Отговори
# 225
Честит Имен Ден,Ири!Бъди точно такава каквато си  Heart Eyes

Днес и моята мила сестра е именичка.А от 30ти април насам не сме останали и 1 час без поводи за празнензтва.Сватби,рождени дни,именици.До 12 юни ще е така... Grinning после почивка до следващият голям маратон от празници  Mr. Green
Доника,утре е вашият ГОЛЯМ ден  Laughing Весело да е и чакаме снимкииии   Heart Eyes
На всички ви искам да напиша по нещо,но ще е на спокойствие от работа  Laughing до къде я докарахме само...да си почивам на работа...
На всички ви гуш и цун    bouquet

# 226
irinii, честит празник! Да си най-щастливата и обичаната! Hug

# 227
Ирини,честит имен ден и от нас!Пожелавам ти,много любов,здраве,щастие,бъди най-обичаната майка и жена! Hug

# 228
Привет!
мила ирини, честит имен ден!
При нас нещата са горе долу добре, а изкарахме страхотни 5 дни с брат ми Laughing тук си е направо лято. Някак си ми е леко да се гледаме с децата, имаме си програмка.
Доника, честита ви годишнина и весело утре!
Целувам ви всички Hug

# 229
Iri,chestit imen den! Mnogo zdrave i lubov.        Iznenadvashto majka i tatko dojdoha i detsata sa mnogo shtastlivi.

# 230
  • Пловдив
Мили дами, почерпка и от мен за нашата годишнина днес, а и за близките ми именици!

ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН на всички празнуващи, малки и големи!

Честито християнче на Доника!

Честит имен ден на патерици и на Ирини! Hug

# 231
Колко много хубави поводи!

Честити годишнини на Йоана, Стели и Доника!
Честит имен ден на Ирини!
Честит имен ден на малък Гого и честито кръщене!
Честит имен ден и на всички по-големи Гоговци!

bouquet

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 20:38 от Ави

# 232
Стели, Доничка, честити ви годишнини! Още дълги години да се обичате!   baloni

Доничка, честито християнче у дома! Simple Smile

И на всички именици днес желая много, много здраве и късмет!  Heart Eyes

# 233
Привет..! Simple Smile

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАХТЕ ВЧЕРА И НА ИРИНИИ, КОЯТО ПРАЗНУВА НА 5-ТИ. ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Доничка, честито християнче у дома!

Ние се завърнахме то дългото си пътуване, първо на 30-ти да си вземем Даная от Разлог и после на 2-ри до Пещера и вчера обратно в Стара Загора. Данайка беше много щастлива че я взимаме, макар и да и харесва там имам чувството, че ако и този път я бяхме оставили, щеше да плачка, беше по затъжена от дръг път. Чакаше ни, гушка ни и каза аз си отивам с мама и тати. Hug После като и казах, че ще ходим при леля ми и братовчед ми (защото тя най-много тях си харесва) от както отвори очичките на 2-ри само това повтаряше, а като отидохме и ги видя, започна да скача в столчето, още не бяхме паркирали и започна да вика "леля Ванъо, "Жоро"... После последваха много прегръдки и целувки. И въпреки всичко това не се отскубваше от мен, толкова ми стана миличка, липсвали сме и макар и да не го показваше. Обаче както всичко хубаво и това свърши почивката и сега пак на работа, а другото е, че ще ходим пак в Пещера на 16-ти защото сме на бал на братовчед ми.. Wink Heart Eyes Само не съм избрала какво да му взема за подарък... newsm78 Или да му дам парички... newsm78 и след това вече на 22-ри ще идва дядо и да ги забира с бабата и пак на балкана Cry. Колкото и да и е хубавко там ( а то всъщност незнам колко) толкова ми е мъчно, че пак ще се разделяме, че нямам думи да го опиша... Тази година май ще ми мине само в сълзи... Първо февруари пневмонията, инжекции, инхалации, то чудо беше, после заминаването на Дани, плаках цяла нощ и на другия ден така ме болеше главата, че имах чувството, че ще се пръсна от мъка... Сега се виждаме за малко, и после пак в Разлог... А тъпата и баба така я е научила да говори, че нямам думи... Дани говори на "га", казва "мамо отвори ми га" или "Дай да я турим" "Фчупя" - вместо счупя и куп други глупости, които мен адски ме дразнят и сега незнам как ще се отучваме... Горкото ми детенце, толкова безсилна се учвствам, че немога нищо да направя и понякога дори се обвинявам и ми идват такива мисли, че ... Cry По добре да не казвам...

Това е съжелявам ако съм ви натоварила с нашата сага... Лек и усминат ден на всики!!! Hug

# 234
  • София
Благодаря на всички за  милите пожелания Hug Ето и снимки от самото събитие
Кузманка, е пак се разминаваме, да му се не види. Ние пътуваме на 11, 12 и 13 Sad А как е точицата - вече трябва да е пораснала?

# 235
 Whistling Цари пълно затишие, много сме работни... Laughing

Доника, съжелявам че не се засякохме...все се надявах да звънне телефона да се обадиш. Wink Карай, все някога ще се засечем. Много са хубави снимките на кръстеното човече Георги, и най много ми хареса общата накрая... Ние сега ще сме пак в Пещера на 15-ти, 16-ти и на 17-ти се връщаме, а вие само на 11, 12 и 13 ли ще сте там? Ние ще ходим пак защото братовчед ми има бал и ще празнуваме...

Точицата е добре, расте... Вчера бях на ЖК, изследванията са ми добре и шуши е добре... Незнам от кога но лекарката ми каза, че сега са въвели в Стара Загора задължителни генетични изследвания да се правят и сега другият път като отида ще правя и аз. Това е много добре, че го има и тук вече, преди доколкото знам го имаше в София и Пловдив, за другаде незнам, но аз с първата бременност не съм правила такива, а и нямаше къде тук не правеха. Доки ми изписа витаминки да пия от сега, защото хемоглобина ми е малко по нисък и едно друго беше забравих направо, а и съм била много клъощава  Laughing. Това е при нас, радваме се на Данинка, а тя ни изумява с въпроси и бръщолевене, то не млъква  Hug

Това е момичета, чао за сега!

# 236
Минавам само да се похваля че след 1г чакане си взех дипломата  Crazy
В това Мей ги бавят доста  ooooh!
И от вчера ходя на опреснителни шофьорски часове  Blush

Голям художник ще става малкия.Ония ден ми рисува тати ,мама и Ники .Различни по височина както трябва да е .Имахме си очи и уста ,ръце и крака с обувки  Crazy Тези дни ще е сканирам да ви покажа Peace

Поздрави на всички -тук е слънчево и топло  sweating

# 237
Привет омайни!
Благодарим ви от сърце за хубавите пожелания по повод поводите в семейството. Специални поздрави за Стели и за христианчето на Доника!

Изкарахме чудесно празниците - толкова време четиримата, пардон петимата с Бушидо, заедно не сме били от доста отдавна. Спаси е прекрасен, изискващ, предпочитащ, суетен и щедър. На моменти е в страхотен пубертет - изисква 100% от вниманието ни и ... силите, но Слава Богу не е постоянно това положение. Здрав е ... да чукна на дърво. Сега се връщаме в ритъма - ДГ, спорт, срещи с баби, дядовци и т.н.
Кузманка, радвам е, че бременността ти върви добре.
А как са другте ни бремелинки? И по-конкретно Омни - дали вече нямаме новини?!? newsm78

Джинджи ме зове, душица  Heart Eyes

# 238
Благодарим и ние за пожеланията!

Георги отпразнува именния ден на село. Ходихме за четирите почивни дни и хубаво си починахме. Георги лудя на воля из двора и се закачаше с котките.
Снощи малко пострадахме от толкова лудеене. В детската градина казват, че е много кротък и тих, а като се прибере в къщи само пее, тича, смее се и лидее. Явно изразходва тук повече енергия. И така снощи Георги както си рисува с фулмастрите се пипна по очичките и като се разплака - установихме, че на ръчичките е имал мастило, а то е на спиртна основа и едвам го успокоихме. Тамън се успокои и не видя една врата и си разби нослето. Много ми стана мъчно. Ама то така ще е като не застава на едно място - дечица.

Целувки от нас!!!  Simple Smile

# 239
   Ей, страшна работа - напътувахте се всички, пък никой нищо не разказва, ц-ц-ц...
Аз ако не драсна сега, няма кога друг път затуй се залавям за перото.  Grinning

Значи ние си изкарахме една страхотна, екстремална почивчица в планината, която поне аз отмятам в графата "незабравими". С Йоана станахме неволни, но доволни (пост фактум) търсачи на силни усещания и взехме участие в едно офф роуд пътешествие. Чувството естествено не може да се пресъздаде, но адреналина минавайки на сантиметри от пропасти, огромни камъни, дълбоки калища и даже близо половинметрова река с джип беше огромен. За разлика от мен дето на места направо не можех да гледам, Йоана радостно подскачаше към тавана и от врата към врата в повечето случаи не по своя воля.  Simple Smile Като стигнахме до къщата ми идваше да целуна земята (тревата). Мястото наистина се оказа много красиво и даже не можахме да се насладим на романтика със свещи, защото носихме достатъчно гориво и през цялото време бяхме на агрегат. Жалко, че втори път не бих се навила да отида там. Ето и малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373896
Доника - много хубави снимки! Страхотно четиричленно семейство сте. Честито кръщене на малкият Георги!   bouquet
irinii - е вие сте си добре значи. Аз такива епитети като прекрасна и щедра за нашия тайфун въобще не мога да изрека. Даже и внимание не изисква .... развила е невероятната способност да го привлича без да иска... Tired

Мацки, около 18-ти ще идвам в Сф за концерта на Депеш. Айде да се видим!
Сега ви казвам чао с пожелание за хубава, неделна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт