Отговори
# 210
Fibi, mnogo sa byrzi detsata, dobre 4e si q vidqla.    Reni, skoro i ti shte pokazvash snimki, a az kato ekspert po 2etajnite legla hi-hi, shte davam syveti i shte pokazvam kak se izhluzvame pod parapeta na dolnoto leglo.    DZ kak ste.    Venush, Bazel bouquet.

# 211
  • София
Здравейте майчета,

Не съм писала отдавна,защото нямаше нещо по-интересно по край нас.Следя ви с интерес и носталгия,колко бързо пораснаха мъничетата ни   Sad

Райче сякаш пребори стреса и не боледува толкоз често. Имаме цял месец посещение на яслата без прекъсване пу,пу.Голям зор беше докато свикне ,но пък сега се чуства добре там.Ходи с удоволствие и цяла вечер порти децата ,кой кого биел,как се биел и какво мъмрене е изял от лелите Wink Мислех,че имаме напредък с говоренето но след като гледах последното Кой е по най-най и чух речта и изпълненията на няколко две годишни ooooh!
Каката ни спортува и се готви за дълго лятно училище в Англия.На последък връзката и с Рая се е задълбочила ,та ще е трудна раздялата.Често се шегуваме ,че са като гаджета двете или ще се карат или ще се обичат много .Средно положение няма ooooh!
Къде ще бъдете през почивните дни? Ние ще сме в Сандански,дано не вали и е слънчево за да сме навън повече.

Утре на срещата в Красно село ще ви гледам през балкона от офиса ми - точно срещу градината на ресторанта .Много приятно местенце за срещи с децата Simple Smile

Прегръдки на малки и големи Hug

# 212
Привет! Simple Smile

И на мен ми е кът времето тези дни, седмицата се очертава на педали, а е едва вторник.  Tired Отделно, че се чувствам като стара баба с артрит, всяка ставичка (и най-малката) ме боли, седна ли, едва ставам. Не знам защо, но не ми харесва.

Ави, Мария, страхотни снимки видях! Как растат децата, точно като моето с бретона.  Mr. Green Португалия, а?  Joy

Chochy, пак да ви пожелая много, много здраве!  Hug

Ренка, Бобо е герой!  Hug Моята госпожица вчера пак обра паважа с коленете, не искам да казвам на какво приличат вече. Първият път я прибрах, за да почистя раната, още повече че се спъна на ъгъла на сградата ни, следващия път директно писна "Няма да се прибираме в къщи, на Мими й няма нищо". После се хвалеше на баща си как само бебетата плачат.  Гуш за вас! (плагиатка съм)

Desssy, и аз ти пожелавам две чертички следващия месец! Simple Smile

venush, успех с диетата!

Стелитка, поздрави за вас!   bouquet

# 213
Добро утро, момичета!

Вън е мрачно. Дават го дъждовно. Затова отиваме директно в "Пчеличката Мая".

Стелитка, радвам се да те видя. Поздрави на двете кукли. Успех на кака Ева в спорта!

Марлелке, какъв артрит, бе мила, рано е още! Бързо да минават тези болежки!

Рени, Бобо си е герой и това е!

# 214
Amaretto след 2рия прием на АБ температурата сама спадна и не е вдигал повече пу-пу .Преди 2ч мерих 37С

# 215
Здравейте момичета,отдавна не съм се разписвала,но ви чета всеки ден!
Ние сме добре,днес имаме годишнина от сватбата имам подарък нов телефон,а в събота заминаваме на екскурзия в Охрид,децата ще са при баба и дядо.Черпя ви виртуално и желая на всички страхотно настроение през празничните дни! Hug И всички болнички да се оправят бързо!!!

# 216
Йоана, честита ви годишнина. Много да се обичате, цял живот! весело изкарване в Охрид!

Ние вчера с малката септемврийка се явихме на уречената импровизирана среща  в Пчеличката Мая, на която за наша радост видяхме още Ави с 2-та синове /кака звучи/, Алфи /също с двама сина/, Амаретка с Миши, Снежка-Смешка с Емичка, АлеексаЛ с Минчо и бебока в корема, Стес и Рая, мама Меги без Лаци, но с широка усмивка на лицето - както винаги. Много приятно ми беше, честно!

Чочи, да оздравявате, ей! направо с тези малки принцеси с теб влязохме в някакъв цикъл на болни деца. да се приключва вече, че аз от боледуване още не съм й потавила третия пентаксим  Confused

нещо исках да ви се похваля... но изключих

отивам за Спаси

# 217
ехооо

Честита годишнина на Йоанка  Hug

Стелитка, ех, каква сестринска любов, все така да са, разписвай се по-често  Peace

ех, Ирини, накара ме малко да съжалявам, че не дойдохме, звучи супер срещичката. Но не исках да дразня Боян  Wink
Ако има такава след празниците, ще дойдем, очертава се на 7-ми да махнем гипса...

Ние утре отпрашваме за Варна... как ще се плицикаме с крачолчо... не е ясно  Confused

Хубави празници ви желая  Heart Eyes

# 218
Пуф! .. хихи да не кажете, че се крия и е няма.. хехе ето ме
Йоана, от ме н също много любов, хармония и разбирателство.. па и да се уважавате ! дет се вика
Ние фиууу и на самолетчето утре, направление Париж.. стига с тва Банско ми.. хехех нещо ми е весело , сигурно ми личи, ма не ми обръщайте внимание.. Лаци днес бръм и на Троян с баба си, много е щастлив , там има колело с помощни гуми, което го чака и куп приключения за преживяване. Последно време е доста забавен с едно безкрйно "ЗАЩО?" ... ма казвам ви всичко му е защо и къде, направо да откачиш, майка ми само докато стигнат до Троян и беше тра ла ла от "защота" .. Пример: - мамо, искам вода, - Ето, - защо?, - как защо нали искаше, - къде?... и като нещо реши, че е така иди го разубеди или повтаря въпроса си , който е различен от твоя отговор докато ти сам не започнеш да се объркваш ... всъшност.. маймуната на мама
Денис, липсвате ни, защо не дойдохте вчера, .. оо ти си на работа, верно , нищо друг път  Hug как е Арен
аз само така прелита ма да ви кажа.. да ви пожелая весело изкарване на празниците

# 219
yoanna chestita vi godishnina, bydete vinagi vlubeni,  MamaMegi, pozdravi  frantsuzite. Reni ti varnents. Az rusentpsi. Iri i na men mi beshe priqtno. Dani obra tochkite s pogled, abe izobshto leka nosht i veseli praznitsi.

# 220
Йоанка, честита годишнина! Ве така да се обичате!   Grinning Охрид е страхотна дестинация! Да хапнеш едни кебапи со кашкавал и да изпиеш едно студено Скопско пиво. Аз лично имам изключителни вълнения от Самуиловата крепост. Да си прекарате чудесно!

Ренка, весело и на вас във Варна!

Меги, Франция, а? Ех, не съм ходила, искам снимки! Весело и на вас!

Амаретке, ти в Русе ли? Леле, не си седнахте на дупетата! Simple Smile

irinii, похвали се де! Оздравявайте!  Hug

Няма какво да споделя, чакам си патладжаните са се опекат за кьопоолу, та затова пиша. А, има, сетих се смешката от вчера - играем с Мими на "Дай пет", обяснявам как се казва на английски "Give me five", защото са 5 пръстчета, и нашата най-безцеремонно ми каза "Give me six".  hahaha

Весели празници на всички!  Hug

# 221
  • Пловдив
Здравейте в този мрачен и дъждовен ден... Rolling Eyes

yoana77, Честита годишнина! Много любов и семейно щастие! И нашата годишнина е скоро...
mama_meggie , страхотна дестинация сте избрали! Ще чакам снимки и разказ! Много е любознателен Лаци, ама на и вас не ви е лесно... Mr. Green
Марлела, оздравя ли Мими? Какво ще готвиш с патладжаните?!
irinii , май се справя чудесно Спаси с градинката.. Rolling Eyes Никакви болести и неразположение повече на красивата Джи! Peace
Rени , дано всичко е Ок на 7-ми с крачето на Бобо!
MariaF , големи сладури са синовете ти..И ми изглежда по снимките,че обичат да си играят заедно.
 Chochy, хайде дано ги забравите вече тези болести!  Имам нужда от повече нерви за махането на памперса, защото Додо така се инати... ooooh! Но все пак имаме известен напредък - вчера ака в гърнето, а днес даже и пишка там..памперса му е сух цял ден, което си е страхотен напредък. Обещаваме му с баща му за всяка дбре свършена работа шоколадово яйце или както казва той "изненада и шоколад"... Mr. Green

Днес се чувствам в страхотна форма въпреки неприятното време...Наспах се, ходих на масаж, маникьор, фризьор...Въобще чувствам се като бял човек... Wink Стенли е щастлив,че снощи заспа с мен и когато се събуди закусвахме всички семейно. Заради новата работа е тъжен сутрин, защото  се налага да излизам рано и той няма възможност да ми се порадва сутрин..макар и за малко. След малко почвам да стягам багажите -  ние отиваме в Гърция, а той при баба и деди и братовчед му..Много е ентусиазиран, защото знае че 3 дни ще има много игри и детска компания!

Весели празници и приятни емоции на всички! Hug

# 222
Irini, liubopitni sme.  Steli Joanka eha malko na iug. Marlelka, chakam retsepta za patladjancheto.  Nie se pribirame. Detsata se iznerviha ot dylgiq pyt, veche se prozqvat , no Mishi kato eho ,,gae gae vynka,.  Oh oshte 70km. bih pisala, ...zashto pak vali, bih predlojila za ostanalite v Sofiq sreshtichka navyn. he-he minahme Pravets dokato pisha. Izobshto, leka nosht.

# 223
Амаретке, Стели, ма за кьопоолу, за какво друго. Имахме гости в петък, малко разядки така по нашенски да има. Като малка не можеха да ме накарат да го помириша, сега го обичам много. Simple Smile

Как вървят празниците?
При нас са си обикновени дни. В събота ходихме на нещо като фестивал в квартала, но ако имаше ламаринени фургони тип "стрелбища" щях с чиста съвест да го нарека панаир. Нищо особено де. Малко пазар, пролетен дъжд и обратно у дома. Мимката е с ново двеста от детската градина - Fifth Disease (Erythema Infectiosum) или там какъвто е аналога в България (пета шарка). Страшна е в лицето, направо ми е жал да я гледам. Тя обаче се държи като мъжко момиче  и все едно че нищо не се е случило. Мислех, че е проявила някаква алергична реакция към желирани ягоди в торта, но пък не бях сигурна, защото е яла ягоди преди тази случка и не е имало проблеми. При все това не е вдигала и температура. Оф, а като видях снимки в нета... Това е, пак е лепнала поредния вирус, но пък е факт, че всичко кара на крак.

Весело от мен!  Hug

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 03:53 от Марлела

# 224
  • София
Ирини, честит имен ден !!! Всичко най-хубаво ти желая и весело изкарване на днешния и утрешния празник Simple Smile

Аз се стягам за утре - ще кръщаваме малък Георги, имаме и годишнина от сватбата(нали това беше повода той да се появи Joy)
Та  Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт