Пролет е на вън - птички пеят, а ЮНЧЕ-тата весело щуреят!

• 17 000
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен и всички болнички да оздравяват!

# 16
запис и от мен.нищо ново около нас ,освен че вече ще идав дрг град да търся лекар.Все нищо и няма все кашля и все антибиотици ни тъпчат.Искам някой ако знае хомеопат в Търново да ми пиши на лични.
Все забравям да ви се похваля с моята ивайла от празника за 8 март.ето снимка

Моята Ивайличка е това с лепенката.Нали тогава тъкмо си сцепи главата.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 21:54 от maslinka

# 17
Добро утро,

много са сладки децата в носиите Hug
Честит Благовец- нали знаете, че днес от къщи се излиза с пари в джоба и с пълен тумбак, за да сте сити и паралии през цялата година Simple Smile
Честита втора свещичка на Билянка! Heart Eyes
Нашият втори РД живот и здраве ще го празнуваме в БГ, купихме си билети оняден. Юни съм на линия за срещи Hug
Гери, разбирам ти терзанията. Аз Диана, дето я дадох почти на 3г на ясла, пак ми беше мъчно 2-3 дни, пък какво остава сега за Емма, ако я дам Sad А ти почна ли работа вече?
Как са ни бременните мами, Биа, Гери бейби, обадете се! Hug

# 18
Честит празник!   bouquet

Завиждам на жените (както всяка година на днешния ден), които днес ще видят теста с две чртички!!!  Flutter  Party

# 19
Аз с Ди горе-долу с Дева Мария бременеех Grinning Но двете чертички ги видях на 4.4 Simple Smile

# 20
Кой знае, може днес и някоя от нас да открие две чертички  Sunglasses (дано не съм аз)...Честито Благовещение!   bouquet

Благодаря на всички за пожеланията да се оправям бързо, но проклетият синузит пак ме тормози...
Днес е тържеството на Емил  от детската градина и много се вълнувам Grinning Много е хубава Ивайла с носията (Маслинка, съжалявам, че детенцето си е ударило главичката),моят син ще е кукуряк  Grinning

# 21
  • София
Здравейте! Най-накрая и аз да се включа.  Grinning

Yoya, много се радвам, че се включи и, че момичетата са вече добре. Бях се притеснила от дългото ти отсъствие, радвам се също, че майчето ти е добре след процедурата и дано и занапред да е добре.  Praynig Съжалявам за алергичната реакция на Мишето и се надявам да няма повече такива.
Жени, как е Алекс? По-спокоен ли е? За нервите и аз съм така.  Confused На моменти се нервирам и карам за някакви глупости. Ама тръгването на Ели на ясла, предстоящото връщане на работа и още други фактори си оказват влияние.
Шоши, не съм знаела, че трябва да имам пари и да съм сита.  Rolling Eyes Добре, че портмонето го нося винаги в мен, но излезнах с празно коремче.  Wink
Гери, разбирам ти терзанията. Аз Диана, дето я дадох почти на 3г на ясла, пак ми беше мъчно 2-3 дни, пък какво остава сега за Емма, ако я дам Sad А ти почна ли работа вече?
Е, ти си била добре щом ти е било мъчно само 2-3 дни.  Simple Smile
Не съм почнала работа още. Ще изчакам малката да тръгне по цял ден и да е по-спокойна. Няма кой да я гледа в къщи.
Маслинке, Ивайличка е много сладка.

Всички болнички, малки и голями да оздравяват бързо.

Ели не гледа още филмчета. Ама и аз не й пускам, мисля, че е още рано. На една приятелка момиченцето (2г.) също много гледа Светкавицата и сутринта ходих в тях на кафе и почти през цялото време беше пред телевизора.  Confused
Сутрин влиза с рев и не се успокоява веднага, защото я чувам и като излязах от сградата. По обяд като я взимам мрънка, но бързо се успокоява. Мисля от другата седмица да пробваме да остане там да спи.

# 22
Не се притеснявай Гери ще свикне в яслата,и ние в началото плачехме като го взимах и ме гушеше,а сега не мога да го накарам да си тръгне като отида да го взема.И като се прибере вкъщи има апетит за 3-ма и веднага иска да папка,май не му стига яденето в яслата.Вашите дечица как са,искат ли да хапват като се приберете?Уш всичко си изяждал там,пък незнам.Милото не може да ми каже още какво е папкало,ама ще дойде и това време.Днес е за първи ден на ясла понеже беше хремав от миналея вторник.Сутринта не е плакал татко му като го е завел,сега ще видим като отида да го взема дали ще ми е геройче,и няма да плаче.И ние не гледаме филмчета,но слушаме детски песнички и си пеем.Чао от мен за сега!!!

# 23
Маслинка, много е готина Ивка с носия и лепенка Wink
Да се похваля - Радо е без биба от 3 дена! Водих го да спи в майкини и я забравих, всичко е минало ок и сега въобще не я търси. Процесът мина без драми и съм много доволна.
Това е - друго няма за казване Blush

# 24
Пък ние сме ту с биба, ту без.  Tired Може да заспи без нея, но нощем се буди и си я иска. Иначе през деня въобще не сеща, нито за следобедния сън.
За филмчета и аз мисля, че е рано, но покрай батко си се заглежда чат-пат. Не е пристрастен де, слава богу. Затуй пък компютри им дай... Tired

# 25
  • Варна
Ние пък си сдъвкахме бибата, сега е с 3-4 дупки и не я сменям. Търси я, но не я лапа - не му харесва. Ама си я държи в ръчичката  Laughing.

Пропуснах да се похваля - имаме филмчето с Маккуин, саморъчно се справих с торента!  bowuu

# 26
  • Пловдив
Ние пък сме болни  Crossing Arms успях да я заразя и от вчера сутринта е със сополи, вечерта вдигна и малко Т. Фууу аман вече  #Cussing out така мразя да я виждам болна  Tired  Тази зима ни е за сефте де, дано не зачестят случаите обаче  Praynig
Добре, че в къщи съм подвижна аптека и почнах от сутринта с лекарства. Днес ще я водя и при нашата лекарка да я чуе.
Та така !
Нямам настроение !
Чао  Hug

# 27
  • София
Ели е в къщи, защото от снощи е със сополи.  Confused Ще я водя по обяд при педиатъра да я прегледа. Все се надявах, че ще ни подминат болестите.  Wink

Гоголинке
, браво на Радо, че безпроблемно се  е разделил с бибата.
eli_ok2, и малката като я взема иска да яде, но понеже се сме навън около час хапва солетки или банан. И аз пускам песнички и се радва.
Анту, всичко е навик. От събота спряхме кърменето преди обедния сън. Всеки ден си иска, но и обяснявам, че пия хапченца и не може и не протестира. През нощта също се опитвам да не й давам и за сега минава номера. Защо не пробваш да не му я даваш и да му обясниш нещо, например, че не е хубаво за зъбчетата.
Асе, бързо оздравяване на Вики.

# 28
Здравейте и от мен. Евгений от вчера е с Шарка. Вчера го забирам от яслата и сестрата каза , че бил с малко Т и ние от там при лекарката , а тя като го прегледа видя пъпки по-гърба и гърдичките. каза , че е шарка. Батко му и тои сутринта с малко пъпки  и тои си е в къщи. Сега ще сме под карантина 10 дни. ще се гледаме и никакви градини , докато не им мине.
Ох , оплаках се , дано не ми вдигат само висока Т , че от това ме е страх. Взехме ментолов спирт от утре да ги мажа .
Чао ви от мен и лек ден .

# 29
АнАн, скрий бибата да не я вижда, не я хвърляй от раз, че да не се наложи да я даваш. Радо и без други си се буди през нощта, преди да го кърмя, после за биба, сега за сок, просто характер, много е емоционален и това се отразява на съня му.
Гери, стискам палци да се разминете само с хремичка и в понеделник да сте пак на ясла здравички. Имай едно на ум, че малките човечета могат и да манипулират с разболяване, за да бъдат с мама. Нямам идея как става, но Гого ми правеше тия номера, докато му кажа, че няма да ходи на ясла и стигнем до лекаря на него нищо му няма Crazy
Трапезица, лесно изкарване на шарката.
Светли, браво за филмчето Wink

Общи условия

Активация на акаунт