Предполагам, че повечето от вас не ме помнят, защото отдавна не съм писала

Та така иначе аз от година и малко се върнах на работа и живота си ме завъртя в онази въртележка ... работа, тичаш в къщи, детенце, мъж и така, София е все още в къщи с гледачка на 4 -до 6 часа на ден и общо взето се радва на доста внимание от моя страна, за градина кандидатствахме за на есен, но предвид дилемата ми частна - държавна, а и това че бебче чакаме ... незнам ще видим как ще процедираме занапред. Иначе тя е изключително общителна, отворена, много весела и доста буйничка
на моменти се чудим с татко и как упява за супер кратко време да сътвори безброй белички, но аз вече се старая да наблягам на възпитание, обеснявам ... докато ми се изчерпа търпението и .... ЕДИН ВЪПРОС ??? Как процедирате когато децата ви съзнателно правят НА ПУК и изпробват докъде ще изтърпите ...???Основните и хобита (игри) са или реди пъзели ама може и 1 час само това да прави или играе на мама и бебе, а и естествено дългоочакваното и колело което кара по невероятно смешен начин, защото явно и е трудно, но мерака прави чудеса

Иначе тя както и като по малка си е малко злоядичка, доста е височка и слабичка, редовно ни бъркат за 3-4 годишни, понеже и много бърбори, дори с биберон в устата
(ние още неможем да се разделим с това нещо)Още ни мъчат и последните два кътника ... уффф ние с толкова тежки зъби бяхме, че не ми се сеща, поне алергията към белтъка на кравето мляко я израснахме, но омаме зверска алергия към ухапвания от насекоми ... събираме очите и на доктори и на всичко
та сега пак е с отекло краче щото я изпуснах ... не я намазах и пострада! Но добре, че я има тази хомеопатия,та с нея за дни ни отшумяват тези грижи.Охх аз май се оляххх ама то е така като не пиша и сега .... незнам какво понапред да кажа,
Честито на патерици на всички именници ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Поздрави на всички мамита и сладките ви пораснали дечица и малки сладки бебчета и пак ще наминавам да ви виждам

В отговор на забавния пост на Фибичка и аз мога да споделя, че бая път бихме по празниците и като заминахме на 1 та чак днес се върнахме, но ще споделя утре че така ми се спи май е от бремеността

А за концерта на ДЕПЕШ и миналата бременност имах билет (за любимата група), но не се осмелих, но този път мисля да не го пропускам сигурна съм ще бъде грандиозен

честито за точицата! и спокойно, ще се справиш с двамата, аз просто приех, че двете ми мечета са част от всичко, което правя - и забавленията, и домакинството, че даже и понякога докато си взимам душ, Миа стои в банята, а брат и циркулира наоколо 

Аз предната бременност много се пазех, тъй като бременноста ми бе дълго чакана, а този път