118 DE: Голямото разчепкване

• 11 089
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
  • Germany
Аз да подхвана нова тема - препоръчайте кафе машина за еспресо, нашата се счупи и вече половин година караме на нес кафе - аз го мразя, и не мога вече, та сега имам бойна задача да избера машина и събота да ходим да купуваме. Давайте предложения - само имало едно изискаване да бъдела 15 бара  Rolling Eyes Rolling Eyes каквото и да значи това  Confused

# 151
не е ли нещо за налягането на водата?

# 152
А, стига ми тая техника  Stop Вкъщи след поредица бременности, като заявих, че не искам вече парфюми за подарък и бях затрупана с уреди ooooh!
Радвам се и на козметика, и на бижута, абе изненада е, ама хубава Mr. Green

# 153
бар..............е как не знаете бе. един бар е 3 ракии. ае сметайте Mr. Green
бар, това е единица мярка за наблягане Laughingколкото повече барове или бари hahahaтолкова повече налягане. ако е много-бумммммммммммммммммммммммм

аз се радвам на кеш. ужасна материалистка съм..........инак се радвам на лично направени неща. рисунка, някоя крива паничка.........
всичко останало си купувам сама. най-мразя глупави подаръци. парфюм ползвам от 20 години един и същ, шинел номер файф. ква изненада е, ако някой ми го подари. никва.

# 154
  • Germany
абе знам аз какво е бар, като мерна единица, но не съм запозната как действат кафе машините и защо и как, но щом трябвало 15, значи 15 сега няма да се дърпам я  Laughing

# 155
Деси, zависи от бюджета ви, има маШинки zа 100? и zа 2.000?  Wink
От ли4ен опит мога да ти препоръ4вам Гаджа http://www.gaggia.de/ като марка, наШата иzглеждаШе (говоря в минало zаЩото баЩа ми си  я вzе в БГ  Crossing Arms) като таzи http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/45463.html  но по стар модел (от преди 15 години, смятай колко дълго иzдържат  Crazy)

# 156
ние пием нес кафе от години. неам подобни проблеми. а за барта, ми колкото повече, толкова по-добро кафето май. изкарва му демек всичките сосове.
грамчо имаше страхотни професионални машини за кафе. требе да го питам дъл му се намира още някоя.......

# 157
сърф, кво ще кажеш душа за раците.

Най-общо, че тях най-лесно ги различавам от всички зодии - или са много слаби и изпити или едни такива кръглички с топчести глави. Laughing Умирате да нахраните всеки и са голями маниаци на стари вещи. Не задължително антики, а просто стари вещи. И винаги имате заделени пари без да сте скръндзави - просто, ако имаш да взимаш заем и имаш някой приятел рак на близо винаги можеш да го потърсиш за помощ. Сексуално - първо трябва да си нахраните, нагушкате партньора и тогава го сексвате. За повече - както е казала приятелчето - часът на раждане играе роля Wink

Машините за еспресо на Гаджа са върха - потвърждавам. От по-евтините Де Лонги не са никак лоши. Peace

# 158
  • Germany
Еее, Сърфата, ще излезе голям познавач на рачешката душа  Laughing Laughing

П.П. от мен по глям плюшкин надали може да се намери  Mr. Green Mr. Green

# 159
освен за заделените пари, за всичко позна............ей ся ще се замъкна на битака Mr. Greenумрем за непотребни нещица. а и мебели обичам ползвани. някак си имат дух. пазя какво ли не. неслучайно имам две мазета под наем.

# 160
за мен мн трудни са мъжете близнаци... или тези двамата, с които съм се занимавала са изключение от правилото.
имам един екс рак, уж добра душа, ама май не знаеше какво иска  Whistling

а къде мога да си направя що-годе свестен хороскоп?

МГМ, погледни снимките от подписа на сърфито и премисли пак, дали да се запътиш към мрачна германия  Wink
сърфи, как се постига тая преса след раждане?

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 11:55 от Azalee

# 161
  • Germany
Аз пък огромен таван, в който не може да се влиза вече от нИща  ooooh! Верно това за заделените пари ме очуди малко, ама викам ще си мълча, може пък Мата да скатава редовно някой ойро  Wink При мен всичко е до дупка, това е принципа, иначе съм неспокойна, че има останали пари за изхарчване  Laughing Laughing

# 162
  • в сърцето на един мъж...
за мен мн трудни са мъжете близнаци... или тези двамата, с които съм се занимавала са изключение от правилото.
имам един екс рак, уж добра душа, ама май не знаеше какво иска  Whistling

а къде мога да си направя що-годе свестен хороскоп?

При Приятелка Mr. Green

Що да са трудни близнаците? Имам два такива у дома - мъжов и татко. Верно, че като ги удари лошия близнак, настава екшън, ама ако им влезеш под кожата и знаеш как да ги обработиш - по-добрички от тях нема Mr. Green

# 163
ШоШи, Деница и аз я гледах. Не я познавам, но още като и чух името и се обзаложих с мъжа ми, че е българка. Ама много се смееше, не знам, може би от притеснение. На някои от въпросите определено беше по-в час от партньора си  Wink.

И аз по името се досетих, 4е стом няма акцент на рускиня, значи 100% беше БГ. Но тъйкато не го хванахме от самото начало, така и не можахме да разберем до края кой е спечелил баса, но още днес ще му обясня как стоят нещата  Laughing . И на мен ми направи впечатление, че много се смее сладураната, но нали сме БГ нормално е да сме по-емоционални. По голямо впечатление ми направи момчето. Беше симпатяга, но не мисля че реакциите му спрямо нея отговаряха на добре възпитан мъж. Не е ъадължително тя да му допада, но да проявява така видно НЕудовлетворението си спрямо нея............. Twisted Evil.....ме подразни.
 И аз не познавам момичето , но я поздравявам за рещителността, знанията и представянето й!  Peace

# 164
Аз пък огромен таван, в който не може да се влиза вече от нИща  ooooh! Верно това за заделените пари ме очуди малко, ама викам ще си мълча, може пък Мата да скатава редовно някой ойро  Wink При мен всичко е до дупка, това е принципа, иначе съм неспокойна, че има останали пари за изхарчване  Laughing Laughing

и аз съм така, деситке. квото имам, опуквам. и като бачках беше така и сега е така. колкото и да имах, пак заминаваха.........
добре че е мама, че инак вечно щах да одумквам диспото..........а по едно време ми беше 19 000 евро Mr. Greenизлишно е да казвам колко пъти съм го изразходвала. затова го намалих, че инак лошо..........мисля даже съвсем да го махна.

Общи условия

Активация на акаунт