.

# 649
Да, веднага ще ти кажа - 12,05,2007 сме празнували, а ти каква резервация ще ми извадиш не зная.

И аз не зная какво ще ти извади, защото на горепосочената от теб дата Детски център "Портокал" все още не е съществувал.  Wink

# 650
Моля? Много сте компетентни, няма що! Къде живеете? Искаш ли снимки от центъра, имат си и дата? Доказателства, алиби?

# 651
не става въпрос, че не може да има недоволни, в никакъв случай. В момента говорим за достоверна информация. Детски център Портокал не е съществувал на 12,05,2007 година.

# 652
Да, объркала съм годината  2008 е - сега видях снимките, хайде да видим и компроматите!

# 653
Моля? Много сте компетентни, няма що! Къде живеете? Искаш ли снимки от центъра, имат си и дата? Доказателства, алиби?

Никой не се заяжда с теб, просто водим конструктивна дискусия Simple Smile "Портокал" заработи в края на 2007-ма година, така че практически е абсолютно невъзможно да сте празнували там каквото и да било през месец май. Снимките ти вероятно са от друго заведение. Или от друга година.

Както и да е. Нямах намерение да се заседявам толкова в тази тема. Просто държа на точността, това е. Инак и аз си имам лично мнение, а то е, че единствените впечатляващи торти в града се предлагат от "Неделя" и от "Ламор", а единствените варненски детски заведения, чийто интериор и концепция отговарят на представите ми за такива, са "Портокал" и "Капела Плей". Във второто обаче РД не сме празнували, защото съм сметнала, че не е подходящо за парти на моите деца и не съответства с моите изисквания за организация и сигурност при подобно мероприятие. Далеч съм от мисълта да заклеймявам заведението по принцип и по този начин да обиждам хилядите хора, които го предпочитат. Темата е хубава, стига да се ползва по предназначение, а именно - за непредубедено споделяне на плюсовете и минусите на различните места за празнуване.

# 654
900 лева Shockedза детски РД за 2 часа...уау!

# 655
Темата е хубава, стига да се ползва по предназначение, а именно - за непредубедено споделяне на плюсовете и минусите на различните места за празнуване.
Защо да съм предубедена? Аз бях клиент на центъра! Както всички които са идвали и ще дойдат. Та нали всеки, който празнува в дадено заведение си има мнение. Съгласна съм, че всеки си има изисквания. Аз споделих за нашите празници, но вие двете извадихте цяла артилерия за да ме убедите, че не съм права. Аз и съпругът ми платихме цената, но не сме доволни! Това, че вие сте пристрастни към Портокал не може да промени моето мнение. Аз не работя в детски център, а поне едната от вас работи точно там! Вие трябва да защитите името на центъра, но нямаше да стане толкова дълга дискусия ако не бяхте ме нападали по този начин. Имам право да споделя с майките моите впечатления, но вие май ползвате темата за собствена реклама.
Момичета, извинения към вас за този спор, дано изберете най- подходящото място за вашите дечица и да изживеете истински празника! За мен тази тема е доста полезна и аз продължавам да ви следя, но засега повече без коментари.
Запазвам си правото единствено на отговор.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 16:26 от iollli

# 656
Предполагам, за всички  е от значение да научат както плюсовете, така и минусите на коментираните заведения.Дискусията е полезна не само с  хвалебстията, но и с откровено споделяне какво не ни е харесало.

# 657
та, резервацията /която не знам защо решихте, че е конмпромат, но..../, която сте направили е следната:
18 деца с куверти от по 5 лв.
Парти Принцеси -130 лв. + 25 удължение
1 порция сладки - 2,5
1 порция соленки - 1,5
торта Неделя - 39 лв.
за 15 родителя:
10 хапки с шунка - 8 лв.
10 хапки с луканка - 8 лв.
10 хапки с пушено сирене - 8 лв.
10 хапки с кашкавал - 8 лв.
1 плато месни деликатеси - 15 лв.
1 плато млечни деликатеси - 15 лв.
1 ядки микс - 5 лв.
съжалявам, но в момента не мога да ви кажа консумацията от бара - напитки - не повече от 50-60 лв.
Как точно ги изкарахте тези 900 лв.??????
Оставили сте капаро от 120 лв. и сте доплатили 286,20 лв.
вие сама си преценявате с какво и в какво количество да почерпите гостите си. Едно е сигурно обаче, сервирано ви е точно толкова колкото сте поръчали и платили.
темата я отворихте вие, така че не виждам за каква реклама говорите
Пожелавам ви приятен ден.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 17:32 от taniato

# 658
Е значи не е 900 лв.

# 659
е, аз какво се опитвам да обясня на Йоана....
но просто няма смисъл...
Човек, когато не знае какво иска - виновни много  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт