Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 374
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
На мен определено.Бу дай повече инфо,когато имаш.

# 121
Добре дошли на новите мами Hug Hug
Неки HugПази се,мила и изчакай резултатите,не си мисли лоши работи от сега Praynig Hug
За киселини предния път пиех Талцид.
Аз едва от 2дни започнах да се мажа с крема на Дева.Хич не си падам по тези процедури,ама... Rolling Eyes
Пак ме заболя главата,аман! Confused

# 122
Здравейте момичета,
заглавието на темата е съвсем актуална  Hug  охх честно да си призная и новите дънки които си купих преди месец започнаха да ми утесняват Embarassed
Има ли някоя от вас с болки в кръста и таза. На мен от няколко дни доста си ме наболява и то като седя или лежа по гръб продължително. Та едва изкарах 4 часана работа във вторник и сега съм в болнични.

Неки, настрой се положително. Сигурна съм, че всичко ще е на ред. Hug
tsveta  не е ли раничко за поява на стрии. Аз забравям да се мажа честичко, но май ще трябва да започна да го правя всекидневно. Корема ми е доста голям, всеки това ми казва като ме види. Но да сме здрави аз и бебето то другите неразположения са си обичайни.

Лека вечер на всички  bouquet

# 123
разкажете повече за тези училища за бременни,моля ! и предишния път, и сега не съм посещавала такова. сигурно е много полезно и приятно .
Да и за мен ще е полезно да знам къде мога да посещавам такова училище във Варна.
Ако някой знае-ще съм много щастлива!
Хубава вечер,момичета!
Училище не знам, но предстои да има отворени лекции за кърмене във Варна Simple Smile сигурно ще ви е интересно.

Знаеш ли къде и кога ще се провеждат?
Мерси предварително Hug

# 124
Трябва да се връщам бързо на работа, но ще проуча всичко как мога да удължа процеса. Съпругът ми ме подкрепя изцяло.

Потърси местна група на Ла Лече Лига, виж в www.llli.com

В брошурата на болницата имаше посочени и консултанти, а също и класове. Всяка информация ми е нужна. Мерси Бу Simple Smile

# 125
 Аз не съм кърмила нито веднъж  Sad Дъщеря ми беше в кувьоз 2 мес. ,дори не ми разрешаваха свиждане.Надявам се този път да мога поне 6 мес.
 Вчера на Благовец и аз получих блага вест - резултатите от БХС са добри  Grinning . Док. ми изписа магнезий,защото и аз имам контракции,не са болезнени,но не ми е приятно това втвърдяване на корема.
 Неки,стискам и аз палци и се  Praynig всичко да е наред !
 Хайде лека нощ,че съм гроги след 12 часово дежурство    Hug

# 126
Emir, много ти благодаря за съвета за киселините... Аз смятам обаче следващия път да говоря с доки за този проблем и понеже той е и хомеопат може да ми предпиче нещо подходящо.

Sasy78, добре дошла  Hug Лека и безпроблемна бременност и прекрасно бебче наесен.

tsveta, наистина бързо си купувай нещо за мазане.. Колкото по- скоро вземеш мерки, толкова по- добре.. Може дори да ти изчезнат тези, които са ти се появили.

esim, много хубави вести наистина... Пожелавам ти още по- хубави емоции занапред Simple Smile  Hug

Айде момичета, аз се отправям към леглото. Надявам се тази вечер да мога да се наспя нормално.  Praynig

# 127
  • До хладилника, който обичам
Знаеш ли къде и кога ще се провеждат?
Мерси предварително Hug

Щом знам дата, ще пиша тук Simple Smile
Ако има някой от Пловдив, на 31.03. има лекция за кърменето в ДКЦ-1 (аз я водя Laughing)

Niki1, струва си да идеш и на среща Simple Smile различно изживяване е от курс. И всичко е от полза, разбира се Grinning

# 128
Бу, ще сме ти благодарни Simple Smile

# 129
Nadina, може ли малко инфо за лекциите на които ти ходиш? Как мога да се запиша? Или вече е късно?

# 130
Бу, сайта не се отваря. Да пробвам по- късно или....

# 131
  • До хладилника, който обичам
Не, аз блея Grinning
www.llli.org

# 132
Емиии.. Embarassed  Embarassed

# 133
# 134
  • София; Дружбето
Мариновах се с олио вчера Crazy милото предлагаше да си слова и домат Laughing Разно е за стри, но моят корем порасна изведнъж, ужасно е голям, като за 6-ти месец, та за това стана белята. Много се двоумя между девата и икаров, че не помня миналият път в какъв ред ги ползвах. трябва да ровя в архивите да видя какви съм ги писала.
За кърмето - ако има кой да покаже е най-добре. Даже ако този път пак ми се разранят зърната мисля да реагирам своевременно и да се възползвам от някоя от девойките от ЛЛЛ (много от, много чудо Blush)

Общи условия

Активация на акаунт