Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 366
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Вили, сега видях, че чакаш трето, поздравления, и за се надявам да стигнем до това щастие  Hug. С предишната бременност имах изтръпвания, от които се събуждах и куцах няколко дни, сега очаквам пак включване, да видим  Thinking
Аз съм с две ръце за изключителното кърмене до 6 месеца, а после като допълнително до годинка. Имах големи трудности първия път - много малка кърма, кърмех почти целодневно и всеки път се налагаше дохранване. На третия месец се наложи да ме оперират, но аз диво и упорито изтисквах капките, които имах и малкия не се отказа дори след прекъсване. Така изкарахме до осмия месец. Много се надявам този път да имам повече кърма, така копнеех и се молих за това  Praynig
Аз пак си питам - на някой случвало ли му се е да се обрине под очите  newsm78

# 76
видяхте ли колко благородно и мъдро се отнесе Бу към мен smile3534

Мдам.. наистина продължителността на кърменето( при положение, че майката има кърма) е въпрос на личен избор и преценка.

# 77
Хайде и аз се включих, първо детенце, надявам се да мога да си го кърмя Heart Eyes

# 78
Хайде да се запиша и аз в новата темичка Hug
Благодаря ви за мненията относно пигментацията около гърдите.То не е точно разсширение на ареолите а над тях има като малки кафяви петънца.Както и да е питах дерматоложката ми и каза,че е нормално.Иначе и аз вече имам окосмяване по корема и много пъпки по корема и лицето.Между другото много ме боли пъпчето и в долната си част е леко подуто newsm78
Вчера ходих за няколко часа на работа,за да поздравя  шефката по случай РД и яко съм настинала,от вчера имам болки в яйчниците и пик.мехур и съм супер притесняна само  Cry Обаче болките са нетърпими(все едно съм си сложила лед вържу яйчниците и все едно се откъсва кожа от мен) и не са спирали от вчера следобяд,не мога да стана от леглото чак,въпреки,че когато лежа ме боли повече отколкото ако седя.Чакам съпруга ми да се прибере и да ходим към АГ-само се  Praynigбебето да е добре,пък аз ще си изтърпя последствията.Да ми стискате палци Praynig
Искам да пожелая на neky успех с амниото.
А на Горгона да кажа добре дошла Hug
Не мога да изчета всичко,но се надявам всички да са добре.Поздрави Hug

# 79
Здравейте момичета!  Hug
Отдавна не съм писала, защото си бяхме в Русе, после направихме лека екскурзия, но от днес съм на линия. Не съм ви чела, тепърва ще видя за какво сте си бъбрили. Успях само да засека, че си говорите за кърмене. Аз Ния я кърмих само 3 месеца за жалост. Спря ми кърмата веднъж, успях да си я върна с непрекъснато цедене, течности и т.н. Вторият път обаче като спря, не мина този номер. Но при мен причината беше стрес. Много се надявам да мога втория път да кърмя поне до годинка.   Praynig
Искам сега да ви споделя, че вчера бяхме на ФМ и всичко с бебо е наред. Стана ясно, че чакаме момче, така че Валка махни ме от списъка с интуициите или ме отбележи като заблудена с шестото си чувство. Този път наистина не познах. Мислех че и второто ще се роди дама, но останахме приятно изненадани като ни казаха, че е момченце.
  Grinning

edit: maliby, вярвам, че всичко с теб и бебчо ще е наред. Стискам палци и ти желая късмет. От поста ти разбрах, че на neky предстои амниоцинтеза. neky, успех и дано Господ е с теб.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 13:44 от TRINITI

# 80
  • Испания и Стара Загора
и ние преди малко се прибрахме.Ходихме на пикник сред природата,до едн река.Беше много хубаво,чак не ми се прибираше.Но няма начин,мъжа ми е нощна смяна и трябва да спи. Heart Eyes
Валка,и на мен ми харесва да плета,но моя мъж само ме бъзика,че съм била като някоя баба.Такова желание имах да си оплета някое пуловерче на Алекс,но не стана.А сега пък изобщо нямам време. TiredИначе и аз се чудя след време каква пенсия ще взема,като нямам почти никакъв стаж,но да доживеем до тогава.Може пък да се променят нещата Wink
maliby дано всичко с теб и бебето е наред Praynig
 Gorska_Kitka напълно подкрепям твоето мнение за кърменето. Peace
TRINITI честито stork-boy
detelini не ми се е случвало,да не би да е нещо от слънцето. newsm78

# 81
Момичета къде се загуби bubara с близначетата??? Дано всичко е наред при нея!

# 82
maliby, искрено се моля и надявам всичко с теб и бебчо да е наред. Дано тези неразположения да минат по- скоро.  Praynig

# 83
 И аз да се разпиша в тази темичка. Днес съм в мн готино настроение . Май месец ще вдигаме сватба и днес разбрах че и кумата ми е бременна newsm44- разбира се съвсем в началото ама....Голяма гледка ще сме ....и булката и кумата -мале, мале #Crazy.Относно контракциите...аз имам някакви...не мога да ги нерека болки ами по- скоро леки пробождания за части от секундатата ниско долу, но е на ден по 2-3 пъти примерно. Не съм питала доктора още ама не мисля че е нещо сериозно. Някои може ли да ми каже как да си направя тази лентичка с бебето-нещо немога да се справя newsm78

# 84
dundito 2, виж в началото, темата "Правила, условия..." (нещо такова) - там е обяснено как да си направиш лентичка  Peace

А bubara наистина я няма отдавна, и в отчетната по квартали не хише  newsm78 (ние сме почти съседки). Дано всичко е ОК  Praynig

Тринити, честито ти момченце!

Този път няма да забравя да приветствам Горгона   Hug

И на Малиби и Неки пожелавам само добри новини!

# 85
Момичета целувам ви силно и ви благодаря за палците Hug
Връщам се от лекар-бебчето поне е добре за сега,утре ще пускам стер.урина защото гинеколожката мисли,че болките идват или от бъбреците или от връзките.Изписа ми Неоренал и Магнерот или Магнерич беше не го разчитам добре newsm78.Дано само да няма проблеми с урината и ще съм най-щастливата на земята Grinning(въпреки болките)Каза,че се обличам много леко,и да обувам чорапогащник(аз мразя да нося това,нося само дълги силиконови чорапи,дали ще свършат работа  newsm78)Видя и,че ходя с разкопчани панталони,а и палтото не мога вече да си закопчая  Embarassed и направо и стана лошо.Аз и казах,че не ги харесват тези панталони за бременни-ужасни са Close но ще трябва да си купя нещо.Моля ви обличайте се добре и се пазете от настинки,че такива болки са,че... Cry
Казах на мъжа ми и като се прибере ще ходим да си купя поне един панталон(че утре ако съм по-добре отивам на работа) ама от къде,сега ще ровя в нета да видя за магазини,дано да открия нещо хубаво ooooh!
Честито и на всички които вече знаят пола(за съжаление нямам възможност да ви прочета и за това няма да цитирам имена да не изпусна някой Embarassed)Стискам палци и на всички с неразположения да са добре и те и бебчетата им Praynig(пак без поименно да не изпусна някой)
Прегръщам ви силно Hug

# 86
Здравейте и от мен на всички!

Днес много работа, много нещо, среща с шефовете, не е за разправяне направо! И такива киселини имам, и контракциите мисля, че продължават...
Честито момченце на Тринити! Малибу, радвам се, че с бебчето всичко е наред! Да, лекарката ти е права, обличай се по-топло, гледай кръста да ти е покрит, слагай бодита. Аз на теб ги разправям, ама аз съм същия шемет, даже днес колежката ми се скара, че ми бил гол кръста  ooooh!
Преди час гледах клипчетата на бебчето и на предпоследното ми се видя, че има 6 пръста на едната ръчичка, направо полудях от притеснение. Може ли да е така? Лекарят каза, че са 5, но аз видях 6...
Моля, дайте съвет!

Поздрави на всички! 

# 87
Преди час гледах клипчетата на бебчето и на предпоследното ми се видя, че има 6 пръста на едната ръчичка, направо полудях от притеснение. Може ли да е така? Лекарят каза, че са 5, но аз видях 6...
Моля, дайте съвет!

Съвет: не полудявай!!!  Peace Колко често преди си гледала и анализирала ехографски записи?

# 88
Ники, мисля, че е съвсем нормално в САЩ да няма нужда от специален видеозон след като техните " нормални" са със светлинни години пред нашите "специални" дори, надявам се ме разбирате.
Горска китка, не знам какво да ти кажа  newsm78
Момичета, аз съм с много неприятен сърбящ обрив под очите. По принцип съм с безупречна кожа  Flutter. Случвало ли ви се е?

Здравейте на всички!
Днес се регистрирах, и попрочетох доста мнения които ще са ми полезни.Предполагам мога се включа към тази доста интересна темичка! Grinning Grinning

# 89
  • София; Дружбето
Не смогвам да в иизчета Crazy Честит ти момченце Тринити Simple Smile
Стискам палци на всички болни и с проблеми. Аз съм ужасно изморена и с нетърпение чакам мама да дойде другата седмица малко да ме отмени в къщи и с малката

Общи условия

Активация на акаунт