Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 372
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Уф, Тринити, забравих да ти честитя момченцето. Да ти е живо и здраво и много да те радва.

Ianita, не се притеснявай за глупости. Ти сама си създаваш тревоги. Ти не си специалист- колкото и да гледаш в тези снимки или дискове няма да можеш да видиш нещо по- ясно от твоя лекар.
Наистина, успокой се.. и за бебо така е най- добре. Недей сама да се вкарваш в някакви филми, които нямат нищо общо с реалността.. Винаги си мисли, че всичко е наред- хем ще е по- добре за теб, хем за бебо. Не си създавай проблеми, които не съществуват  Hug
Оф, Ianita, и аз съм с киселини... И то зверски. От снощи не мога да си намеря място.. и днес продължават да ме мъчат.. Ужасно е  Cry

здравей nanibebe- добре дошла Simple Smile И ти ли си септемврийска мама? Simple Smile

# 91
Здравейте момичета,
Днес си свалих резултатите от БХС от сайта и съм леко озадачена. От една страна пише, че рискът ми е 1 от 6082, възрастов 1 от 954, което не ми звучи страшно, но пък единия показател (bhCG) ми е извън нормата. Не можах днес да отида, за да ми разчетат резултата, а и нещо с доки не мога да се свържа в момента. Знам, че никой тук не е специалист по генетика, но се все пак да питам дали нещо ви говори това?
Освен това много ми се ще да отида някъде на преглед на 3D. Моят доки каза, че ще ме прати на втората ФМ, ама на мен не ми се чака до тогава Embarassed Искам и аз да разбера момиченце ли е или момченце, ако може  Grinning Така завиждам (благородно) на всички разбрали вече  Rolling Eyes А и искам да престанат всички да говорят на бебето в мъжки род без да е ясно дали е момче!  Mr. Green Та ако може да ми препоръчате къде да отида на 3 или 4D?

# 92
Момичета, благодаря за съветите! Аз верно се вкарвам в супер невероятни филми, пълна откачалка съм аз!

Горска Китка, аз дори солтки да хапна, задължително тръгват киселините и парят така, че имам чувството, че ми изгарят хранопровода, ужасно е! Опитвам се да гася пожарите с вода, но уви, не действа! Ама аз не се и пазя от пържени и пикантни храни, даже на всяко ядене слагам чер пипер.
Майка ми взема "Алка Залцер" май беше за киселините, то е разтворимо, уж е за махморлук...   newsm78

# 93
криска, възрастовият риск е на възрастовата ти група  Peace, а конкретно на теб е много по-нисък, което трябва да те радва .

# 94
  • around the world
Здравейте, момичета!
Много хубава нова темичка:).
Отдавна не съм писала, но моите терзания с ужасните главоболия продължават  ooooh!.
Вече на три пъти се налагаше да ме слагат на системи заради тези главоболия. Вече не знам какво да правия, след 3-4 часа ужасяващо главоболие започва да ми се гади, повръща и до 1-2 часа вече и глътка вода не мога да пийна. Все още не могат да открият на какво се дължи главоболието ми.
Добрата новина е че резултатите ни от БХС са много добри! На преглед съм чак на 07.04., а след всички проблеми много се притеснявам дали бебо е добре Praynig Praynig
Слънчев следобед на всички !!!

# 95
  • around the world
криска, възрастовият риск е на възрастовата ти група  Peace, а конкретно на теб е много по-нисък, което трябва да те радва .
Peace

# 96
Здравейте и от мен, почти успях да ви прочета.
Добре дошла на нанибебе ( много сладък ник).
На разбралите пола честито и аз вече взех да завиждам, а предвид, че термина ми е последния ден от септември, кой знае кога ще разбера и аз дали щъркела ще е син или розов.
Ианита не се притеснявай и аз съм на мнение, че след като доктора ти е казал пет значи пет, не сме специалисти за щастие може би.

Днес се оставих една мама, която само дето не е родила да ме заведе на училище за бременни организирано от списание 9 месеца. Леле момичета отчаях се от живота, за раждането няма да ви разказвам, защото подробно обясняваха за нормалното раждане, а аз ще съм със секцио. Но пък за кърменето хем успешно съм кърмила до 7 месец ми се видя направо страшно в смисъл толкова много неща съм забравила, е припомниха ми ги, но все пак. "Намазах" си едно шише на авент и разни други рекламни материали. Беше пълно с майки, жената каза, че и в София е толкова пълно, така че софиянки ще имате късмета да се слеете с много ваши посестрими.

А ей сега ме изненадаха, че в градината на малкия има варицела за н-ти път, направо ми омръзна, като е така си спираме толкова контактите, а в неделя бяхме на много чакан рожден ден, но...........Поне да се разболее и да ни се маха от главата вече.

Айде приятна вечер на всички и по-кротко с писането, не мога да насмогна да ви изчета.

Буено това, което описваш като болка да не е от кръвното и аз напоследък съм така, е не в такива тежки фази като теб, но ми се гади от главоболието и не мога нито да мръдна, нито вода да пия, но ме хваща все вечер и директно лягам и заспивам.

# 97
Преди малко се върнах от амниоцентезата. Да си кажа честно още повече се притесних. Самата амниоцентеза почти не я усетих. Лягаш на леглото за преглед, почистват ти корема и с една игла изтеглят течност. Нищо не усетих, само леко боцване.
Амниотичната течност обаче беше пълна с кафява кръв, казаха ми, че било от отлепването, което имам.  Докторът пак не успя да види пикочен мехур на бебето. Каза, че ако се е изпишкало преди малко не се вижда, но вече за трети път не го виждат. Предварителните резултати излизат след 3-4 дни, а окончателните след около 20. 10 дни неподвижна на легло ми казаха. Не знам как ще изкарам до резултатите Cry

# 98
  • Испания и Стара Загора
neky щом трябва ще лежиш.Стискам палци резултатите да са добри Praynig Hug

# 99
Неки, не се притеснявай , предполагам как се чувстваш , но вярвам че всичко ще е наред! Почивай си и си мисли хубави неща!  Hug Praynig

# 100
neky, всичко ще е наред Hug

Мацки, в коя тема и къде беше сайта, където си проверихте онлайн резултатите от БХС? Аз ще го търся, ама докато го намеря, те ще ми излязат при докторката Mr. Green

# 101
neky споко всичко ще е наред, зареди се за следващите 10 дни с много списания и книги и не си вкарвай филми в главата   bouquet

# 102
Момичета, на всички желая хубава вечер!

До утре!

bouquet

# 103
Неки, пращам добри мисли към теб. Изчакай си резултатите Simple Smile
....
Бу, пъвро дете - мисля да кърмя колкото мога - колкото повече- толкова повече  Laughing Трябва да се връщам бързо на работа, но ще проуча всичко как мога да удължа процеса. Съпругът ми ме подкрепя изцяло.

# 104
http://www.lmpbg.org/results.html
Това е сайта за проверка на резултатите от БХС.

Общи условия

Активация на акаунт