Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 373
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, много пишете, не мога да наваксам  Embarassed
За анкетата - кърмих Стефан до 1г и малко. Смятам и второто бебче до след годинка, живи и здрави  Hug

neky - почивай си много и стискам палци за резултатите  Hug

И на мен много ми се ходи на училището към сп. "9 месеца". С първата бременност не успях заради работата, сега няма на кой да оставя Стефан. Дано поне веднъж успея да се класирам  Mr. Green

Друго интересно няма, отивам да ви чета  Peace

# 106
http://www.lmpbg.org/results.html
Това е сайта за проверка на резултатите от БХС.

Благодаря ти  Simple Smile
Дава ми невалидни данни Crazy ама нищо, може би още не са излезли...

# 107
kriskata Simple Smile  има някакъв проблем в този сайт постоянно ми дава невалидни данни newsm78, незнам кое ми е невалидно ама.... май най добре утре да се обадя на ЖК и да питам какви са резултатите. В този сайт има ли значение каде си правил изледванията или е за всички болници, защото от ЖК ми казаха че носят кръвта в  въоенна болница????   newsm78

# 108
neky, искрено ти пожелавам всичко с теб и бебчето да е наред.  Hug  Praynig

А що се отнася до неразположенията на бременните- явно всяка една от нас има къде идентични с останалите, къде различни оплаквания.
Важното е, че все пак ще отшумят.. някой ден. Simple Smile Важно е само да сме живи и здрави и бебчетата да са добре.

И на мен ми се ходи на училището за бременни, ама не разполагам с толкова свободно време.. а за момента- след работа се чувствам много изморена.. та ще видим как може да се класирам и за там.

# 109
разкажете повече за тези училища за бременни,моля ! и предишния път, и сега не съм посещавала такова. сигурно е много полезно и приятно .

# 110
  • София
neky стискам палци всичко да е ок.
За кърменето....емии аз спрях февруари/така че над 18 месеца съм кърмила/, защото имах леко зацапване, незнам иначе докога щях да продължа...Отбиването мина прилично, без истерии и някакви сериозни проблеми от страна на Кати...Ако няма сериозни мед.проблеми, кърменето е въпрос на желание. Peace Операцията на носа ми я правиха 25 дена след секциото, лежах в болница 7 дена и пих антибиотик още 7. След операцията/беше си сериозна и сложна/ неможех да изцедя и 10 гр кърма....ама постепенно я възстанових - е верно доста усилия ми костваше, ама твърдо бях решила, че ще кърмя. Исках много да кърмя и кърмих...
dundito 2 дори и да носят във ВМА, изследванията се правят само в МД....
сънито май се зареждат бавно и при мен беше така, ама по някое време се появяваха...
При мен гаденето продължава с пълна сила и незнам вече дали ще отмине... Sad С първата бременност по това време вече кипях от енергия, а сега....
Gorska_Kitka за киселините, по добре стопацит/става за бременни, стига да не е спряно от производство, с предишната бременност имах много киселини и доки ми го изписа/ отколкото сода...
Eden   ми много е весело....аз ходих когато бях в 8мия месец на 2 лекции...в пицария мис Каприз на Плиска, с/у 2 лева вход си поръчваш нещо, а може и да доплатиш...лекторите са много добри...има и презентация на козметика за бременни и бебета и дават мостри...Ако има художник, след лекциите ти рисуват в/у корема...и правят снимка с/у заплащане....поне така беше преди 2 години...Аз лично много се забавлявах, сега си имам снимка на корема ми с един жираф отгоре....

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 18:59 от EmiR

# 111
  • София; Дружбето
Неки, лежи щом трябва, важното е всичко да е ок после Hug

# 112
Училището на което бях днес е същото, което го има и в София, а пък на страницата на списание 9-месеца има информация, в кои други градове има лекции, както и какви са темите, които ще се дискутират.

Лекциите са на различни теми и се водят от специалисти в областта си. Днес за раждането беше водена от акушерка, а някои неща за захранването и кърменето бяха обяснявани и от лекар.
Следващата лекция ще бъде във връзка с здравните осигуровки, майчински, болнични и таквива досадни, но нужни формалности.
Единственото, което жената каза за сф, е че става само със записване и ако те няма в списъка връщали.

# 113
  • Пловдив
Neky - пращам ти мнооого положителна енергия и най - хубави пожелания.
Честито на всички,които вече знаят пола на бебета си   bouquet
Киселини и мен ме мъчат напоследък, каквото и да съм хапнала."Алка зелцер" спомена някой-голяма работа е,много успокоява стомашната лигавица,затова го дават основно за махмурлук  Laughing

# 114
  • До хладилника, който обичам
Трябва да се връщам бързо на работа, но ще проуча всичко как мога да удължа процеса. Съпругът ми ме подкрепя изцяло.

Потърси местна група на Ла Лече Лига, виж в www.llli.org

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 23:04 от Бу

# 115
Турнах се в 3 опция  Peace
Добър вечер  bowuu

# 116
Пу първа в новата темичка. valkata78 благодаря ти за темичката, заглавието много ми харесва.  Hug

Нека да е късметлийска за всички нас и да споделяме много хубави емоции. Радвам се, че ви има!
Здравейте на всички септемврийски мамчета!
И аз се присъединявам към вас Wink
Във Варна ще имаме септемврийско бебче,но още незнаем дали момче или момиче обаче ooooh!Тати си е поръчал момче Laughing
Само хубави емоции за всички мамчета и бебета  bouquet

# 117
разкажете повече за тези училища за бременни,моля ! и предишния път, и сега не съм посещавала такова. сигурно е много полезно и приятно .
Да и за мен ще е полезно да знам къде мога да посещавам такова училище във Варна.
Ако някой знае-ще съм много щастлива!
Хубава вечер,момичета!

# 118
  • София; Дружбето
Появиха ми се стрии #Cussing out #Cussing out Понеже коремът ми изведнъж стана огромен и се нацепих, ужаст. миналия път не съм имала такива екстри и сега съм потресена. утре по спешност ще си купувам маслото на икаров, че да си умазня кожата. Оплаках се Embarassed

# 119
  • До хладилника, който обичам
Да и за мен ще е полезно да знам къде мога да посещавам такова училище във Варна.
Ако някой знае-ще съм много щастлива!
Хубава вечер,момичета!
Училище не знам, но предстои да има отворени лекции за кърмене във Варна Simple Smile сигурно ще ви е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт