ПЛЕВЕН - 90

• 13 418
  • 316
  •   1
Отговори
# 45
Аз залагам на 27.04 - много добре ми звучи  Peace  Много здраве на Диляна - ако се видите пак Simple Smile

Детелинка, как е Меги?

Дивиана, ти поправи ли се? Аз от 4 дни почнах да повръщам-хората спират по това време, ма нали все не съм със света. Таман оная седмица виках на Анатоли лошо,лошо, но поне не връщам,че като помня Пламенката как се беше измъчила, ей на сполетя ме.

# 46
Грета,тризнаците изписаха ли ги?В Плевен ли са си вече?

Не съм се чувала с майката няколко дена.  Още не са. Бяха им обещали миналия петък, но са се отказали. Още малко да порасне малката близначка.

# 47
ДеЩо, руснаците винаги са правили страхотни филми, пускам го да си го тегля и аз.....само дето става ужасно бавно. ((((

Дикси, 29ти повече ми харесва. ))) Ама да ти кажа.....аз така се канех, канех, избирах дата.....и накрая Калина така хубаво си я избра, че ме заби в земята. )))

Аз да споделя, че малко се притесних вече. Калина 2ри ден почти нищо не иска да яде, и на всичкото отгоре не е и акала, което при нея изключително рядко се случва. Днес като легна на обяд и откара близо 3часа сън. Иначе температура няма, играе, мрънка малко повече от обикновенно. Не знам какво и става.
Да се редактирам, след като я преобувах към 17ч и направих масаж на коремчето....и преди малко имаше ако като за 2дни. )) Възможно е и да и е било тежко на коремчето, ще видим сега на вечеря как ще е. ))

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 19:24 от Mirama

# 48
  • Плевен
Атракция,ти къде се губиш бре мила??? newsm78
Пожелавам ти скоро повръщането да отмине,че и аз знам колко е гадно. Tired

Детелинка, как е Меги?
Благодаря добре е,вече не хърка,онази вечер я проверявах дали диша,толкова е безшумна вече.
Утре сме на контролен преглед.

# 49
Мира, при мен супер бързо стана и регистрацията и тегленето, а сме на Евроком обикновен някакъв

# 50
Дивиана, ти поправи ли се? Аз от 4 дни почнах да повръщам-хората спират по това време, ма нали все не съм със света. Таман оная седмица виках на Анатоли лошо,лошо, но поне не връщам,че като помня Пламенката как се беше измъчила, ей на сполетя ме.

Олеле, що така... Sad Дано ти минава скоро, че е голяма гадост. Hug
Аз съм малко по-добре. Преди ми беше лошо от сутрин до нощем, ад непрекъснат. Повръщах също така по веднъж, два пъти на ден. Сега рано след обяд ми почват мъките и така до вечерта - все ми е лошо. Tired И ми горчи, горчи... Sick
Пробвах в най-гадните моменти да си слагам свещички Вомитосхил. Никакво облекчение.
Утре сутринта съм на ЖК. За първи път.

Мира, ами какво да ака, като не яде детето... Дано не се разболява. Може ли да е от зъби?

# 51
Само да се похваля, че моята кума днес роди момченце. Подрани с 1 месец бебока, но не е много мъничък-2,700.
Ще има ново попълнение в Градската Simple Smile

# 52
Ей,страхотно.Днес много бебета-точно на Благовец.Да са живи и здрави и те и техите семейства.
Някой знае ли кога ще се сменя времето?Не беше ли тази седмица?

# 53
Silvipl, добре дошло на бебчето, ново  попълнение към плевенчанчетата! Здраво и силно да расте, да радва всички, които са го чакали с непърпение и любов!

# 54
Само да се похваля, че моята кума днес роди момченце. Подрани с 1 месец бебока, но не е много мъничък-2,700.
Ще има ново попълнение в Градската Simple Smile
Честито и на теб и твоите близки! Боян - едно звучно и силно име:)))  bouquet

Стрелките се мърдат напред в последната неделя на месец март т.е. 29-ти.

# 55
Честито на новите майчета  Hug
Да са им живи и здрави дечицата .
Арита, хубаво е пак да те виждам из темата Simple Smile
Нади,това михаела ли е на снимката ? Колко е порасналааа и каква коса само.
Дивианка, напълно те разбирам. При нас май ден не минава без пошляпване.Мале,големи драки са и инати.Постоянно някой някого дърпа,взима му играчката от ръцете, бутат се ,скубят се,щипят се.Ад някакъв е по цял ден.И рев. Не знам кой вика ,че му е скучно без децата като са по цял ден на градина или ясла,но аз да си призная си почивам. Вярно,че като решат се забавляват двамата,но обикновено и това е съпроводено с някаква изненадка за мен Simple Smile

# 56
nomadka, много интересно и заинтригуващо ми е тълкуването на рождената дата на мама Ася и бебчето й, като се чуя тази вечер с нея, ще й го предам, убедена съм, че ще го приеме с удовлетворение, благодаря ти  bouquet!
А пожеланията и поздравленията ще ги прочете  сама, като я изпишат с бебчето, нека сега си почива и да се възстановява бързо Hug, иначе с удоволствие бих й ги предала поотделно и дословно!
Джина,  Hug за Ивайла и Здравко и най-вече за теб, твоите проблеми са двойни, но пък и радостта и щастиено ти са също двойни!

# 57
  • Плевен
Може да сте писали,но аз така и не разбрах как се казва бебето.
Нашата лятна количка е Галакси и на Люси не са му висяли краката. Разнищихме ги тези крака отвсякъде. Laughing

# 58
  • Плевен
Честито бебче и на кумата на silvipl.
Бързо възстановяване на двете майки.
Пламенка, никой не е споменавал имена. Арита, как се казва бебето?

# 59
Много здраве имате от Ася! Беба си няма име още, но била много хубава, като от реклама  Flutter Имала и черно мъхче за косичка. Вече е тоалирана и с пижамка Simple Smile
Ася е ОК, щастлива.

Атракция,ти къде се губиш бре мила??? newsm78
Пожелавам ти скоро повръщането да отмине,че и аз знам колко е гадно. Tired
А,дано  Hug  Имах много писане на работа и се поизморявам до вечерта и почти не сядах на компа.

Арита, здрасти! Дано не се включиш пак чак на следващото раждане на някое бебе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт