118 DE: Голямото разчепкване

• 11 118
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Сбъдваща,много ти сериозна и много,много сладка момата Hug
На човек му иде да й схруска бузките

И аз милион пъти съм се питала-защо тия немските деца са по -слушливи,а ние все зяем след нашите,къде ли е загадгата newsm78

# 211
Сбъдваща, много е сладка! И има хубав нокът за маникюр като порасне Mr. Green

viki_hrisa, заведи я на кожен - той ще ти каже най-точно.

# 212
  • Germany
Сбъдваща,много ти сериозна и много,много сладка момата Hug
На човек му иде да й схруска бузките

И аз милион пъти съм се питала-защо тия немските деца са по -слушливи,а ние все зяем след нашите,къде ли е загадгата newsm78

Ако някой намери отговора на този въпрос да ми се обади и на мен  ooooh! защо моите имат такива силни гласове, а немските деца не можеш да разбереш плачат ли смеят ли се  Confused Rolling Eyes и са    дисциплинирани повечето - падни, стани всичко правят децата, моите са вечно със собствени виждания по въпроса  Twisted Evil

# 213
Според мен разковничето е, че на германките не им пука и ги оставят да се тръшкат по улиците и децата виждат, че няма 6-5. а пък нас като ни е срам да не се изложим ..и ни се качват на главата ooooh!

Аз снощи бях в подобна ситуация в супермаркета - след като на всяко пазаруване буквално по 1000 пъти обяснявам много търпеливо, че не се пипа всеки продукт и не се взима ..и я карам да го връща обратно ако няма да го купуваме ... най-накрая ми падна пердето и я оставих да реве и да търчи ревяща след мен след поредната истерия, защо нямало да купим еди какво си и защо трябва да го върне на мястото Tired

# 214
ако не сте разбрали - аз да ви кажа -  Риен е много луда Crazy Риен,  пристигна - чакам напътствия Hug
Да не е пратила торта? Crazy Ама за това напътствия не требе newsm78
Подбирам дечурлята на цирк Grinning

# 215
  • Варна
Според мен разковничето е, че на германките не им пука и ги оставят да се тръшкат по улиците и децата виждат, че няма 6-5. а пък нас като ни е срам да не се изложим ..и ни се качват на главата ooooh!

Аз снощи бях в подобна ситуация в супермаркета - след като на всяко пазаруване буквално по 1000 пъти обяснявам много търпеливо, че не се пипа всеки продукт и не се взима ..и я карам да го връща обратно ако няма да го купуваме ... най-накрая ми падна пердето и я оставих да реве и да търчи ревяща след мен след поредната истерия, защо нямало да купим еди какво си и защо трябва да го върне на мястото Tired
Майра,ти все едно разказа за снощното ми(и не само) пазаруване ooooh!Как не видях едно друго дете да търчи,да разнася продукти и да се тръшка?А най ми е ''любимо  ",когато на касата започна да си вадя продуктите от количката и намирам неща,които не са ми били в списък , и аз не съм ги слагала

# 216
Хахахахахахахаха. И моето така. И баш снощи. Хам си пазарува само, хем после надува гайдата що не сме купили еди-какво-си.
Joy

п.п. Аз винаги съм я оставяла да се тръшка, да мята и т.н., но примерно като реши, че трябва да премести всички консерви грах на мястото на червеното вино в реве я подбирам с гагата Crazy.

# 217
Много е сладка Ани4ка  Heart Eyes И май много се прили4ат с Бобо  Thinking

Tinaina И аз това се чудя. Как успяват, а и как не ги е страх да ги оставят така. Тук има деца които се движат сами. Аз не бих го направила макар че сме доста кротко село.

Това го коментирахме неотдавна. Вие на времето 1оо на 1оо сте били по самостоятелни от децата си, самостоятелни в смисъл 4е сте правили пове4е сами4ки. ДнеШните родители много се страхуваме zа децата си.

# 218
Сина ми никога не се е тръшкал и не си е взимал нещо от магазина без да попита. Даже често ми се случва да го питам какво иска и сама да му предлагам разни неща. Но дъщеря ми е другата крайност, сама си взима продукти, сърди се, тръшка се, разправя се с мен. ЕЕееее, по един и същи начин уж ги възпитавам, но се държат по коренно различен, характерчетааа......

# 219
  • Немция
Мараба!

ако не сте разбрали - аз да ви кажа -  Риен е много луда Crazy Риен,  пристигна - чакам напътствия Hug
Да не е пратила торта? Crazy
И на мен на това ми прилича.

Вики, на мен лично са ми се белели стъпалата, след като ми са се запарвали в обувките. Редовно ми се случва лятно време- имам силно потливи длани и стъпала( много привлекателно се описах Crazy).

Не знам дали може да се твърди, че немските деца са по-послушни. Какви дивачета съм гледала само... ум да ти зайде. ooooh! Виж, нямам класация какви са по гласовитост- предполагам, че балканските гласове са по-силни.

Сбъдваща, сладко бонбонче ти е щерката! На теб ли прилича?

Татяна, да- едно време голямо шматкане сами по улиците беше и то в невръстна възраст. Сега  нещата са по-различни....

# 220
http://dnes.dir.bg/2009/03/27/news4205262.html#sepultura

Как мислите дали ще се намерят нарушения в документите на Шейново? Crazy

# 221
Бибит, на баща си приличат и тримата, от мен много малко имат.

Сърф, мътна е тая история, много мътна. И тия партийни намеси.... едва ли сте се разнищи до край. Жалко да дечицата, дано все пак са в обичащи ги семейства.

# 222
  • Варна
А ,за тръшкането и аз ги оставям и като  видят,че ни им минава номера по-бързо им минава лиготията.
Не ме е срам,по ми става кофти ако се опитам да го вдигна и той запищи хептен истерично сякаш съм някоя зверкиня.
Като се тръшне му казвам,че е смешен и по този начин няма да получи нищо,и той много добре знае товазавъртам се
и той много бързо се изправя все едно нищо не е било.Но като,че ли това си някаква криза на 2-3 годишните,Анджи
започна все по-рядко да го прави

# 223
за мен мн трудни са мъжете близнаци... или тези двамата, с които съм се занимавала са изключение от правилото.
имам един екс рак, уж добра душа, ама май не знаеше какво иска  Whistling

а къде мога да си направя що-годе свестен хороскоп?

При Приятелка Mr. Green

Azalee
, да, така е, правя хороскопи. Ако се интересуваш, пиши на лични.
Сбъдваща, голяма бузанка си имаш, наистина, сладурка е!

# 224
  • Немция
Бибит, на баща си приличат и тримата, от мен много малко имат.
Брех, много доминантен ген има мъжа ти. Wink

Моя братчедка какви тръшкащи изпълнения имаше като дете ooooh!- когато я оставахме сама с брат й(тъй като беше по-малка и  според нас неподходяща да участва в нашите игри), тя пускаше тежката артилерия в действие- започваше да се търкаля с рев по тротоарите. Mr. Green Ама като казвам търкаляне, си го представяйте така-обърсваше ги по широчина. Нас ни хващаше срам и я взимахме с нас. Laughing
Но... времето минава, вече го няма този синдром на тротоарния бойкот. Изводът- всичко минава и заминава, децата порастват и ... други номера измислят. Wink

Общи условия

Активация на акаунт