Отговори
# 240
Привет,

Предполагам, че повечето от вас не ме помнят, защото отдавна не съм писала  Embarassed, но пък ви чета редовно и съм в общо взето в час и тъй като гледам тук много от мамите вече са с второ бебче, или пък е на път, аз реших и аз да споделя тази страхотна и много вълнуваща за мен новина ... и аз чакам второ детенце! Първонначалната еуфория и радост е примесена с множество въпроси и безпокойства, за това как ще се справя с двама, как моята принцеса София ще приеме срещата, (въпреки, че тя само повтаря как иска бебе и си играе на мама и ме имитира  Heart Eyes  Laughing) и куп такива мисли ... за нас ... това, че тамън се възстановихме напълно след първото бебе, недоспиване, липса на време за себе си и за нас с мъжа ми като двойка и сега всичко отново .... но като ви гледам и чета май не е толкова трудно и се вкопчвам в хубавите и красиви емоции около едно бебе, радости, вълнение, очакванне, мириса на бебче и т.н.... Абеее то май редуването на радост с мрачни мисли беше нормално за началната бременност - хормоните, но май бързо се забравя  Crazy

Та така иначе аз от година и малко се върнах на работа и живота си ме завъртя в онази въртележка ... работа, тичаш в къщи, детенце, мъж и така, София е все още в къщи с гледачка на 4 -до 6 часа на ден и общо взето се радва на доста внимание от моя страна, за градина кандидатствахме за на есен, но предвид дилемата ми частна - държавна, а и това че бебче чакаме ... незнам ще видим как ще процедираме занапред. Иначе тя е изключително общителна, отворена, много весела и доста буйничка  #Crazy на моменти се чудим с татко и как упява за супер кратко време да сътвори безброй белички, но аз вече се старая да наблягам на възпитание, обеснявам ... докато ми се изчерпа търпението и .... ЕДИН ВЪПРОС ??? Как процедирате когато децата ви съзнателно правят НА ПУК и изпробват докъде ще изтърпите ...???
Основните и хобита (игри) са или реди пъзели ама може и 1 час само това да прави или играе на мама и бебе, а и естествено дългоочакваното и колело което кара по невероятно смешен начин, защото явно и е трудно, но мерака прави чудеса  hahaha
Иначе тя както и като по малка си е малко злоядичка, доста е височка и слабичка, редовно ни бъркат за 3-4 годишни, понеже и много бърбори, дори с биберон в устата  ooooh! (ние още неможем да се разделим с това нещо)
Още ни мъчат и последните два кътника ... уффф ние с толкова тежки зъби бяхме, че не ми се сеща, поне алергията към белтъка на кравето мляко я израснахме, но омаме зверска алергия към ухапвания от насекоми ... събираме очите и на доктори и на всичко  #Cussing out та сега пак е с отекло краче щото я изпуснах ... не я намазах и пострада! Но добре, че я има тази хомеопатия,та с нея за дни ни отшумяват тези грижи.

Охх аз май се оляххх ама то е така като не пиша и сега .... незнам какво понапред да кажа,

Честито на патерици на всички именници ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet

Поздрави на всички мамита и сладките ви пораснали дечица и малки сладки бебчета и пак ще наминавам да ви виждам  Hug

В отговор на забавния пост на Фибичка и аз мога да споделя, че бая път бихме по празниците и като заминахме на 1 та чак днес се върнахме, но ще споделя утре че така ми се спи май е от бремеността  newsm78
А за концерта на ДЕПЕШ и миналата бременност имах билет (за любимата група), но не се осмелих, но този път мисля да не го пропускам сигурна съм ще бъде грандиозен  Peace

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 22:58 от Eva78

# 241
Приветки!
Фиби, както винаги, си пълна с интересни пътешествия и подробен отчет Heart Eyes снимките носят супер настроение!
Доника, честито ви кръщение!
Денис, да имаш сили за маратона празненства Wink
Рени, свалихте ли гипса? как сте? Hug
Ева78, помним те Simple Smile честито за точицата! и спокойно, ще се справиш с двамата, аз просто приех, че двете ми мечета са част от всичко, което правя - и забавленията, и домакинството, че даже и понякога докато си взимам душ, Миа стои в банята, а брат и циркулира наоколо Simple Smile но пък няма такова друго щастие.
Брат ми беше тук с неговата мацка, изкарахме велико. Мн натоварена туризмус-, кулинар- и пиянде-програмка беше.
Хайде че ме зоват
до скоро

# 242
Привет!  bowuu

И ние се завърнахме от една 10 дневна ваканция във Франция. Изкарахме страхотно в селото на баба, ходихме и на плаж в Марсилия и топнахме крачета в Средиземно море.
Момчетата се държаха прилично в колата, впредвид 1000 километра в една посока.  #Crazy

На връщане минахме и видяхме Виадукта Мийо

Виадуктът Мийо̀  е пътен вантов мост, пресичащ долината на река Тарн в близост до град Мийо, Южна Франция. Това е пътният мост с най-висок стълб в света (343 m, включително пилона на вантовата система), малко повече от Айфеловата кула и почти колкото Емпайър Стейт Билдинг.

По-късно ще сваля и снимките.. сега отивам да будя Филип да тръгва на училище  Heart Eyes

# 243
  • София
Добрютрууу Simple Smile МарияФ, аз снимки на този виадукт съм виждала, но близо до входа му. Едва на твоите придобих представа за реалната му височина...бая високо било Mr. Green
Ева, помним те естествено  WinkЛека и безпроблемна бременност ти желая. Страшно няма, особено като ги видиш двете зайчета гушнати едно до друго. Хриси ревнуваше в началото, но трая кратко и то по-скоро повече баба си, отколкото мен. Сега ела и го виж какво собственическо чувство е развил - бебе мое и не дава на никой на вън да се доближи до количката, пък камо ли да го пипне.Виж, на кръщенето срещу левче разрешаваше - не за друго, ами му трябваха за люлеещите се колички. Види ли метален лев и отдалече се надава вой - МОЙ. От далече ги разпознава Simple Smile Много му се радва и не е агресивен спрямо него.
ЕЕЕ фиби, изкарали сте и вие страхотно. Като гледам Йони и компания си е имала Simple Smile
Ние пък след малко потеглям към Брацигово, но утре ще се върнем, както се оказа...

# 244
Ехо бре пътешественички, аз си мислех , че съм много несериозна и ще ми пишете отсъствия , а то нема кой?.. браво на вас, дано поне заниманията ви да са интересни
Ние искарахме един Парижки маратон.. направо се съсипахме от крос по всички забележителности, много беше приятно, нооо и много уморително, следващия път Франция само за удоволствие..
Мария, удиви ме тоя виедукт, по него следва ли да движат хора.. а имат алтернативен вариант, мен страшно ме е страх от високо и ако знете каква картинка бях на Айфеловата кула, аха не слезнах , когато бях на първия етаж и направо на сила си ме качиха горе.. там стоях плътно до стената и съответно нямам снимка на фона на Париж.. вечерята пропуснах, а изглеждаже доста вкусно и при опита ми все пак да я опитам се наложи да се разделя и с обяда си.. хехех в WC -то
Фиби, аз ти завидях за екскурзията, обичам такива приключения, а и спомените, които остават наистина са незабравими, ние имаме едно такова първобитно пребиваване.. не може да се сравни с твоето, но просто ме подсети, на хижа Марациганица, над Асеновград.. природата и красотата беше неповторима ама хижата не беше пипана от как е стоена и ние си седяхме максимално време на вън.. и все пак бяхме без деца тогава.. а и теорията на един приятел е, че ако всичко е било по ноти, то няма да има какво да си спомняш след време, за това си заслужава да е весело и екстремно
Снимки от париж ще кача, но няма да е днес--
Доника, много е сладък Гого , да ти е жив и здрави и честито Кръщение!
Естествено много топли чувства за всички , които честваха празници тези дни и много здраве на първо място!
Ева, честита бременност и много спойни мигове ти пожелавам до като дойде мига за раждане на второто ти съкровище..

# 245
Ехоо, какво става, за целите празници само два листа изписани - срамота!

Честито на всички именници на патерици. Да са здрави и много усмихнати.

Изчетох ви, виждам че повечето сте имали страхотна почивка.
Ние бяхме 10 дни на морето, потопихме там крачета, Иги се размаза от игри с морските си приятели, изгоряхме на "нос" и "потник" и сега пак към ежедневието се връщаме, но е много трудно. Снимки ще кача после, че сега няма време.

Ева, успешна бременност ти желая.
Ама защо бременните мацки никакви ги няма? Само се отбиват да се похвалят и после ни забравят. Чакаме новини момичета. Hug

ДЗ, честита ти диплома. Чакането си е струвало  Outta Joint

Дони, как е новото християнче?

Ири целувки на щедрия Спаси. Чакам аз и Иги да развие това качество, но ... Crazy засега си е Чичо Скрудж, не само, че нищо не дава, ами и като не си играе с нещо го пази някой да не го пипне. Навън ме кара само да й вземам лопатките и формите от другите деца, как ли пък не.

Приключвам, че ме чакат дела.

# 246
Добре сте почивали всички  Grinning
Ние изкарахме вълшебни празници и сигурно още по-весели предстоят.Продължаваме днес с пълна пара.....
фиби,страхотно местенце,а снимките са страхотни също.
Меги,на Марциганица съм имала и аз големи премеждия ,била съм на 9год от един тренировъчен лагер с отбора....още по онова време условията вече бяха потрисащи... #Crazy за 10 дни преживяхме неща сякаш бяхме 3 месеца там.....до ден днешен има какво да се разказва...
Дони,супер снимки,супер сладки момчета.честито ти християнче.  bouquet
MariaF звучи приказно вашето пътешествие и това съоръжение е впечатляващооо.Браво на децата за търпението при преминаването на тези километри  Laughing
Chochy по-често да имате такива скъпи гости Simple Smile.Гушки за мечковците  Hug
Ева,лека бременност  Peace
Дз,сега напред с тази дипломааааа  Mr. Green чакам да покажеш рисунката с нетърпение .
irinii разкошотинчо си имаш ти  Laughing Арен е от много щедрите на думи и разговори обаче....и добре се измъква когато трябва да сподели..казва; "ооо,на теб ще ти купя по-специално,много по-хубаво,а то това е само детско ....а на теб трябва специално ,мамооо!"
Онзи ден ми събори чашата от плота и я счупи и го чувам;'няма,няма,само спокойно ,да изчистя....че мама сега ще каже; ти от букви не разбираш ли!?" Joy
марлелка,Ави,Кузманка,Дес ,Рени,Венуш.....  Hug

Гуши шушки.... Heart Eyes  Hug

# 247
Мерси на всички за пожеланията  Hug

Доника, Chochy мерси за окуражителните думи, като ви гледам герои сте, но мои приятелки с опит казват че 2 деца не се гледат толкова по трудно от едно  Heart Eyes сигурно се шегуват  Laughing

За пътуването, ние с мъжа ми си направихме такава невероятна разходка до Гърция, имахме и приключения отново с GPS-а, тази система май никак не е съвършенна и вместо да не ни загуби ... тя тамън това и направи ... та обиколихме Касандра и я обикнахме  Crazy прекара ни през разни черни пътища без асвалт без нито един знак, но много зеленина и страхотна красота, разпиляни тук там страхотни къщички абе пообиколихме докато си намерихме накрая хотела ... но беше страхотно и за кратко, 2 дена полежахме и ни хванаха нервите без дете, спокойствие и знаете ... понеже малката я пратихме с баба и дядо до морето, та от Касандра кацнахме след 10 часов път в Созопол ... та и нашата родина преоткрихме  Laughing

За Франция МарияФ страхотно съоръжение ... хората какви неща правят, а ние магистрали си нямаме  Wink
Меги и аз есента бях в Париж и пак за 3 дена ... такива огромни разстояния са там, че едвам се изхождат пеш, незнам беше ли в Лувъра аз бях толкова впечатлена от Египетската им колекция, от мумийте и съркофазите, че дълго след това се това разказвах. За айфеловата кула и мен ме е страх от високо и подобно на теб седях залепена за средата и не мръднах  Joy , но кулата най-много ме впечатли вечер на тъмно в 8 часа пускаха страхотни светлини истинско шоу и отдолу изглеждаше по приветливо отколкото отгоре  Laughing
Аз умирам да пътувам по чужбина и с моят мъж последните години често ходехме насам натам, особено миналата година имах страхотни 3 дневни ексурзии видях Лондон (страшно ми хареса противно на очакванията ми), Прага - там пък нещо чехите не ми се видяха много приветливи хора, и естествено до моя любим град Виена на концерта на Bon Jovi - ето там май бих живяла, много пъти съм ходила и всеки път все повече се влюбвам във Виена!
А сега мислихме да отида с мъжа ми до Амстердам, много ми се ходи, но предвид бременноста, ще видим, той така или иначе ще ходи в командировка, но незнам дали не е по добре да не се лети със самолет по време на бременност - вие как мислите  Thinking Аз предната бременност много се пазех, тъй като бременноста ми бе дълго чакана, а този път  Laughing стана много бързо, а и съм май по смела.

Упсс улях се май, но много обичам темата пътуване  Blush
Поздрави и хубав ден!

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 15:45 от Eva78

# 248
Меги, виадуктът е част от магистралата, няма как да се разхождаш пеша по него.. Само с кола. Дълъг е 2 км самият мост с най-висок стълб в света!!!!
Но пред и след него може да се спре на паркинг да се снима..

Ева, аз съм летяла няколко пъти бременна, няма страшно. Само дето някои компании не вземат бременни над 37ма седмица, мисля..

# 249
  • София
Привет, сладурки!

Чудесни снимки видях, добре сте прекарали празниците. Heart Eyes
Фиби, това място е вълшебно, мерси че сподели.

И ние попътувахме, 10 дена на Родос, топнахме се в морето, разгледахме острова. Хотела беше супер комфортен и най-любимата част от деня беше, когато отивахме в басейна Вики да плува. Такава радост от водата, скачане, не й омръзна всеки ден. Ровенето в пясъка също беше невъобразимо удоволствие. Дните минаха неусетно, на връщане разгледахме Атина между двата полета, Вики геройски издържа в туристическото автобусче и изяде един сладолед в подножието на Акропола.

Е, връщаме се към ежедневието, и чакаме следващата възможност за пътуване семейно.
Целувки от нас Heart Eyes

# 250
Базел, Вени, вие открихте май летния сезон.. завидях си за топлото моренце и пясъка.. ее иде Ляятооо, много гот
Базел , аз много харесвам Атина, невероятен град е , даже повече от Солун ми харесва, искам пак да отида
Ева, и аз обожавам да пътувам и всяко извън градско или международно пътешествие ми е приятно, Ходихме в Лувара, мнооого походихме и там и аз исках да видя египетката експозиция, но нещо не стигнахме до нея, незнам защо нещо не я намерихме и бяхме толково уморени, че не ни се и търсеше дълго.. а за айфеловата кула така и при нас се случи, че по светло се наридхме на опашката и по тъмно погледнахме от горе.. висенето по опашки беше основна забележителност на това пътушествие.. наистина е много красива вечер кулата, но предпочитам да я гледам от долу.. хеххе
Денис, много ми е сладък Арен, все едни заключения прави душицата.. за хижата ми е трудно да си представя как сте издържали там 10 дни, със сигурност е спомен за цял живот, радвам се че в твое лице намерих съмишленик , аз си силех , че тая хижа е някаква световно неизевстна и тилилейски забита.. ма на! и ти си я видяла хехех еда го нацелуваш Арко - бърборанко хехех
Вчера Спаси и Лаци пак са били на плуване.. ей спортисти ще стават тия наште момчета, днес Лаци отиде с по-- малко дърпане от вчера, но пак не искаше.. убива ме това момче, бутал го бил Васко, да го видите Васко ква е мишчица на половината на Лаци, ама на , бутал го. иначе голям приятел бил с Раличка, все за ръчичка се държали.. хехех, не съм я виждала още таз красавица, май е новичка... Айде да походи тая седмица по стойно младежа, че с тотва пазарене сутрин не ми гет, нещо е позабравил колко му хубаво там Mr. Green

# 251
4estit rojden den na cvetiberova  bouquetIzkarahme super na Ohrid,tam naistina e golqma krasota,dobre sme,nqma da pi6a pove4e,4e nqmam bg Mr. Green
Pozdravi na vsi4ki ot nas!

# 252
Ева–78 - много се радвам за теб! Честито!

Аз също от скоро започнах отново да посещавам този любим на всички ни сайт, точно заради всички онези емоции, които преживяхме заедно предишните 9 месеца. Писмото, което си написала е много близко до това, което чувствам и аз в този момент. Надявам се и аз скоро да се похваля с тази новина. Simple Smile

На Георги са му се появили едни пъпчици, които ни мъчат вече четвърти месец и незнаем какво да ги правим, защото не можем да установим от какво му се появяват. Първоначално ни казваха, че е ухапване от насекомо и се е получило алергичен обрив, после, че е от храна - мляко, яйца - спряхме ги и пак се появиха тези пъпчици и така вече четвърти месец. Сменихме една дозина с лекарства и те пак си се появяват. Сега в четвъртък ще го заведем при друг алерголог. Иначе на човечето не му пречат - даже сутринта му казвах, че скоро ще минат и няма да има пъпки, а той каза, че си ги обича и не му пречат и си ги иска (сигурно защото му е интересно да ги чопка).

Поздрави, от нас!

# 253
  • София
Здравейте и от нас!

И ние се завърнахме от Сандански. Времето беше страхотно и ни позволи да си изпълняваме програмката идеално. Още в 8ч сутринта пристигахме в парка,кристален въздух,разходка,каране на колела,обяд ( купа-супа любимото ни ястие от 2 месеца ядем само супа сутрин,обед и вечер). Обедния и сън продължаваше около 4ч,което пък време за нас беше за плаж. за 6 дни успяхме да придобием доста добър морски тен Simple Smile. След обяд басейн,вечер разходка....приказка.И за нас като Ирини е рядкост да сме толкова време заедно цялото семейство,че се насладихме максимално на моментите.

ето малко снимки  http://picasaweb.google.bg/Stelitka/SandanskiMay2009?feat=directlink

Поздрави на всички големи и мънички Simple Smile Hug

# 254
Привет, момичета!

Чудесни разкази за пътешествия! Разкошни снимки!

Ева, честита ти точица! Или пък си вече в по-напреднала бременност!

Ние сме добре. Бяхме на вилата по празниците. Изкарахме си чудесно. Сашко хукваше на разходки още в 7 часа сутринта. Не искаше да си тръгва. Скоро ще отидем пак!

Фиби, пак ще ти пратя на лични номера ми. Защото, както знаеш, ние сме винаги на линия за среща и много ще се радваме да се видим отново. Ти дай удобните за вас ден, час и район. Ние ще сме там!

Като се разприказвах за срещи , следващата ни среща ще е в четвъртък в 10:30 часа в ресторант "Ритон" на улица "Хубча" в "Красно село".  При лошо време отиваме в "Пчеличката Мая". Всички са добре дошли!

Цвети Берова, честит рожден ден! Много щастие, любов и успехи във всичко!   bouquet

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 08:55 от Ави

Общи условия

Активация на акаунт