Пролет е на вън - птички пеят, а ЮНЧЕ-тата весело щуреят!

• 17 002
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Аз с риск да съм малко рязка, ама какво сте се разбързали на едногодишно дете да махате насилствено бибата?! Още повече, ако не е супер пристрастено детето, не виждам проблем  Rolling Eyes Е, не съм привърженик и на повечето немски майки, които влачат 5-6г деца в количка и с биберон в устата  Stop Или може би съм щастлива, че не си смуче палеца като сестра си, та хич и не ми е минало през главата да минаваме и двете през този стрес все още Grinning Успех!

# 31
  • Варна
Шоши, снимката на аватара ти е трепач просто  Laughing  Peace !

# 32
  • Пловдив
Лесни сте вие с бибите  Crossing Arms

# 33
Шоши, и аз по тази причина не я махах досега, за да не го травмирам, но стана случайно и лесно за мое учудване Rolling Eyes

# 34
  • София
Ходихме при педиатъра и е вирус. Сополите са много гадни и гъсни.  ooooh! Гърлото е леко червено. Ще слагаме капки в носа и дано бързо мине. Питах лелките в яслата има ли сополиви деца и едната призна, че няколко са ги довели със сополи ама само вдигна рамене.  #2gunfire Ядосах се, защото трябва да има контрол за тези неща.

Гоголинке, за съжаление не е симулация.
trapezica, дано момчетата изкарат леко шарката и не вдигат Т.
Аз с риск да съм малко рязка, ама какво сте се разбързали на едногодишно дете да махате насилствено бибата..... Или може би съм щастлива, че не си смуче палеца като сестра си, та хич и не ми е минало през главата да минаваме и двете през този стрес все още Grinning Успех!
Шоши, не съм привърженик на бибите и според мен децата са големи за тях. Наистина по-малкото зло е от цокането на пръсчетата. Всеки си познава детето и си преценява. Но съдейки по Ели колко лесно минава отказването от обедното цокане (което мислех, че ще е голяма драма) си мисля, че всичко е въпрос на навик.

# 35
  • Пловдив
Питах лелките в яслата има ли сополиви деца и призна, че няколко са ги довели със сополи.  #2gunfire Ядосах се, защото трябва да им контрол за тези неща.
Аз ако съм ще им спретна един хубав скандал на лелките и отговорните лица ! Това е абсолютно недупостимо!  #2gunfire
Бързо оздравяване на Ели  Hug

# 36
Асе, за съжаление и да спретнеш скандал, нищо няма да постигнеш, защото това е масова практика. Когато бях бременна с Радо, направих това в градината на Гого и ме изкараха мен виновна: "Като съм имала толкова претенциии, да съм си преместила детето в частна градина Shocked"
Гери, съжалявам миличка! Ели бързо да се оправя, даваш ли нещо за именната с-ма, например Рибомунил newsm78

# 37
  • София
Здравейте момичета!

Ние днес си направихме една дълга три часова разходка сутринта и доста се изморих и бях решила да не излизаме повече. Ама мъжа ми взе, че ме изненада Heart Eyes - вика: "Облечи го и ми го свали долу, аз ще го разходя." Та сега си почивам пред компа.

Гери, много гушки Hug за Ели - дано бързо да се оправи Praynig и да не се задълбочат нещата. Е те тва му е кофтито на яслите - децата неизменно се разболяват и не винаги родителите имат възможност да си вземат болнични да ги гледат като са болни. Една приятелка онзи ден ми разправяше, че след като веднъж си взела болничен заради детето, в службата й направили лекичък намек, че в условията на икономическа криза когато масово се съкръщават служители, не е много удачно да си взема често болнични Shocked. И топката пак остава у родителя - да търси някой да гледа детето, а той да ходи на работа, че току виж останал без такава #Crazy.
Трапезица, пожелавам и при вас всичко да се размине леко. Кофти е това с карантината, ама няма начин - ще трябва да го изтърпите Hug.
Асе, и на вас бързичко оправяне. А за смученето на пръстчетата не знам какво да те посъветвам newsm78. Търсила ли си информация и съвети тука във форумите?
Гоголина, браво за бибата. Аз също не съм привърженик на бибата, но установих, че всичко си е до дете. За щастие Алекс никога не е бил особено пристрастен към нея и малко след годинката окончателно се отказа от нея. Сега на гости често ми идва съседката с нейната дъщеричка /на 3.5 месеца/ и Алекс като види бибата вика "Бебе" и все гледа да й я слага в устата Mr. Green.

Айде, ще ставам вече. Лека и приятна вечер на всички.

# 38
  • Варна
Ето ни и нас в новата тема  Grinning!

ЙояHug много кураж и вяра! Вярвам, че всичко ще се нареди. Радвам се, че девойките са добре.
Гери, бързо справяне с вируса  Peace  Hug. В яслите винаги има деца със сополи  Rolling Eyes. Ели също  Embarassed, но не и с гъсти, жълти и т.н. или температура. Тя общо взето почти цяла зима изкара с воднисти прозрачни сополки.
Асе, бързо оздравяване и на вас  Hug.
Трапезица, дано леко изкарате шарката и да ви се маха от главата  Peace.
Маслинка, голяма е сладуранка Ивайличка с тази носия. И Вики има такава снимка от яслата, но в тази на Ели не правят тържества.
eli_ok2, и моите госпожици са гладни след градина. Малки са им порциите  Rolling Eyes.
Иначе ние сме ок. Все по-често взеха да хвалят Ели в яслата. Била много оправна и самостоятелна за възраста си, слагала 3 годишните в джоба си. Вече се задържа на едно място и гледа филмчета. Любимото и е "Телетъбис". Пее "Мила моя мамо", но ми отне доста време докато разбера, че точно това пее, защото песента представлява нещо такова "мамо, мамо, мамо моя, колко мамо, мамо, кая мамо..."  Mr. Green. Взех да се притеснявам за ремонта, който предстои във всички стари градини във Варна т.е 27. Ще продължи 3 месеца и не знам какво ще правим  Rolling Eyes. Ще му мисля, когато вече всичко е ясно.
Имаше и още, но ми изскочи от акъла  Laughing.

Лека вечер на всички.

# 39
  • София
Малката има доста сополки и спи неспокойно. Следобед доста се буди, а сега още не е легнала, защото спа 3ч. и половина. Карането с лелките не мисля, че е разрешение на проблема. Първо не желая да си развалям отношенията с тях, защото ще рефлектира върху Ели. Ако тези боледувания зачестят ще направя разбирасе забележка.  Второ родителите са тези, от които зависи най-вече. Защото жената каза, че им прави забележки, а те се сърдят и въпреки това оставят децата. За работещите родители е много трудно, и при мен като тръгна на работа ще е така, но се надявам да не се налага да я пускам болна.

Гоголинче, абе лелките понякога се мислят за недосегаеми, което е доста дразнещо. Ама това, че детето посещава частно ДЗ въобще не е гаранция, че няма да боледува.
Жени, браво за разходката. Как е Алекс, по-спокоен ли е?
Ани, браво на Ели, че е за пример на по-големите дечица.  Grinning Малката също се опитва да пее, но докато слуша печничките.

# 40
Изобщо не съм привърженик на бибероните в никакъв вид. Говорила съм със зъботехници и зъболекари, всички са на мнение, че дългата им употреба води до проблеми със зъбите. Освен това моите деца са генно предразположени към кофти захапка, заради татко им.  Crossing Arms И затова искам да я махам на всяка цена. Шоши, повярвай, травмата да се бориш цял живот със зъбите си е по-голяма от временната травама (евентуално, защото аз лично НЕ вярвам, че двегодишно дете може да се травмира от такова нещо) да не смучеш някаква гнусна гума. Единствената причина е още да не съм проявила груба сила  Mr. Green е защото много ме мързи да се занимавам. За бой съм. Обаче довечера ще пътуваме и мислам дека хич да не я вземаме бибата с нас. Crossing Arms

# 41
Това в яслите със сополивите деца е много често явление.За жалост повечето родители ходят на работа ,и не им дават болнични и няма кой да ги гкеда и искат неискат ги водят децата болни.Немога да ги упрекна.Поставете се на тяхно място.Но заради това и ние пак сме с сополи и жцяла нощ кашля и повръща.направо ми писна вече.И сега като я заведа на лекар пак АБ и никакви изследвания и се чудя въобще да я водя ли. #Cussing outнаправо съм се видяла в чудо всяка седмица болни.тъкмо се оправим и пак наново.докога така да я тъпача с АБ.

# 42
  • София

Хайде по едно кафенце!  Grinning

Ели е станала преди 8ч. и сега се оправяме и мисля да отидем до зоологическата градина.

Анту, лек път и да си изкарате готина. Ако не е тайна къде отивате?
Маслинке, дано Ивайличка бързо се оправи. Разбирам ги от една страна родителите, но пък и не може непрекъснато децата да са болни и аз да треперя за работата си, заради другите. Абе гадна работа. Омагьосан кръг. Close

# 43
Добро утро и от мен!Не пиша много много ама няма и какво.Стами засега е добре,на ясла ще тръгне след седмица,че джипито забави нещата с направленията.Влязъл е в един период на пищене Confusedпуши ми главата вече newsm61Голямо тръшкане и писъци.Сега мислим да излезем на разходка,че и едни обувчици да му купя.
Болните да оздравяват бързо Hug Peace

# 44
Добре, всеки си има мнение и си познава най-добре детето. На мен по-голямата ми грижа, както казах е палеца на Диана, няма отърване от него...
Асе, чак пък скандал.... Stop Со кротце и со благо стават тия неща, иначе само и единствено детето ти страда. Ако не си водим сополиви деца на ясла, тя направо ще трябва да затвори вратите си! За мен това е ок, неправя голяма драма. И Емма цяла зима беше със сополи и кашлица например.

Общи условия

Активация на акаунт