Отговори
# 195
ava ,само на мен ли не се отваря постера?

На всички ще липсва,както ни липсва и сега,но не това е важно.
Има си идея в книгата,настроение,емоции,които трябва да се респектират.
Едуард има две ключови сцени в началото и края.
Режисьорът има тежката задача да намери првилния баланс между комерсиалното и духа на книгата.

# 196
  • Бургас
Да не ме разберете погрешно, точно така си го харесвам Едуард, много, много; и аз такива напомпани пък въобще не ги одобрявам, просто си го обсъждаме, но мисля, че в следващите филми ще му покажат поне малко коремната преса, че в книгите е описвана често.
Добре, че не са избрали онзи от Тюдорите, че въобще не ми се вписва, наистина няма как да изглежда на 17, дори на по-възрастен от възрастта си ми идва.
Удивително е, как филм без секс, може да привлече толкова хора, толкова млади (и не толкова).

# 197
Филма в върховен ,нямам търпение да излезе 2-рата част.
Момичета да ви попитам от кой сайт взехте тия аватари в подписите ви?Mного са яки Grinning

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 14:19 от twilight83

# 198
Ето линкче към fanmade trailer-a на Little ashes с Робърт, а това е официалният. Фентрейлърът обаче по ми се хареса, някак по-емоционален ми се струва. Heart Eyes

# 199
Аз не мога да разбера кой от трейлърите на Нова луна е официален и изобщо има ли такъв?

# 200
Не няма официален на Нова луна.
Как да има като снимат от 2 седмици има няма...
Официален тийзър трейлър на 5ти Май Peace

# 201
Има време до официален трейлър и то много още...

# 202
  • Разпиляна във въображението
Има време до официален трейлър и то много още...

За съжаление или за радост. Така хем ще ни се задоволи част от любопитството, хем няма да ни е достатъчно и ще трябва да чакаме края на годината.

# 203
Готин фен постер

(Виктория е малко странно разположена, а Джейкъб е ужасно зализан, но иначе много ми харесва)

# 204
  • Враца
Момичета, имам молба: аватарите и подписите на някои от вас надвишават размерите, позволени във форума.
Моля корегирийте ги, за да не се налага да бъдат премахвани.
Ето размерите от правилата:

Максимално допустим размер на изображения в подписите:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 200 пиксела

Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела

# 205

Удивително е, как филм без секс, може да привлече толкова хора, толкова млади (и не толкова).
някои като кажат- " Секса, парите и насилието продават или правят един филм" е Здрач е доказатеслтво на точно обратното, любовта, романтиката, историята правят един филм. В Здрач няма интрига около пари, няма секс, а насилие има страшно малко, то даже кръв няма толкоз. Просто според мен на хората им писна да гледат силиконови гърди и напомпани мучачос да сноват с няк'ва лъскава таратайка и да си прехвърлят милиони из целия филм и всичко това напудрено с невероятни спец. ефекти  Confused. Хората са жадни за истински чувства, за нещо което да ги  разтърси, да ги накара да се замислят, да искат да бъдат част от тая приказка.  Heart Eyes

Роб си го харесвам без мускули, точно че е висок и леко прегърбен го прави още по-секси според мен. Crazy

wa wa моя аватар нещо не е в нормите, заемам се да го оправя  Peace

# 206
  • Варна
Сега намирам темата, къде съм спала незнам.
На третата книга съм вече, не мога да се спра, страхотни са!

# 207
Екстра си е тялото на Робърт в ролята на Едуард. Аз имам племенник, който е на 16.5 г и е такъв слабоват, въпреки, 4е тренира футбол и борба. Ако беше напомпан нямаше да прили4а на 17-годишен.

Тук пък само на няколко места ще показват Литъл Ашес и Хау ту би, и естествено няма да е при нас(и в радиус от 50км) Rolling Eyes

Сетих се какво ме дразни във филма-сцената , в която Бела е за първи път в къщата на Куленови...това Италиано от къде го изкопаха.

# 208
Ако беше някой мускулест, нямаше да се вписва във вампирската си роля, все едно Арнолд Щварценегер или Ван Дам
на млади години да играят вампири Joy
Една приятелка преди малко ми каза, че някъде чела, че на снимачната площадка имало оплакване от хигиената на Робърт.
Май с неговите шеги си направи лоша услуга. Сигурно е някоя клюка пак.

# 209
ава, 4етох тази "новина",но идва от устата на Тед Казабланка(клюкарски журналист със залязваща кариера). А на този никой не му обръща внимание. Иска му се да е известен като Роб, ама никога няма да стане.

Ако Роб е наистина толкова мръсен и миришещ според мен "изто4ник" за това би имало още като снимаха Здра4, особено пък както и никой не го харесваше в на4алото в ролята на Едуард. А и толкова фенове са го виждали и снимали с него, все някой ще да си беше признал...

Ако някой иска да про4ете тук
има и линкове под статията с други простотии за Робърт.

Общи условия

Активация на акаунт