Отговори
# 75
  • Бургас
Eхоооо аз пък идвам само да кажа колко сме пораснали smile3534 smile3533 - на 4м и 4дни тежим 8,500 и сме 66 см. и ни отложиха ваксината, че кашляме нещо... Weary!
Споко хора голям въпрос стана, ми нека всеки си пише каквото иска - лошо няма! Какво сега - Мишлетката сподели много тактично своето мнение и желание- пък като не искате ми няма да се съкращават постовете! Аз лично също често минавам само за да поздравя месечинките, ама пък защо не? Разбира се не ми пречи и да не го правя! Ама ако ме лишите от постовете с кафенцата и почерпките - няма да се разберем afwitch newsm29 newsm66 ppp
P.S. И ние сме само на кърма!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 20:13 от DeeDee76

# 76
Само тези на кърма ли се зачитат за не захранени Mr. Green.Ние дето сме на АМ игнорирани ли да се чувстваме, все пак не ги храним с отрова. hahaha
Embarassed smile3538 Аз по навик,  ooooh! нали само кърмене ми е в главата.  Tired Имах предвид освен кърмени и тези който са на смесено хранене или само на АМ.

# 77
  • София
Ама ако ме лишите от постовете с кафенцата и почерпките - няма да се разберем afwitch newsm29 newsm66 ppp
Дий Дий, споко, без ранЪ няма да останеш Crossing Arms Естествено, че ще ги има, за къде сме без тях. В крайна сметка изкзах мнение, който го е приел лично- явно е имало защо и много му здраве Mr. Green Crossing Arms Mr. Green

# 78
  • Бургас
Мишленце знаех си, че на вас с Алексчето може да се разчита newsm10 smile3521! Щом ще има кюфтенца и попарка - ние с Марти сме доволни! Пак ще си играем с вас!  love001

# 79
Мишле, пък аз си помислих, че искаш да ни спреш тортичките  Crossing Arms smile3532

# 80
  • София
Добър вечер Simple Smile

Нямате изчитане  Whistling Като се дразните и не може да ви стигне човек  hahaha

Ние с Никол днес бяхме на имен ден Simple Smile Тя поака, похапна, поспа на гостито, па после малко поигра Simple Smile Преди малко дойде братовчедка ми понамачка я, та съвсем каталяса  hahaha След банята хапна и вече спи  ooooh!
За биберонките на шишетата прочетох че сте коментирали. Чайче й давам от първи номер на Авент и е ОК. Млякото й го давах от по-големия размер, дето са 1,2 и 3. Досега давах от 1, но бях забелязала, че не яде както преди и тази вечер викам я да завъртя на 2-ри номер и.... О, Чудо!!! Това бил проблема..
За захранването - ние сме се захранили отдавна, но се старая да не давам много съвети  Embarassed , защото всеки си знае най-добре за своето си дете. Аз примерно не мисля, че плодовото пюре трябва да замества хранене. За мене това си е десерт и засега го давам като такъв. Но днес се опитах да дам зеленчуково, започнах с "Различни зеленчуци"(картоф,карфиол и морков) на ХИП, но.... Никол не го хареса Sad Цялата настръхва от вкуса му и го плюе...Опинах няколко пъти, но почти нищо не погълна. Утре пак същото упражнение...

# 81
Хей Сладурки Обичам ви !!!!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 82
  • някъде там......
Цял ден се каня да се включа по въпроса с "празните постинги" и все се отказвам, ама понеже изчетох няколко страници с мнения и, за да не ви мъча повече, ще ви разкрия мотивите на нашата Мишка: Наш'та мишка нали дюканства, пък й слаби ангелчетата и за т'ва не ще постинги с тортички и вкусотии - да не я изкушават Mr. Green Joy
Мишле, Hug
Лида, и ние сме така по цял ден с моята фръцла.
За бибероните - пробвах да й я сменя с такава с три дупки - хич не ще да яде от нея - явно й идва в повече. След седмица-две пак ще я пробвам.
Хайде, аз отивам да полегна, че след полунощ пак ме чака ставане поне 3-4 пъти.

# 83
Мишле, пък аз си помислих, че искаш да ни спреш тортичките  Crossing Arms smile3532

хи хи хи  Joy Joy Joy

# 84
  • Варна
Здравейте момичета, цял ден ми стои отворена темичката и чак сега сколасах да седна и да се включа. Пък и много за четене имаше smile3529 Честито на имащите поводи днес   bouquet
Ние днес бяхме на консултация и сме 5,750 кг и 64 см. Мислех че ще е поне 6 но казаха че добре е наддала, това е важното. Сложихме втория пентаксим и го понесе геройски, само измънка. Но за сметка на това малко се кисна вкъщи. Забелязвам също, че яде по малко и е по сънлива от обикновено, но както и да е.
За захранването- ние сме само на млекце и педка днес каза- до 6 месеца ще е така. Това е добре, защотоаз съм на същото мнение, а не исках да влизам в спорове с нея по въпроса. Това означава, че след 2 месеца ще ме псувате, защото 6те задавам отдавна дъвкани въпроси за захранването  Joy

Имам си две племенници. Та наскоро голямата праща по-малката да и донесе пижамата. Малкото се връща и носи само долнището. Каката разправя:
- Калино ма - много си тъпа - що си ми донесла само долнището?
- Не бе како не съм тъпа, ниска съм не можах да стигна горнището Shocked :hahaha

А на това как се смях  smile3532

Тези дни ще сменяме на Габи гардероба, че всичко й умаля, а като гледам рокличките и мъндзерките жилетчици и тем подобни какви цени държат, ме навежда на мисълта, че аз скоро няма да си сменям гардероба... Rolling Eyes
Малко дълго стана, но нищо... Айде лека нощ от мен

# 85
  • София
хи хи хи  Joy Joy Joy
Дразни лъва, ти, дразниииииии newsm62 smile3515 smile3534
Ма да не мислиш, че и това е лесно- аз набивам по цял ден пилешки пържоли, яйца и трици, а вие като сте заопънали тук едни ми ти софри..... smile3516 И мойта не е лесна, ич даже Mr. Green  Но пък слабея, макар и доста бавно този път....от пусти хормони ще да е newsm78 #Cussing out
Ееее, Галюшка, ти единствена ме разбра Hug newsm51 Затуй др. седмица сме у вас да пием по кайвенце (за мен с подсладител, ей Peace)

За шишетата и бибероните: ние от самото начало сме на Др Браунс и Би Фрии, доволна съм. Не съм сменяла бибероните, само на 2 пъти лекичко ги разширих с нагорещена дебела игла, след това ги изварих и Алекс си цока чудесно от тях. Вчера дори й поразкъсах единия биберон, за да й давам пюретата с него, защото в момента, в който види лъжичката и стиска устнички, слага езичето отпред и шанса да го лапне е никакъв Crossing Arms

Айде лека и спокойна вечер на всички ви! Ние утре сме на кръщене, та няма да се включа, но обещавам да измисля нова тема за дебати Mr. Green Отсега се пригответе на нисък старт Mr. Green Обидените и засегнатите ще са в резервите smile3513 smile3534 newsm62

# 86
Мишле,  gydi rotfImbo

Благодаря ви за отговорите!  Hug

Това означава, че след 2 месеца ще ме псувате, защото 6те задавам отдавна дъвкани въпроси за захранването  Joy

Naughty Няма да е коментирано захранване на 6 месеца  smile3534
Аз се бях притеснила, че сме 2-3 с това късно захранване, но като чета сме доста и ще има с кой да се коментира.  smile3508

# 87
  • София
Ма да не мислиш, че и това е лесно- аз набивам по цял ден пилешки пържоли, яйца и трици, а вие като сте заопънали тук едни ми ти софри..... smile3516 И мойта не е лесна, ич даже Mr. Green  Но пък слабея, макар и доста бавно този път....от пусти хормони ще да е newsm78 #Cussing out

А кърмиш ли още? Усещаш ли да има разлика в количеството кърма като си на тази диета?
Аз засега само оправдания с тва кърмене... но вече няма как и незнам дали ще успея  Embarassed Хич нямам воля....... чак се чудя как миналата година съм издържала цели 3месеца (после я прекратих, че видях Ники във формата на 2 чертички  Mr. Green )
Знам си аз, че трябва отведнъж да кажа КРАЙ, ама на!!!
Иначе браво, че слабееш  Hug Аз искам бая да сваля (не казвам колко, че ме е срам  Embarassed )

# 88
  • София
А кърмиш ли още? Усещаш ли да има разлика в количеството кърма като си на тази диета?
Аз засега само оправдания с тва кърмене... но вече няма как и незнам дали ще успея  Embarassed Хич нямам воля....... чак се чудя как миналата година съм издържала цели 3месеца (после я прекратих, че видях Ники във формата на 2 чертички  Mr. Green )
Знам си аз, че трябва отведнъж да кажа КРАЙ, ама на!!!
Иначе браво, че слабееш  Hug Аз искам бая да сваля (не казвам колко, че ме е срам  Embarassed )[/size]
Ели, на мен кърмата по принцип ми е мн. малко- ок.20-30 мл и трябва да ти кажа, че не виждам разлика. Иначе с кърменето и на мен това ми беше оправдание, ама....дрехите си оставаха все така теснички Twisted Evil

# 89
  • София
Ели, на мен кърмата по принцип ми е мн. малко- ок.20-30 мл и трябва да ти кажа, че не виждам разлика. Иначе с кърменето и на мен това ми беше оправдание, ама....дрехите си оставаха все така теснички Twisted Evil
Уфффф, лелееее  ooooh! и аз съм така. Дадох сума ти пари за спортни екипи, че ако отслабна са по-лесни за свиване. Представяш ли си за какво мисля ?!?!??!?!? А иначе плюскам като невидяла  Banghead Ужас !!! Трябва да се взема в ръце...крайно време е !!! Мина половин година откак родих. Дано и утре като се събудя да мисля така  Praynig
Ти на ударния режим ли си още?

Общи условия

Активация на акаунт