Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 381
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
добро утро!
хубав ден на всички !

Много слънце и хубави емоции за уикенда.
Поздрави от Варна

# 136
  • Испания и Стара Загора
Добро утроо,
 tsveta и аз от миналата бременност нямам стрии,но сега вече видях първите 2-3 и то само о т едната страна на корема.Появиха се още преди 2 седмици.Не се мажа с нищо,защото не  се сещам. Rolling Eyes
Тук също има курсове за бременни,но не съм ходила.Миналия път исках да отида,но ми казаха,че през лятото не се провежда курса.Сега гледам пак ги правят,но аз нямам време да ходя. Tired
Sasy78 добре дошла Hug
Лек и слънчев ден на всички Hug

# 137
Ето ви информация : http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5 за лекциите с програмата по градове.
Все още за следващата лекция няма инфо, на коя дата ще е, но трябва да се следи. Лекциите се водят в Капела Плей на втория етаж в новия мол, започват около 10 часа, входа е 4 лева, който всъщност е куверт за консумация в заведението. Продължителността е според зависи, вчера беше около два часа. Все още можеш просто да отидеш малко преди 10 часа и да си влезеш, но ми се струва, че поради популярността скоро ще стане със задължително записване.
Това са курсовете на списанието, отделно знам, че има подобни в АГ-болница, видях и в сайта на Майчин дом, както съм виждала и реклама на доктор Петинка Цветкова, чиито кабинет съм виждала до Пикадили -център. Отделно вчера споменаха за курс по дишане на Дияна ......., за която казаха, че е ветеран в подобен род курсове и била най-добрата.

# 138
Здравейте момичета Simple Smile

tsveta, извинявай, че се подсмихвам докато чета това, което си писала, но просто си те представям как си се намазала с мазила и от теб се лее олио Simple Smile Все пак е важен крайния ефект...
Аз уж се мажа от време на време, но май ще трябва по- сериозно да се отнеса към този въпрос, защото нищо чудно съвсем скоро да се събудя някоя сутрин със значително по- голяма пупа.

Мисля си утре да ходим с мъжо на разходка и дори съм го склонила да обикаляме магазините. Трябва вече да си купя някое панталонче за бременни, за да съм подготвена. А той милия ми каза, че ще дойде с мен, макар че пазаруването му е едно от най- неприятните изживявания, особено когато и  аз съм там Simple Smile
Последния път ме чака пред един магазин цели 40 мин... но поне не беше сам отвън Simple Smile Имаше още един ентусиаст, който чакаше жена си...  Simple Smile

Надина, мерси за линка Simple Smile

# 139
Здравейте момичета! Колко много сте изписали за един ден. Сега отивам да ви чета, а през това да ви почерпя за 30-годишнината на мъжо.

Ауууу забравих да се похваля, вчера на прегледа док видя пола на бебето.  Laughing Ще си имаме момченце. Направо се просълзих докато ми го казваше. Е, мъжлето позна, и това ако не е добър подарък на РД-то му.

# 140
Особено за тортата как не те досрамя, да я пуснеш  Sunglasses
Да ти е жива и здрава половинката и да се слушате взаимно още много дълги години   bouquet

# 141
Здравейте и от мен  Hug
neky, опитай да си спокойна до колкото е възможно.Прегръщам те  Hug и ти стискам палци всичко с теб и бебчето да е наред Praynig
Gorska_Kitka и аз снощи имах много киселини след като изядох 1 кроасан с карамел Rolling EyesВ такива моменти и аз като arllina взимам Талцид Peace
И аз имам вече стрий между бедрата,тъй като в 1-я месец свалих 10кг.за 2 седмици с моето Sick и неядене.
kiαrrα желая на половинката ти здраве,семейно щастие и професионални успехи!Весел празник newsm59
Да се похваля купих си дънки от"Рени"(ул.Пиротска малък цум 2ет.)-много им се радвам и днес ще ги занеса на шивач да ми ги скъсят Grinning Исках панталон,но от това което харесах в "Дева"(срещу Майчин дом) и в "Рени" все нямаше моя номер Rolling EyesМежду другото в "Дева" имaше хубави панталони на Conti WinkКогато станат готови дънките ще се снимам с тях и ще пусна снимка Grinning Дано да съм помогнала с малко инфо на тези които още не са си купили панталон за бременни.
Хубав и слънчев ден от мен sun

# 142
  • София
Добро утро на всички мами!  bouquet
Виждам, че говорите за стрий, и на мен ми се появиха миналата седмица, само че на гърдите. Аз се мажа с мляко за тяло, но май ще трябва да минаваме към нещо по- силно, не знам  newsm78

# 143
kiarra, да ти е жив и здрав мъжа Simple Smile и да ти носи само радост, да те слуша повече и да ти приготви една кредитна карта само за теб, за да не се налага да му искаш пари   bouquet
Мерси и за почерпката, тези бонбони са ми от любимите.. Simple Smile
киара, много се радвам за хубавите новини. Честито момченце
 Hug

maliby, снощи и моя възлюбен имаше киселини, та се мяташе като риба на сухо... А аз за капак му се скарах да си ляга и да не щъка повече, щото не мога да спя.. Много съм ужасна знам.. Ама като му изцепих, че и аз имам киселини ама не вдигам цялата къща във въздух и той се фръцна и се обърна да спи на другата страна. Абе.. майтап сме ние двамата.. Семейство Адамс. Simple Smile

Аз преди малко разгледах сайта на сп. 9 месеца, в частност училището.. Ама не е честно. Цялата програма е разработена в такива часове, в които работещите майки няма как да присъстват Sad
Можеше да ги направят в събота например... Аз колкото и да имам желание, не мога да ходя нито на училище за родители, нито на курсове и тн... Както и да е... Може знанието да ми дойде интуитивно  Simple Smile

# 144
Здравейте,
киара, честит рожден ден на мъжа ти !!! Да ти е жив и здрав! Чудесен подарък наистина, че ще имате синче Simple Smile ,честито !
За панталоните аз си купих общо два, едните още в началото на бременността с малък колан на корема от Граф Игнатиев под колоните почти до Алабин. А другият от овиезе си го взех, но е с голям колан за корема и се чудя накъде да го запасвам.
Много се радвам, че стана въпрос за кърменето, мен също много ме вълнува тази тема. Незнам дали ще съм от дълго кърмещите, но желанието ми е поне за 1 година, а след това ще видим живот и здраве. Прочетох вчера някои статии от твоя блог, Бу. Даже много се запалих и по ранното кърмене (в първия час) и започнах да се чудя дали би било възможно в нашите условия. Знам, че недай боже всичко може да се обърка, примерно да се наложи секцио (което не искам в никакъв случай, но засега съм с ниска плацента Sad) и всички неща дето ги искам и ги мисля толкова да не станат. Затова уж се старая да не се настройвам прекалено много за тези неща. Но съм  привърженик във всеки случай.. Blush
На лекции също ми се ходи много, но като гледам по това време рано сутринта отпуска ще трябва да си пускам, не ми е хич удобно в тези часове.
Аз още не съм почнала да се мажа, макар че корема се разтяга и как само му се радвам.... много съм щастлива. Мъжът ми тъкмо ми писа, че ми е купил крем против стрии, да видим как се е справил със задачата  Joy. Лятото ми беше купил Нивеа Q10 вместо слънчезащитен крем, защото видял 10 и решил, че е фактор, много се смяхме от неговата самоинициативност. Също така веднъж ми беше купил ежедневни превръзки вместо обикновени, но пък беше много доволен от себе си, че ми е купил скъпи превръзки (демек изгодни в сранение с цената на обикновените).
Хубав ден от мен !  Simple Smile

# 145
Офф изчетох ви.
Неки, стискам силно палци всичко с бебето да е наред. Сега лежи и се опитай да мислиш позитивно. Както са казали и другите момичета, пускай си приятни филми, чети книжки. Дано новините да са добри.  Praynig Praynig Praynig

Аз на курсове този път няма да ходя. А относно кърменето, определено се надявам този път да кърмя по-успешно поне до годинката. Но и аз съм малко като Горска китка, не съм привърженичка на по-дългото кърмене, а и сега като знам че ще имам момченце, още повече.  Mr. Green

Валката, можеш ли да ми сложиш синьо щъркелче?

За стриите и аз много се притеснявам. Нали си купих олиото на Икаров, но когато се намазах усетих ужасната му миризма и направо ми стана лошо. Не очаквах да мирише толкова гадно. И оттогава не съм се мазала. Сега незнам дали да си купя друго или да превъзмогна миризмата и да си се мажа с него.

Момичета, благодаря за пожеланията. Gorska_Kitka от твоите уста - в Божиите уши.  Laughing

# 146
  • София
Кяра, да ти е жив и здрав мъжът, и най-вече да слуша! Wink

# 147
  • Габрово
Kiara, Честит рожден ден на съпругът ти!
В крайна сметка спонсорира ли те за прическа?
Аз ще се почерпя с коктейлче, че лигите ми потекоха като ги видях  Party
И не на последно място честито момченце   bouquet
Неки, дано си има пикочен  мехур бебчето за да не се притесняваш повече. Те резултатите от амниото кога ще са готови?
Аз стягам багажа и днес отиваме на Равда за няколко дни, но и там има нет и ще ви наглеждам  Wink

# 148
Здравейте,
Сега ходих до Майчин дом и ми казаха, че наистина риска за Даун е много малък, но това, че Човешкия Хорионгонадотропин е под нормата, можело да е означава нарушения в кръвоснабдяването на бебето и ми препоръчаха да ми направят Доплер  Sad Доки ми каза, че няма страшно и ще направим Доплер, но някъде към 20г.с.  Shocked Малко ми е стреснато от това Sad
Някой нещо да е чувал по въпроса?
Дано всичко е наред  Praynig
kiara честит ти рожденик Simple Smile

# 149
Kiara, Честит рожден ден на съпругът ти!
В крайна сметка спонсорира ли те за прическа?

Да, даде ми пари в крайна сметка, но с голямо нежелание. Но хич не ми е, вчера се боядисах и сега поне съм с равномерен цвят.  Flutter

kriskata Simple Smile аз не съм чувала за подобно нещо, но стискам палци всичко да е наред.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт