Отговори
# 195
Gotovo, smenena. Mersi Mariaf.      V momenta sym v banqta i pazq Mishi dokato si igrae. Izobshto s otvarqne na ochite se zapochva - gae vynka ili kype dusha. slusha muzika.    Ako ne se razvali vremeto utre s Venush sme zamislili sreshta v parka do patilantsi. Drugi jelaeshti?

# 196
Ави, да ви е живо и здраво порасналото момче! Най-щастивото детство му желаем!  newsm67

Ренка, бързо оправяне на малкия герой! Душата малка да я напрегръщаш хубаво!  Hug

МарияФ
, бързо да се оправя и Филип! Аз психически претръпнах от болестите на Мими вече.  Hug На концерта те видях, с новата риза си, нали?  Wink

Aмаретка, стаята стои определено по-добре, отколкото в магазина. Вече и домашните се пишат, няма почивка, хей!   Laughing Честита племеница! Да расте здрава и щастлива!

Ирини, аватарът ти е много весел! Как е Спаси?

bazel, ставаха докато бяха топли, после отидоха в кофата! Как е Вики? Ние запушеното носле го лекуваме със солен разтвор, ако не помага, капя по малко Виброцил.

venush, аз нали никога не бях правила и си викам да пробвам. Ма сигурно няма да повторя.  Mr. Green

alexal, а аз си мислех, че само моето няма интерес към боядисването, но очевидно не сме сами.  Mr. Green Приятна почивка!

DZ, ти само хвърляш по някой и друг ред, но не казваш как сте?! Simple Smile  Стели, а вие?

bebe_dundi, Кузманка, как е бременеенето? 

Меги, да ви завиди човек! Хвърляй снимки де!

Доничка, фасадата ти е хубава! А Хриси се справя супер с гъдулката!

При нас всичко по реда си - температура през уикенда, повръщане в понеделник (слава Богу само веднъж), вторник и сряда - диария (даже няма да ви описвам в какъв вид бяха преоблечените й дрехи, че аз не мога да си представя това да се случи без памперс). Бях готова да обвиня детската, но като ми спретна същия номер и у дома, разбрах, че нямат вина хората. Обаче все едно, че нищо не се случва - една щастлива такава, хич няма вид на болно дете. Днес пак имах тест, изобщо на теория съм бетон, практиката обаче ми куца и с двата крака. Снощи пак имахме предупреждение за торнадо и не се плаша от силен дъжд, светкавици и гръмотевици, ама като чуя тези ми ти сирени и тръпки ме побиват.
Казах за гръмотевици, та се сетих да споделя и да питам за вашия опит. Предишния път когато имаше буря мъж ми обясняваше на Мими, че дядо Господ на небето се ядосва, плаче и т.н. (знаете ги тези приказки), та затова гърми, вали и т.н. Мимата обаче упорито го наричаше дядо Мраз, явно защото за друг дядо, различен от нейните си не беше чувала. Зацепи накрая де, и вчера като се разтрещя и заваля пак започна да ми говори за дядо Госи (Господ) и да сочи небето и да се обяснява. Обяснавали ли сте за дядо Господ на малките сладури и как?

Пожелавам ви много здраве и прекрасен уикенд!  Hug

# 197
 Добро утро!
 Марлелка, не съм обяснявала за дядо Господ. Аз на Ванко обяснявах за Великден, страстната седмица и не разбра съвсем. Много е неприятно, когато повръщат децата, да оставим почистването, ама как се мъчат горките.
 И другите болнички да оздравяват.
 Аз по повод паролата да питам за снимките в интернет, притеснявате ли се, когато ги публикувате. Моя мъж прочел  за някой и друг случай и ми забрани да показвам снимки на децата. Сега ще сложа такива при снимките с детската.

# 198
Здравейте  Laughing
Amaretto супер стаичка си имат децата.Как съм си мечтала едно време за двуетажно легло  Crazy
Ренка как се рани така този Бобо?Много прегръдки и дано го удържите да не ходи.Това ми се вижда най-сложно с тази нестихваща енергия  Crazy Бързо оздравяване  Hug

Всички болни дечица да оздравяват  Heart Eyes

Всичките ни бремени мами.Как сте?Как са мъничетата?Алексал,Бебе Дунди,Кузманка  Hug

Марлела ти си наш отличник   bouquet И практиката ще я оправиш няма мърдане .Преди няколко дни в автобуса към София се запознах с един американец,който ходил из Родопите да намери себе си и решение за бъдещия си живот.Ударихме едно философстване 2 часа и по мое предложение вместо към Румъния продължи да пътешества посока Словения.Колко еднакви и близки и колко далечни и различни сме ние хората....

Аз лично не говоря за Бог на Арен,още по-малко под тази форма за дядо ...Бог за мен е всичко край нас и самите ние сме part of it.Ние го оставяме първо той да изкаже предположение за природните явления ,а после му разказваме нашата версия,като гледаме да бъде под форма на въпроси и намиране на отговори.Разказваме му за планети,за звезди,за явления..Искам да си има детската романтична представа,но не искам да свързва красотата на всяко едно природно явление с това,че някой е сърдит,обиден,наказва,дарява....Бурите са точно толкова положителни колкото и хубавото време.Имам по-особено становище отностно религията.За познаването им съм но не и под тази форма.

Мариаф,супер за преживяването и концерта.Познахте веднага на снимката,как  Laughing
Филип бързо да се оправя  Hug Прегръдки за него.

За Великден бяхме до Пловдив.попаднахме в църквата на някакъв чуден поп.За първи път срещам подобен и бях възхитена.Поздрави ни,даде ми лаленца,взе Арен на ръце,влязохме вътре подаде му яйце и свещ да запали.Той милият изпадна в еуфория от свещите и вика; "Всичките искам да ги издухааааааааааам"Арен остана  в Пловдив.Ще ни го доведат за сватбата на 1ви май.Пак ще се събираме цялата рода,чакаме кой ли не от чужбинско.Ние като младоженци не сме се спрели на едно място по цели нощи някъде се броди по забави и това ни дойде много разтоварващо,освежаващо на ежедневието и на взаимоотношенията.Разбирам колко силно човек има нужда от това време понякога.

Меги,Стели,Ирини,Ави,Дз,Венуш,Базел,Доника,Фиби,Алфи....и всички останали.Огромни гушки  Hug   bouquet

# 199
Сърдечни привети на всички!  bouquet

Малко съм изморена, но докато Йони спинка ще скокна при вас. Днес имахме дълга и приятна /с едно изключение/ разходка в гората за билки и люляк ....ммм как мирише само... СТрахотно беше - като всеки път далеч от прашния град и близо до птичите песни и сътвореното от природата. Та след като се поупражних аз в шофирането, спряхме за малко за да отидат баща ми и Йоана до магазина за лампи ПРЕЗ 4-лентовото пътно платно. По едно време виждам как в магазина Йоана се отскубва от него, тръгва да бяга към вратата, която както се сещате е с фотоклетка и се отваря. Честно ви казвам, не знам как се изтрелях от колата и как без да се огледам, пребягах през всичките платна, за да я хвана в средата на първото. Shocked Направо като на филм...Добре, че я видях като хукна още вътре. За какво можеше да стане не ми се мисли, важното е че всичко е наред!  Stop
    В Сливен на Великден си изкарахме страхотно.  Heart Eyes Ходихме на църква в 12 часа и обикаляхме с Бонобонка три пъти около църквата. Голяма красота - стотици запалени свещички блещукащи в тъмнината, камбаните и сърдечните поздрави на всички "Христос воскресе". На другия ден я водихме на Луна парк и покрай нея и ние с баща и си имахме оправдание да се повозим на Виенско колело и на "блъскащи се колички" така и да споделим нейната детска, огромна радост.

Ави - ами случайно мила. Просто това бяха единствените свободни час и минута, в които можех да ви честитя празника. А съм го запомнила, защото и моето момче има тогава РД. Страхотен ден е 22-ри - ден на земята! А пък за нас може би затова толкова неусетно мина тази първа за Дани годинка, защото почти не разбрахме как растеше той за това време. Ти толкова малко разказваш... Sad Simple Smile
mama_meggie - никога няма да забравя и моята първа екскурзия в чужбина, точно в Гърция, накрая на която исках само и единствено да си дойда час по скоро у дома, на наша си земя....И до ден днешен, където и да ходя, най-обичам връщането вкъщи.  Grinning
Amaretto - много хубава детска стая. Heart Eyes Аз от снимки не се притеснявам. И сега щях да ви покажа някои, в подкрепа на горните ми разкази, ама нямам под ръка.  Confused
Rени - ех, този палав Бобо. Бързо да минава гипсовото време и от неприятната случка да не ви остане даже и спомен! Hug
irinii, MariaF - и вас болести да ви забравят и от тук нататък само положителни резултати от градинката!
Марлела - много интересен въпрос за Дядо Боже  Thinking И аз съм на същото мнение, като dennis. Предпочитам да отговям на в последно време редовния въпрос "ЗАЩО", като и обяснявам реалните неща, но по детски начин. Не искам тя да остава с  впечатление, че Бог е този, който прави нещата да се случват. Ако Бог е красота, доброта, мир и любов, то той е на всякъде около нас. Ще се радвам да го открие в себе си....
dennis - наистина е прекрасно за малко да се откъснеш от обичайното ежедневие. Насладете му се масимално!
    Ние следващата седмица сме на Родопите. В къща на хълма, без път до там и без ток. Ще имаме цяло агне и това е достатъчна причина да вярвам, че ще оцелеем. Йоана с нас естествено и каква емоция ще се окаже това, ще ви разказвам като се върнем. До тогава.... много щастие на всички!
 Hug

# 200
Марлела и ние като вас сме болни  Sad От снощи вдига до 38,7Т Tired
Непиша много защото нямам време Sad,Дори сега с една ръка пиша  Crazy
Hug  bouquet Hug

Фибичка   Shocked аууу голям късмет си имала. Направо настръхнах !

Аз пак изчезвам  bouquet

# 201
  • Пловдив
Добър вечер и от мен..... Hug
Чета ви,но все нямам време да пиша!

При мен много промени в професионален план, нови начинания които ми изпиват силите...буквално и гледам повече време да прекарвам с Додо и по-малко пред рс-то.
Иначе сме добре, готвим се за дългата 6-дневна почивка и правим планове за малка екскурзия може би в Гърция.. Rolling Eyes Великденските празници за нас започнаха още в четвъртък /кумовете имаха годишнина от сватбата - празнеството беше като малка сватба от над 80 човека, много смях, подновяване на клетвите и танци до 4 сутринта/, дълги обяди и вечери и в понеделник вече всички бяхме многооо изморени от празнуване... Mr. Green
Видяла съм се в чудо вече с опитите за махането на памперса на Стенли ooooh! Той категорично отказва да ака или пишка на гърне или на тоалетната. Разбира, но не иска, а времето си минава и скоро ще дойде време за градина и не върви да сме още с памперс!

DZ, бързо оздравяване на малкия бонбон.
Фибичка, добре че се е разминал без други неприятни емоции инцидента! Весело ще бъде при вас в планината. Аз да си призная без ток и др.битови удобства не бих се чувствала много конфортно... Wink
dennis, и ние сме на сватба май месец, а после през юни се омъжва моя добра приятелка и колежка. Тресат ме и мен сватбени емоции покрай нея - ходим по магазини за рокля и др.организации и имам чувство че съм била булка преди поне 100 години.. Mr. Green Как е Арен?!
Рени, ужасно е това с Бобо! Предполагам,че му е много некомфортно на малкото разбойниче! Бързо да мина времето и скоро да махнете гипса! Hug
Amaretto, страхотна детска стая! Много детски смях и игри!
Марлела, да се оправя и Мими бързо! Не съм се съмнявала,че ще се оправиш перфектно с английския! Страшно ми звучи торнадо и прочие природни катаклизми, но аз със Додо не съм говорила още на темата за Господ, мисля че ни е рано....
MariaF, завиждам благородно за концерта на Лени! И аз съм му фенка! Бързо оздравяване и на вас!
Ави , малко снимки от РД на Дани чакам...Кога мина тази 1 година... Crazy

Сигурно съм изпуснала нещо или някой,но ме викат за филм...Лека вечер! Hug Peace

# 202
Пак аз да досадя докато дребното спи вече трети час следобеден сън. Уморихме я от разходки днес.

Фибичка, настръхнах направо, радвам се, че всичко е приключило само с уплаха.  Hug Поздрави на Родопите от нас!

steli-ssd, сподели за начинанията. Уморяват те, но се надявам да ти носят лично удовлетвореност.  Hug За Додо и памперса мога само да кажа, че си е доста индивидуално за всяко дете. Сменяй тактиките! Simple Smile

dennis, завидях ти!  Hug Обичам си Мимата безумно, но искам няколко дни да прекарам само със съпруга си. Днес ходихме на разходка в планината и със жалост установих, че с Мими просто не можем да направим хубав преход, такива каквито сме правили преди да ни ощастливи с появата си. Сменяме концепцията и продължаваме лежерно. Радвайте се един на друг!

Амаретка, сладури големи са децата! Как се чувства човек на втория етаж? Спала съм веднъж в едно спално купе на път за Варна, но беше толкова отдавна, че си спомням само теснотията.

DZ, оздравявайте! Утре да кажеш, че всичко е наред.  Hug

Питанката ми за "дядо Боже" или както и да нарича всеки нещото, в което вярва, бе продиктувано от конкретната случка. Не се бях замисляла досега дали е време, как е подходящо да се поднесе и доколко. Още повече, че на този етап (двегодишни) вероятно представите ни - техните и нашите, за света се различават доста. Благодаря за споделеното!

За снимките в Интернет пространството засега не се безпокоя. Още повече, че след като ги споделя, обикновено заключвам албума. На мен обаче сa ми подръка днешните слънчеви пролетни снимки и ще ви ги покажа, а ще покажа и посещението ни на същия парк преди почти година и половина - открийте разликите. Simple Smile На голямото петнисто куче Мими поиска да му изчисти петната, защото било мръсно.  hahaha Онова голямо плюшено нещо е крава, имаше рекламни събития във визитар центъра. И много смях и слънце. Бъдете щастливи!  Heart Eyes
Kennesaw Mountain
Kennesaw Mountain'07

# 203
Топър фечер, момичета!

Фиби, настръхнах цялата от разказа ти! Важното е, че краят на тази ужасна история е щастлив! Поздрави специално Митя, макар и вече с голямо закъснение, от нас с астралния му близнак!

Амаретке, най-сетне и аз видях стаята. Интересна и явно сполучлива е станала щом са доволни децата.

Марлелке, какви разлики, бе мила. То няма прилики. На едните снимки има бебе, а на другите - госпожица.

Стели, успех в новите начинания! Сподели тайната за какво става дума. Така или иначе, ще ти стискаме палци!

Рени, как я карате с Бобо?

Тези дни махнах на Сашко и нощния памперс. Няма инциденти.

Ако не ме прекъснат, ще направя опит да кача снимки от РД.

Приятна вечер на всички!

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 19:32 от Ави

# 204
Здравейте и от мен!

Вчера Георги за първи път да не спи наобяд. Нещо се беше превъзбудил. За сметка на това снощи заспа бързичко вечерта.

За съжаление и този месец не мога да се похваля с двете чертички.

Ави, много са сладки снимчиците, да ти е жив и здрав!

Поздрави от нас!

# 205
Хелоу!

Ави страхотни снимки. Дани е голям сладур с огромни прекрасни очи!  bouquet

Деси искрени пожелания да видиш двете чертички съвсем скоро! Hug

Фибси добре, че всичко е приключило благополучно с Йоанка. Това е най-големият ми кошмар - децата и оживените пътища. Много целувки и на двете ви.

Вчера си направихме мини среща с Амаретка и Базел. Децата много си играха, но и доста се сдърпваха за играчки  ooooh! Ролята на рефер хич не ми допада, а пък още по-малко ми се слушат трима дечковци как реват с глас. Базел, благодаря ти за спокойствието   bouquet
Беше много хубава  среща, трябва пак.

От петък съм на дюкански режим с леки модификации. Имам нужда малко да се поприбера, пък и се чуствам много лекичко така.
Иглика нещо не иска да яде, но като види нещо в моята диетична чиния и веднага се нарежда и тя да хапва. Палачинката от трици например много й хареса на маймуната.  Crazy

Чао нямам време

# 206
Здравейте и от нас!
Бяхме съвсем инкогнито, Миа имаше варицела Shocked в нелека форма, Яни с вирус, и на мен ми идваше #2gunfire сега ще видим дали и Яни се е заразил
Но иначе веселбата си е пълна, и двете мечета само ме изненадват с разни неща
Ние приключихме с градината за този сезон, наесен с песен ще видим как ще е, сега ще ходи 2-3 дни докато имаме гости - чакам сега брат ми, после разни братчеди, и после - морееее в БГ, ще бъдем там 1 месец
Ави, с огромни закъснения - ЧРД на порасналото сладко момче!
Денис, завиждам благородно за романтиката ви Simple Smile
Деси, стискам палци за 2 чертички
Стели, ще махнете памперса, сега като се затопли ще е по-лесно.
Ние вече слагаме само нощем

Хайде, връщам се на фронта
целувам ви

# 207
Ави, голямо момче ! Много е чаровен Дани, с тез големи лЮбопитни очи. Как реагира Саши на подаръците, искаше ли ги за него или разбира че са за Дани?
Филип иска да купим на Виктор малки колички, за да не му пипа неговите  Mr. Green

Марлела, страхотна млада госпожица с прекрасна коса! Няма да забравя как преди време 'връхлетя' в темата с въпроса 'Как да правя прическа на бретона, с фибички или на една страна? '  Laughing

Всички болни деца - бързо оздравяване!

Малко късно, но и аз качих снимки на моите яйца и 'козунаци':

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370214&pid=11857260

# 208
Благодаря за комплиментите, момичета!

Мария, снимките ви са страхотни. Две пораснали момченца. Стягате ли се за рождения ден на Виктор? Много хубав въпрос задаваш за реакцията на Саши на подаръците на Дани. Аз го бях командировала при баба и деди и той дойде вечерта директно за купона. Единственият подарък, който Дани успя да отвори на спокойствие беше този на снимката. Сашко даже не му връчи подаръка си за него - почна да го разопакова веднага. Изобщо отвори и награби всички подаръци на Дани въпреки, че имаше много подаръци и лично за него, които изобщо не погледна. Сега лафът е, че Дани е толкова добър и толкова много го обича, че му дава да си играе с всичките си играчки и съответно и той трябва да прави така. Саши все гледа да грабне каквото Дани държи в ръцете си.

Онзи ден пък Сашко ме пита: "Мамо, ти откъде си по-точно? От София или от Португалия?" Понеже ме пита по 100 пъти на ден откъде съм, накрая ми писна и взех да му казвам, че съм от Португалия. Което пък ми напомня за Вики и Крис. Ехоооо, как сте?

Чочи, радвам се да те видя в ефир! Съжалявам за поредната доза болести, които сте изкарали, но пък за сметка на това при вас е винаги купон. Кога ще идвате пак насам? Много целувки за мечетата!

Деси, стискаме палци другия месец да се похвалиш с две чертички!

Оформя се среща в сряда в 10:30 часа в ресторант "Ритон" на ул. "Хубча" №7 в Красно село. Ако вали, ще отидем в клубчето "Пчеличката Мая". Всички са добре дошли!

# 209
ехооо

Имаме олекотен, водоустойчив, син гипс за момченца  Laughing Първия се счупи на втория ден.
Случката е нелепа, като всички подобни. Опита се да избяга от едно пиле, което го уплаши, панталона му се закачи за една мрежа, крачето се усука, той падна. И до сега казва, че патито го е апало  Mr. Green 2 часа отказа да стъпи на крачето. Ортопеда дори реши, че по-скоро се е уплашил и за това не иска да стъпва, защото нито глезена, нито коляното показваха проблем. Все пак снимаха и коляно, и глезен, и на една от снимките се видя, че по средата на предбедрието костта е пукната. Той е много спокоен.  Приема с лекота неходенето, нооо иска 100% внимание и забавление. Толкова внимание и носене не е получил и като пеленаче  Sunglasses

Ави, страхотен е Дани... а Сашко... ми ще те надговори... в най-скоро време  Mr. Green

Амаретка, честита стаичка на дечицата  Peace Днес ходихме до къщата, грубото е почти готово... а има още толкова много работа  Confused

Венуш, браво за срещичката ви  Wink

Фиби, страшно звучи случката ви, изтръпнах... Хубаво да си изкарате  Peace

Чочи, разбихте се вие от болести... хайде хубаво да си изкарате с бг-помагачите  Peace

Свърши ми времето...

И аз да изплагиатствам от Денис... Гуш за всички

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт