ПЛЕВЕН - 90

• 13 475
  • 316
  •   1
Отговори
# 165

Голяма разходка наистина,днес много народ видяхме-ДеЩоВиди с хубавата Елена/която си има вече фибка на косата Laughing/,nomadka и спящия красавец Кирил,desi_tanova с Ана,silvipl и синеока Натали....Така ми е хубаво като има слънце вече Sunglasses
Бобо и Стелчето ня видях-язък.........

Браво бе! Аз като съм мъж не съм ли човек, а?

# 166
  • плевен
И ние излизахме-бяхме по центъра,после в градската но като не познавам никоя от вас може и да сме се разминали,но откъде да знам коя коя е  newsm12

# 167
И ние излизахме-бяхме по центъра,после в градската но като не познавам никоя от вас може и да сме се разминали,но откъде да знам коя коя е  newsm12

Ей за това си правим срещи   Mr. Green   Заповядай следващия път   Hug

# 168
  • плевен

Ей за това си правим срещи   Mr. Green   Заповядай следващия път   Hug

Благодаря ще се постарая да дойда Hug

# 169
Грета,заслугата този път си е изцяло твоя Simple Smile
Момичета,да ви благодаря за идеите за испанката музика,но да си призная тази ми е малко по-по така,сложна имам предвид. Идеята ми беше за нещо по музикално,нещо от сорта http://www.vbox7.com/play:18021ac3,макар че това е доста експлоатирано. Ако някой е гледал първия епизод на Емигранти с Мартин Карбовски,там пускаха много такава музика,направо страшна. Наскоро гледах и един филм,за едни младоженци,дето попадат в Мексико,абе там пак имаша такава музика дето ми се иска. Ама като не знам какво да търся Sad
Деси, я пак да те питам - какво даваш на Яна за пресичане на грипове разни без цитросепта ?

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 22:13 от Djina

# 170

Деси, я пак да те питам - какво даваш на Яна за пресичане на грипове разни без цитросепта ?

Ми нищо. Аз при сополи вече и него не давам, оставям я да си се оправи сама, влачи ги две седмици и спират. Сега като беше с температурата и го дадох, също и Есберитокс - на капки е, много помага, ако има нещо на носа и гърлото да не слезе надолу... При зачервено гърло също нищо не и давам. Не знам какво имаш предвид под грипове...  newsm78 Температура под 38 и половина -39 не свалям, освен, ако не е била така цял ден - тогава и давам вечерта преди да легне нурофен - той и действа светкавично. Сега последният път беше много омаяна от високата температура и успях да и увия краката с едни тензухени пелени намокрени с оцет и отгоре и обух чорапи.
И провеждаме яко психоатака, сигурно ще ви се стори лудост, но аз не се шашкам от тия болести и се опитвам да го внуша и на нея... Много я гушкам, почти постоянно съм залепена за нея, пея и, чета и, последният път баща и се караше на температурата по телефона да се маха и да остави детето на мира  Crazy Чела съм разни такива неща, но понеже ще ми се смеете няма да влизам в подробности. И много я калявам, не, не много, просто ходи по-гола от другите деца. Сега баща и разправя, че в София се къпе във ваната и от време на време излизат за секунди на терасата и после пак влиза във ваната - сменя горещо и студено -мн полезно е... Кво друго...чай  пием много билков - всякакви видове, с мед, плодове и салати много яде...
Общо взето това - профилактика и спокойствие, дано не ни стига нещо сериозно да чукам на дърво.
Не съм сигурна дали ти помогнах Джина... предполагам бих търсила хомеопат и фитотерапевт, ако вземе някое дете да боледува повече, за мен не е нормално да ги тъпча с лекарства,  за антибиотици да не говорим.

# 171
Люска, Яна също я беше страх от вятъра на тази възраст. Полудяваше, че ще и отнесял шапката, косата и щяла да отлети, фибите, държеше си ластиците  Joy
Кво правехме - и на него май се карахме, ако и друго сме правили не го помня... Викаше му "Ей вятъркооо!" и размахваше пръст.
На морето като беше болна и я беше страх пак от вятъра и шума на вълните, казваше супер сериозно: "Ей вълнички! Няма да мокрите на тати крачетата!" и пак размахваше пръст

Чакайте да ви пусна нещо смешно http://vbox7.com/play:5054ca7f
В един момент спрях да снимам, за да мога спокойно да тичам и викам по тях като в същото време бутам и Елена да заспи... И накрая минаха напук на мен пред средата на локвата, влязохме в заведението, събухме ги и краката им бяха мокри.

Ето тук са другите клипчета http://vbox7.com/user:dshtovidi?p=allvideos

# 172
Деска,есберитокса имах предвид  Peace
А за останалото винаги ти се възхищавам ,аз не съм толкова смела,а и самата аз мразя студ,мразя да излизам,когато не е хубаво времето,а пък абсурд да изляза от топло на студено Simple Smile Така че е абсолютно невъзможно да науча децата така. Иначе за хомеопат аз досега не съм чула за такъв в Плевен,а до София няма как да ида. Ходила съм веднъж при Пандурска,но не бях очарована.А и да си призная в трудни моменти няма да издържа и пак ще дам АБ> На мен ми се иска по-скоро да намеря някакви хомеопатични лекове,които да помагат да предотвратят по-тежки болести още в начален стадии. Здравко сега има лека хрема и покашля отвреме навреме и косите ми настръхват.Лекарката го гледа и слуша днес,няма нищо,ама той така от няма нищо и хоп пневмония.
Да питам по този повод някой давал ли е сироп Бронхиалис Хел? Доволни?

# 173
Хомеопатията е търговия в чист вид и почти никаква медицина.

Разбира се - лично мнение.

# 174
  • Плевен
ДеЩо,възхищавам се на такива майки като теб, Hug...за съжаление аз съм от мнооооого бъзливите. Tired
Сестра ми практикува като теб,относно хреми и т.н.опитва се да ме превъзпита и мен,но аз нещо не вдявам.... Whistling

# 175
  • Плевен
Да питам по този повод някой давал ли е сироп Бронхиалис Хел? Доволни?

Чувала съм доста добри отзиви за таблетките Бронхиалис хийл.
Лекуваме ангините на Траяна с Ангин хийл вече доста пъти.

Аз вече практикувам като ДеЩо , температуропонижаващи чак , ако вдигне над 39 и нещо. Предната седмица единия от дните целия поддържаше 39гр и въобще не съм давала Нурофен , камо ли Парацетамол съдържащи... само хомеопатични и билкови препарати. Пием много чай, сутрин това ми е първата работа, преди да си направя кафе правя чай - билков - лайка, липа, маточина, салвия - градински чай и т.н. До преди 1-2 месеца сутрин пиеше фреш от моркови и сезонни плодове, но след едно боледуване януари месец изведнъж ги отказа и не я насилвам хич, все някога ще го пропие пак, но е много добро профилакти1но средство. Другото ДеЩо е писала - Есберитокс или нещо с Ехинацея. Няма как да не боледуват децата, но поне да изкарват по-леко болестите.

... Много я гушкам, почти постоянно съм залепена за нея, пея и, чета и, последният път баща и се караше на температурата по телефона да се маха и да остави детето на мира  Crazy
Ей тук и аз така действам, лудост не лудост, всичко може да помогне. Особено като я слагам да спи и й повтарям да гони болестта и като се събуди да е по-здрава ...  Crazy

ДеЩо и ние ще му се караме на вятъра... при Траяна явно причината е друга, но още не ми е казала каква е, не е от суета  Grinning. Ей тук много се накефих на Елена  Hug http://vbox7.com/play:39fa452a Joy hahaha

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 00:48 от Люсил

# 176
Добриютро. И за да няма грешки :
http://www.optimiced.com/wp-uploads/2007/08/imgp3676_coffeecup_ying_and_yang.jpg

nomadka и спящия красавец Кирил,

Браво бе! Аз като съм мъж не съм ли човек, а?
ftall,прости ми грешката неволна ooooh!.Аз се бях прехласнала по спящия красавец.
Следващия път ще черпя!Биричка примерно Laughing

И да ви каза-аз съм се опекла на детска количка,новия вид тен се появява след упорито и продължително "митльосване" на улиците,бутайки количка.Иначе казано ръцете ми от китките надолу имат тен,смешно,странно но си е факт.
П.П. Има мераклии днес за Кайлъка?Или пак ще сме из Градската?
И да ви покажа един арестант hahaha
http://www.album.bg/sweetheart_bg/images/12509465/

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 11:37 от Дивиана

# 177
Аз съм и за Кайлъка и за Градската, само изберете къде   Hug

# 178
Константина на мен ми се струва, че вчера те видях, но сигурно вече се прибираше, а ние отивахме към Градската, беше със слънчеви очила, ама ме досрамя да ти се обадя  Embarassed
ДеЩо, страхотни клипчета, особено там където Ели чете и се плези много се смях.

# 179
Еееее,да си по-срамежлива от мен ли?Свиркай де.Аз иначе понякога съм блейка и не видя...Днес ако излизате да се обадиш непременно,най-вече ако видиш голяма женска компания/може и смесена ако дойде някой татко/ която е много шумна Laughing.
Дайте вярно да се разберем нещо?Ако искате в Градската,че на някой Кайлъка може да му е далеч.По обяд?
Пу първа:35:

Общи условия

Активация на акаунт