Отговори
# 120
Имам нужда от помощ-моля някой, който е прочел всичко да ми каже /да ме успокои, че накрая всичко завършва с happy end....

Бяло
Хепи енд е и то какъв - ...

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:09 от surfline

# 121
Не съм гледала клипчето за което питате кой е на 53тата секунда, но подозирам, че е фен видео, а във фен видеотата понякога праскат по свое осмотрение актьори за някои от ролите.
Гледала съм поне 3 клипа с "Джейкъб", който човекът правил клипа си е харесал за Джейкъб, а не този, който наистина го играе.
Та може да е някой случаен момък

За Емма в бяло по-голям хепи енд от това здраве му кажи хехе, не се притеснявай, а дори интригите ни най-малко не са свързани със залитания по други мацки, Едуард и за стотна от секундата не е помислял за друга освен Бела, за разлика от нея.............

# 122
Мне, не е "авторски"клип - Бела си се вози след кадъра в магазина с момчето в кола, която може би е доста често спрягания собственоръчно направен VW автомобил - един много хубав мъж, който изобщо не ми прилича на Джейкъб, а реално би трябвало да е Thinking

# 123
  • Разпиляна във въображението
Мне, не е "авторски"клип - Бела си се вози след кадъра в магазина с момчето в кола, която може би е доста често спрягания собственоръчно направен VW автомобил - един много хубав мъж, който изобщо не ми прилича на Джейкъб, а реално би трябвало да е Thinking

На мен също не ми изглежда като Джейкъб newsm78 затова и пуснах клипчето. Като че ли същото момче я намира в гората (реално Сам я намира), после на скалите, но охпределено не е Джейкъб от "Здрач".

# 124
Да де именно, surfline, някакъв си актьор, в някаква си сцена, който трябва да е "еди-кой-си"...
Нали и аз това казах Peace

Мисълта ми беше, Мириел ако си мисли, че това е актьор от Нова луна и се чуди кой - да не се чуди, защото не е...
Като замисъл е герой от Нова луна (книгата), но не е актьор от Нова луна (филма).

# 125
Господ здраве да ви дава Surfline, Деничка    bouquet bouquet  bouquet. Ей, чувствУВам, че ще ми развалите плана за въздържание от по-нататъшно четене. Абе не може ли да го направят сериал тоя Здрач, ама от ранга на Дързост и Красота???? съгласна съм да остарея с него......сериала де  Rolling Eyes.
 Surfline, само една подробност ако може????white:  Чия е дъщеричката (дето връзва интригата с Джейкъб)? На Едуард и Бела? Ама истинска или.......осиновена?

# 126
Емма, в бяло тяхна истинска, не пиша по-детайлно, за да ти е интересно Hug!

# 127
Surfline, само една подробност ако може????

Бяло - ...........  Laughing[color]

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 10:09 от surfline

# 128

И малко снимки за изплакване на очите  Laughing

тези двете са монтаж... на първата снимка тялото е почти като неговото- с понеже съм го виждала в дрехи ала италианска мода в друг фотошуут (и му отиват), първите 2 секунди повярвах, че  но физиономията е много ала Едуард , а не Робърт, така че е монтаж
за другата няма и съмнение- не е толкова гладък и изваян...ама ще видим в новолуние, де

Дени, четох пак за аудио-коментара към ДВДто- значи спойлер-цитатите, дето пусках по-рано, не са точни, така че мисля, че все пак ще бъдеш изненадана... Simple Smile

# 129
  • Враца

Surfline, само една подробност ако може????white:  Чия е дъщеричката (дето връзва интригата с Джейкъб)? На Едуард и Бела? Ама истинска или.......осиновена?
както старо-ново ме посъветва навремето и то добре  Hug, не си разваляй изненадата  и удоволствието от четенето. Това, за което питаш е един от любимите ми моменти от цялата поредица, затова чети и не любопитствай  Laughing Naughty Grinning Grinning Grinning Grinning

На втората снимка определено и личи, че е монтаж, да се бяха постарали малко повече все пак

# 130
Тина, не ми припомняй за ДВД-то....... имам чувството, че има още цял век докато дойде Sad

# 131
Ами аз ще си призная под сурдинка, че докато четях 4тата книга от напрежение ми идеше да си изгриза ноктите и прочетох последните страници преди да прехвърля средата дори...от което не си развалих кой знае колко удоволствието - 3 дни четох до 4 ч. сутринта, после ходех на работа като член на клана Коулен с едни торби под очите като пазарски чанти, ако трябваше да чакам да я издадът и аз май бих питала какво става Blush

# 132
Смокини и черници......и хиляди нечистотии...(по-големите може би помнят филмчето).....аз съм по-силна, ще устоя на изкушението.....може би!

# 133
Eййййййййййййй кое беше това филмче?
На езика ми е....
Май...

# 134
  • Разпиляна във въображението
Джейкъб - http://www.youtube.com/watch?v=hEmmlYwIi-Y Laughing

Кога ли ще излезе истинския трейлър на "Нова луна"?

Общи условия

Активация на акаунт