Пролет е на вън - птички пеят, а ЮНЧЕ-тата весело щуреят!

• 16 951
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Христос воскресе момичета! Здраве и благоденствие на вас и семействата ви!
 Hug

# 256
  • София
Здравейте!
Да ви се оплача следпразнично. Ели 2 дни се опитваше на кашля, но днес се събуди с Т.  Confused Отидохме на лекар - гърлото не е червено, гърдите са добре. Предписа сироп Мукоплант за кашлицата, вит.С и капки за нос. Стискайте палци да се разминем леко и да не се стига до АБ.

Всички болни бързо да оздравяват, а здравите да не се разболяват.  Stop

# 257
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Гери, дано ви се размине само с това.

Дано няма повече други болни.

# 258

ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

# 259
Христос Воскресе!
Здравейте на всички!
Ние се прибрахме вчера от село погостувахме и най-важното подивяхме, яко ме поизмори ето и малко фото за тези които им се гледа http://tedkamar.multiply.com/photos/album/59#1

# 260
  • София
Хей, къде сте?

Ели сутринта пак имаше Т - 38,40, сложих нурофен свещичка и след час и половина, когато я измерих я беше смъкнала. Ходихме при педиатъра, гърдите са чисто, но гърлото е червено. Малката нещо не харесва сиропа и като й го дадох 5 мин. след като беше приключила с обяда повърна всичко  ooooh! Мога ли да го давам преди ядене? В четвъртък пак трябва да отидем на преглед и до тогава сме си в къщи.

Тед, ама Денката много е пораснал.  Simple Smile

# 261
  • Пловдив
Привет и от мен.
Пускам ви малко Великденски снимки  Hug http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11735323 от тук нататък  Peace

# 262
  • Варна
Гери, защо бързаш да сваляш температурата? До 38.5 се води реакция на организма. Ако почне да кашля опитай Умкалор (вече ставам за рекламен агент  Laughing ), така няма да слезе в дробовете. При нас поне работи.

# 263
Здравейте и от мен. Честито Восресение Христово.
Ние сме добре , щом ги изпратихме и двамата на градина. Празниците ги прекарахме в ходене на гости .
 Гери дано Ели да се оправи бързо , а сиропа за кашлица мисля че и на гладно може да го даваш. Евгений като е болен и тои много често повръща , затова му давам сироите и витамините на гладно , да съм сигурна че ще ги приеме.
Това е от мен , чао на всички и лек ден.

# 264
  • София
Gery_baby  има второ момченце на име Денис! Да й е жив и здрав!

Трапезица, благодаря ти за отговора. Супер, че момчетата са здрави и са на градина.
Светли, ами защото знам, че над 380 се дава. Ели кашля и сега й давам Микоплант, ако няма ефект може да взема Умкалор-а.
Асе, Вики е голяма сладурана.  Grinning

# 265
  • Пловдив

Честито момченце на Герибейби ! Живо и здраво да е !

# 266
Гери, защо бързаш да сваляш температурата? До 38.5 се води реакция на организма.
Peace

# 267
  • Варна
  bouquetЧестит малък мъж на Гери бейби! Да им е жив и здрав и много да ги радва.  bouquet

Гери, дано се разминете с леко  Peace Hug.
Асе, големи са сладури малките братовчеди  Hug Heart Eyes.
Тед, наистина е голямо момче Денката  Hug.
Ели от петък, когато се гледаха с татко и, взе да казва "татко" и ми е толкова сладка  Grinning. Постоянно таткосва  Mr. Green.

# 268
ЧЕСТИТО И И ОТ МЕН НА ГЕРИ!!!МНОГО ЗДРАВЕ НА БЕБЧО И ДА СЛУШАТ МАМА!!
Кога мина времето и роди ,направи паднах от стола Laughing

# 269
  • FRANCE
честит малък мъж на Герибейби Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Гери как е малката сладурана?
Асе много хубави снимки Simple Smile

Ние сме ок. Ходихме на бебшки стоматолог. Алех има начало на кариес на горното предно зъбче. За сега сме с капки с флоур и сериозно миене на зъби най-вече когато павръща Sad В събота пак ще ходим да решат как е ситуацията и дали ще предприемат някакво лечение, което значи в болница и под упойка.

приятна вечер и всички болнички да се оправят

Общи условия

Активация на акаунт