Баба Марта вън вилнее, септемврийска мама дебелее!

• 11 382
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Ауууу забравих да се похваля, вчера на прегледа док видя пола на бебето.  Laughing Ще си имаме момченце. Направо се просълзих докато ми го казваше. Е, мъжлето позна, и това ако не е добър подарък на РД-то му.
Това съм го пропуснала EmbarassedСтрахотна новинка и страхотен подарък ви е направил докито Hug Хриси ще се радва на братче а вие и на син и на дъщеря Grinning
Gorska_Kitka само така Wink те мъжете се глезят повече от нас май newsm78
valkata78 приятно изкарване в Равда,направо ти завиждам,че честичко си организираш такива пътуваня.И на мен биха ми се отразили добре,ама...
kriskata Simple Smile на мен пък този хормон ми е леко завишен(според тях) Rolling Eyes но нищо не ми казаха за доплер или нещо подобно,освен,че не бил завишен с много  Rolling Eyes Не знам какво представява доплера,но ти желая успех и ви стискам палци на теб и бебето Praynig

# 151
kiarra, честит празник на мъжа! да е жив и здрав, да те слуша и обича!   bouquet

за мазилата, и аз имам Икаров ,но миризмата не ми допада. мисля да поровя в нета и да си взема нещо тия дни!

добре дошла на новата мама от варна!  Hug и благодаря на надинка за линка за 9 месеца!

слънчев и усмихнат ден, момичета!

# 152
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН.... LaughingЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!!! АЗ ИМАМ ВЪПРОС , ЗАЩО СПОРЕД ВАС НА НЯКОИ МЕСТА ИМА РАЗМИНАВАНЕ В СЪОТНОШЕНИЕТО СЕДМИЦИ - МЕСЕЦИ.... newsm78 НАПРИМЕР В НЯКОИ САЙТОВЕ ПИШЕ ЧЕ 14 СЕДМИЦА Е ПЪРВАТА НА ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ , В ДРУГИ ПИШЕ ЧЕ 15 ИЛИ 16 Е НАЧАЛО НА 4-ТИ МЕСЕЦ. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАДЕ Е ИЗТИНАТА . АЗ УТРЕ ВЛИЗАМ В 15-ТА И НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ В КОЙ МЕСЕЦ СЪМ newsm12...СПОРЕД ВАС КАДЕ Е ИСТИНАТА??? ПИТАХ ДОКТОРА ТОЙ МИ КАЗА"ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ В 14-ТА СЕДМИЦА , НЕ БИЛО ТОЛКОВА ВАЖНО МЕСЕЦА....." Е ДА АМА АЗ ИСКАМ ДА ЗНАМ В КОЙ МЕСЕЦ СЪМ ЗА БОГА!!! tantrum

# 153
Здравейте момичета.
Първо Киара честито ви синьо щъркелче, и честит рожден ден на мъжо ти. Да си изкарате веселко довечера  bouquet.
neky почивай си сега щом така са казали и не го мисли много да си вкарваш паранои.

За анкетата гласувах с първата опция под година, и по точно до 4 месец кърмих. Голямо мъчение беше, докато да се нахрани, после цедене и то дойде време за следващото хранене. Общо взето са ми неприятни спомените, но пък беше така поради малкото информация, а и ме беше хванала една криза след раждането на Ади, та така, сега се надявам да кърма повече - поне ще направя всичко което зависи от мен.

Стриите, какво да кажа и аз се обзаведох с няколко нови още преди 2-3 седмици. Не знам и аз как се появиха докато ги нямаше и прас, а уж се мажа, вярно не всяка вечер, но редовно.

Аз да ви кажа нещо пак ме тресе хормона. Мъжо откак почна и втората работа съм по цял ден сама с детенце и на моменти така ме вбесява че не знам. А нашия като се прибере вечерта и все му се спи, абе тъпотии. И ся майка ми като се обади и ми разправя '' аз ако може да съм и при вас и тук ( работи в Кипър ). Та Ади нещо пак ме ядоса и му викам аз '' Марш оттатък '' - и тя , ама ти не му викай сега тои усещал бля бля. Е не знам хем криво ми стана че е права, хем де да знам на моменти честно ви казвам наистина лудите ме хващат... та така казах и '' Млъкни моля те Мариана '' и тя '' Хубаво целувам те '' и затвори.

Ми ревнах кво да ви кажа, не знам даже що ви го пиша тва...
Ама много смотано ми стана. Айде да бягам, че дребуса иска внимание...

# 154
  • Габрово
*clara* , то нормално  мъжът ти да е изморен вечер, ама знам, че и на теб не ти е лесно цял ден с детето щото и аз съм така.
Жалко само, че майка ти го е отнесла.
Моя се прибира късно вечер от работа и в рамките на час успяваме да се скараме и всеки си гледа тв в отделна стая, а и спим отделно , понеже той ми даде ултиматум или него или детето да изебра (за в кревата) и аз избрах детето и си се ширим двете на спялнята, а той като е отворен се свива на дивана Twisted Evil
Та maliby , не ми завиждай, че ходя нагоре надолу из България- то е от зор, че иначе изтрещявам тук сама  Sad
И понеже моите планове никога не се получават та сега колата се счупила и вероятно чак утре ще е готова  и само където се настроих за днес, че ще ходя  #Cussing out

# 155
Ето ви информация : http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5 за лекциите с програмата по градове.
Все още за следващата лекция няма инфо, на коя дата ще е, но трябва да се следи. Лекциите се водят в Капела Плей на втория етаж в новия мол, започват около 10 часа, входа е 4 лева, който всъщност е куверт за консумация в заведението. Продължителността е според зависи, вчера беше около два часа. Все още можеш просто да отидеш малко преди 10 часа и да си влезеш, но ми се струва, че поради популярността скоро ще стане със задължително записване.
Това са курсовете на списанието, отделно знам, че има подобни в АГ-болница, видях и в сайта на Майчин дом, както съм виждала и реклама на доктор Петинка Цветкова, чиито кабинет съм виждала до Пикадили -център. Отделно вчера споменаха за курс по дишане на Дияна ......., за която казаха, че е ветеран в подобен род курсове и била най-добрата.
Надина, мерси за инфото  bouquet
А каква е тази Дияна???И къде можем да посещаваме курс при нея?
Аз работя и мисля,ако има нещо през уикенда да го посещавам засега.Или пък по време на болничните през август.
Ако има мами от Варна-да се срещнем и да ходим заедно Hug

# 156
Честито на всички рожденници!Здрави ,усмихнати и позитивни!Весел празник довечера!  chef bowuu

# 157
хах:)) вие ме взехте на базик с дългото кърмене и момченцата:))

малиби, те по принцип мъжете са големи актьори. Леко да ги болне нещо и вече едва ли не лягат на легло и са пред умирачка... Моя възлюбен отдавна не се пробва с тези неща, защото знае, че среща голямо неразбиране от моя страна  Crazy

# 158
Здравейте момичета! Колко много сте изписали за един ден. Сега отивам да ви чета, а през това да ви почерпя за 30-годишнината на мъжо.

Ауууу забравих да се похваля, вчера на прегледа док видя пола на бебето.  Laughing Ще си имаме момченце. Направо се просълзих докато ми го казваше. Е, мъжлето позна, и това ако не е добър подарък на РД-то му.
ММММММММММММММ Вкуснотии!  chef
Да ти е жив и здрав!И любов,любов ,любов!!! Grinning

# 159
Gorska_Kitka аз изобщо не съм те взела на бъзик. Просто и моето мнение е такова, без да се обижда никой. Някак не мога да си представя едно ходещо и говорещо дете, да бъде кърмено. Но това са си моите разбирания, в никакъв случай не искам да натрапвам мнението си на някой. Затова просто се моля да успея да кърмя една година, дано този път не срещна толкова трудности, колкото първият път.

Благодаря още веднъж на всички за хубавите пожелания. И аз се надявам довечера да си изкараме добре, че не съм излизала от 8-ми март. Дано само не ми се приспи рано-рано, че ще разваля настроението на рожденника.  Laughing

# 160
  • София; Дружбето
kiarra, да ти е жив и здрав юбиляра и много да те слушка Hug Честито и за момченцето, ще ставаш свекърва, а Wink
Аз се сетих, че съм се мазала с олиото на Бюбхен, точно заради миризмата на това на Икаров. Довечера щ ходя да си купя.
В другата ми отчетна залагат дали моето бебе ще е момиче или момче , извисляват по всякакви таблици и всички са заложили на мъжко Crazy

# 161
Привет и от мен!Не съм писала от доста време,че ни се бъгна компа. SadНо вие не сте спрели да пишете-цяла тема съм изпуснала,но ще си наваксъм да я прочета! Hug
Честито на маминките видели пола stork-boy stork-girl   bouquet
На тези,на които предстой изследване стискам палци Turn-l

Е момичета аз отивам да ви чета и после пак ще пиша. Hug

# 162
  • Испания и Стара Загора
kiαrrα да ти е жив и здрав рожденника и повече да те слуша  bouquetИ честито за  stork-boy
Аз преди малко се върнах от лекар.Изследванията са много добри.Нямам бактерии в урината и според док кръвта в урината е била от малко камъче или песъчинка от бъбреците.Важното,е че вече съм добре и се надявам до 22.04. да не ми се налага да ходя повече по лекари. Praynig
maliby при мен киселините се появяват,когато ям нещо с карамел- Туикс,крем-карамел и други такива.Затова гледам да не ги ям. Peace
 dundito 2 4 месец започва в средата на 15 седмица.На линийката ми пишеше 14с и 3дни,когато започнах 4 месец. newsm78
kriskata Simple Smile не съм чувала за този Доплер.Надявам се всичко с бебето да е наред. Hug

# 163
Привет на всички!
Още не съм ви изчела...
Систъра гледа цяла седмица Даниел и днес са излизали, карали колело, тичали с другите деца, премятали и накрая прибрали се, облякла го е дена пижамка на Моника с мечо Пух, казала му да ходи да ляга, че ще дойде тя след малко. Той си взел колата и отишъл да легне. Като отишла систъра след като пооправила едно мляко, той - заспал. Пу-пу, много я слушкал.
Друго детенце викал "Мамо, виж, самолет" и Дани и той "Мамо, иж, самолет"

Приели са помощите за майки- студентки редовно и за майки на близначета
 smile3501

Слънчев ден!

# 164
valkata78 и аз съм така и  Crazy в къщи сама и моят мъж като на *clara* от време на време ходи да работи допълнително и все е изморен и все няма време за мен Rolling EyesПо цял ден съм сама,а и вечер все едно съм си сама SadТи поне си имаш Алекс Grinning а аз в това хубаво време...и всички са на работа... Cry Кофти е,че си се настроила за днес, и аз се сдухвам когато съм планирала нещо,а то не става.Но все пак ще отидеш,така,че се зареди с много слънчево и морско настроение HugИ да донесеш и на нас малко лятно настроение Wink Аз всяка година посещавам Равда,тъй като Несебър ми е любимият курорт и всяко лято съм там-страхотно е и да си изкарате добре с Алекс Grinning
Gorska_Kitka за щастие моят мъж не е от тия сигурно щото си го глезя по принцип(освен в моментите когато съм яхнала метлата)но познавам много такива Stop
tsveta незнам ти какви предпочитания имаш,но аз ти пожелавам момченце,тъй като вече си имате Миша Wink
anita29 щом и при мен е така,ще да е от карамела,не бях го забелязала  newsm78 ама и аз ще избягвам занапред карамела Wink
pepejeans имам малко глупав въпрос Embarassed, но дали тези помощи ще важат за прекъсналите редовни студентки?
Занесох си дънките на шивач и утре ще си ги взема.Времето на вън е разкошно,но няма с кой да изпия едно кафе на слънце всички са на работа или са ми далече Cry

Общи условия

Активация на акаунт